Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Maj 2026, 17:59:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 365708 puta)
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
Kao i vecina ovde, ocekivao sam nesto vise od pocetka ove seste sezone, valjda i zato sto sam se bas uzeleo serije Smile Elem, nista se spektakularno nije desilo, sem sto smo konacno saznali sta je (citaj ko je) onaj crni dim-oblacak Smile
Zaguljeno kao i uvek, ali dovoljno interesantno da nas prikuje za stolice i sledece nedelje,a do tada... Smile
???  Smile ostrvo na dnu okeana???hello!!!  Smile
to se znalo jos od epizode dead is dead iz 5-te sezone...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 155
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia C3
Окле она стјурдеса са оним типовима из храма?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
she was taken by the others in season 2...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 4
To nisam skonto bio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Najbolja serija svih vremena.
U jednoj epizodi otkriju jednu, a zamigolje najmanje 2 stvari. Svidja mi se pocetak 6. sezone.
E sad nije mi bas jasno ovi paralelni svetovi i to cudo, ali ce verovatno u nekoj epizodi to spojiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
A najbolje sto stjuardesa radi posluzenje i kod Drugih , zato su je i uzeli  Smile. Meni nesto bilo zapalo za oko ono dvoje dece Zak i Ema, ne znam sto, jel su se pominjali oni negde ranije?
Citat
Kako se to znalo, nisam izvalio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
A najbolje sto stjuardesa radi posluzenje i kod Drugih , zato su je i uzeli  Smile. Meni nesto bilo zapalo za oko ono dvoje dece Zak i Ema, ne znam sto, jel su se pominjali oni negde ranije?
Citat
Kako se to znalo, nisam izvalio?
1/ u ep. 2x07 The Other 48 Days,mislim da je eko spasio jedno od njih dvoje,koji dan kasnije su ih oteli the others...
2/kako?pa lagano,sjeti se scene kad je ben izasao ispred kolibe nakon sto je pozvao smokey-a u podzemlju,i rekao san da udje unutra jer 'ono sto sad treba da izadje iz sume je strasnije nego od svega sto je vidjela u zivotu'
odmah zatim iz zbunja izlazi vaskrsli lok...that's was the first clue...  Smile
2nd clue:ben upada kroz rupu u podzemlju onih zidina koje okruzju hram,lok mu kaze da ide da nadje nesto kako bi ga izvadio,malo poslije se pojavljuje smokey koji sudi benu...poslije toga se pojavljuje aleks-smokey koja mu kaze da mora ubuduce da slusa loka za sve i svasta inace ce ga naci i oduzet mu zivot ako pokusa da ga opet ubije ili ne izvrsi neko njegovo naredjenje (zato je ben onako slijepo pratio loka u njegovoj misiji da ubije jacoba,i na kraju ga izmanipulisao da kokne istog) ,cim je smokey/aleks nestao,gues what?pojavljuje se lok koji vadi bena iz 'sudnice' ...
to ti je to... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ne mogu da vjerujem da je ovaj stranicu nazad , napisao da nije ništa spektakularno :S

Dosad su koristili flashbackwards , flashforwards a sad nam dadoše , kako oni zovu , flashsideways...

Sad sam siguran da postoje makar 2 smoke monstera , jer ako se Flocke / Man in Black može pretvoriti onda može i Jacob sigurno. Jacoba kao smoke monstera je vidio samo Locke i to u 1.sezoni (ep.Walkabout) . Mi nismo vidjeli boju smoke monstera jer smo gledali iz njegove perspektive ali John ga je opisao Jacku kao "Pogledao sam u oči od otoka i ono što sam vidio bilo je prelijepo." Isto tako u 3.sezoni je rek'o Mr.Eki da je smoke monster veoma svijetle boje , a Eko mu je rek'o da to nije ono što je on vidio .
Dakle,postoje makar 2 : crni i bijeli

Zašto je Richard rekao ostalima da ne pucaju fake Locka ? Zašto je ovaj njemu rekao "It's good to see u out of those chains" ? Zašto je Sayid odjednom oživio ? Zašto je Desmond u avionu bio ?   ITD ITD
Misterija bruku

« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 14:43:31 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
@Ilew
znam za to, nego sam mislio da su negde vec prikazali ranije da je ostrvo pod vodom

Ako gledamo radnju koja se desava u avionu, deluje kao da prikazuju sta bi se desilo da avion niej pao, ali ipak ima dosta razlika. Fali sestra tj. devojka od onog lika (zaboravio sam ime ), Dezmond se pojavljuje pa nestaje (moguce da je opet neko njego putovanje kroz vreme), Hugo kaze da je najsrecniji covek na svetu, a pravi Hugo govori da je baksuz, Carli vec sad zna da treba da umre (mozda je Dezmon dosao to da mu kaze).
Meni deluje da su ti ljudi ustvari oni koji su u trenutku kada su pravi likovi probali da bombom raznesu otvor, bili tada deca. Jel i ako su se svi vratili nazad u vreme, isti oni su ipak postojali i 1977., cini mi se da su to ti sto su sad uspesno sleteli u L.A.
Vise puta su neki likovi koji u seriji bi trebalo kao da shvataju nesto govorili da ve sudbina ne moze promeniti, nego se moze samo odlagati. I sada ovi likovi sto su sleteli u L.A. deluje mi da ce svi otati u nekom kontaktu, pa moguce da ce i oni opet zavrsiti na ostrvu, samo na neki drugi nacin. A i Dzulijet je rekla da je uspelo, uspelo za te ljude koji su te 1977. jos deca, ali ne i za prave likove.

Za one koji obracaju paznju na ljubavni deo price u Lostu ( ako ima takvih  Smile), mora da im je bila zaniljiva scena na pocetku kada Kejt vidi Sojera i Dzeka kako leze, i onda ode kod Dzeka prvo. A posle tamo neguje Sojera kad dodje kod Drugih. Daj bre zeno odluci se vise  Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 15:01:46 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Motorola Fire X311
ja se nadam da ce u sledecoj epizodi konacno reci sta je cudoviste.kad je fake lock rekao da se zeli vratiti kuci iz nekog razloga sam odmah pomislio na ono sto je izaslo iz pandorine kutije Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Maj 2026, 17:59:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.