Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 17:40:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 366151 puta)
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
Ljudi recite mi da li je ova serija vredna skidanja i gledanja ???

na ovo pitanje moze da ti da odgovor sam forum gde ima preko 200 strana o lostu i preko 2000 postova  Smile
skinuo sam sve sezone, najteze je bilo naci sestu sezonu, a serija je svakako vredna gledanja.
mi ostali cemo pocet da je skidamo 03.02.2010-te...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4037
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ljudi recite mi da li je ova serija vredna skidanja i gledanja ???

Skini prvu sezonu za pocetak.Cim pogledas prvih par epizoda znaces da vredi. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
E to je najveca mana ove serije... Otvorili su 1000 pitanja, a dace nam odgovor na stotinjak (jer na druga i sami ne znaju odg)... Drugim recima, isforsirano doziraju seriju misterijama, kako bi povecali gledanost, ali se u tome i sami gube i petljaju. Na kraju su primorani na neveste improvizacije i morbidne preokrete.

Sve to, po meni kvari ukus ove serije.. ali sta da se radi, visa sila..  Neka sada mozgaju kako ce da je privedu kraju.

+1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pre pet godina sam negde na netu naleteo na opis nove SF serije i naravno ideja mi se mnogo dopala... Uz opise prvih epizoda i gomilu hvalospeva dopala mi se verovatno i previše... Tada sam odlučio da odložim svoje gledanje ove serije koliko god mogu kako bih imao priliku da odgledam sve epizode u kratkom vremenskom periodu i izbegao dugo čekanje na sledeće sezone...
Ne mogu ni da opišem koliko je snage nekome ko voli ovakve serije kao ja trebalo da toliko dugo izbegava sve spojlere po netu i u pričama poznanika o seriji...

Pre dve nedelje sam napokon počeo da je gledam... Odgledao sam prve tri sezone i mogu samo da kažem da je sve bilo vredno čekanja... Mislim da ću počev od ponedeljka pa do kraja sledeće nedelje odgledati i naredne dve sezone... Serija je užasno zarazna... Ne razumem samo kako je neko mogao da je gleda 5 godina i da iz nedelje u nedelju čeka novu epizodu kad se u svakoj pojavi više novih pitanja nego odgovora na postojeća... Mislim da bih do sada barem 100 puta opsovao one koji su napravili seriju da sam je počeo gledati 2004.

U slučaju da neko ko ovo čita još uvek nije odgledao prvih pet sezona moja preporuka je da to radi isključivo za vreme godišnjeg odmora ili raspusta inače će ili dobiti otkaz na poslu ili gomilu jedinica u školi...

Cela produkcija je na vrhunskom nivou... Verovatno tehnički najbolje odrađena serija ikada... Gluma je uverljiva... Za likove je lako vezati se iako su ponekad možda i previše sladunjavi kad to ne treba da budu... Ali to nije zamerka, nekom se verovatno takav stil i dopada... Meni ipak ne...

Jedina prava zamerka koju imam je što su od ovih 70 epizoda koje sam odgledao trebali da naprave samo 60 ili čak 50. Ponekad je malo razvodnjena priča, srećom nije ništa strašno ako se gleda u cugu... A i vidim da su naredne sezone sa dosta manjim brojem epizoda pa su verovatno odradili bolje te stvari...

Ovo je svakako jedna od onih retkih serija kojih se sećamo dok smo živi...
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 01:07:13 od Neocassius »
IP sačuvana
social share
Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220 Classic
@Neocassius
'Ovo je svakako jedna od onih retkih serija kojih se sećamo dok smo živi...'
+mucke,dosije x,tvin piks...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Neocassius
'Ovo je svakako jedna od onih retkih serija kojih se sećamo dok smo živi...'
+mucke,dosije x,tvin piks...  Smile
Polako,još nije kraj serije,mogu da zajebu sve što su do sad napravili i da prodje poput Prison break-a,da se pamte samo sezona-dve,tri   Smile.Klip s prošle strane sve objašnjava,1 000 otvorenih pitanja a ne verujem da će moći sve to da objasne u zadnjoj sezoni
Citat
...But now, we're too close to the end. Some stuff just falls by the wayside, and it will be forever a tantalizing mystery. But I'm at peace with that. I don't think we are under any obligation to answer everything. Just to give satisfaction.
.Glupi Ameri,kod njih sve što valja mora da se razvlači zbog love i da se upropasti.Zbog toga sam odavno odustao od gledanja američkih serija...Još samo Lost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220 Classic
nema sanse da ce se pos*at u lost,sto se mene tice,svaka mi je sezona bila super,doduse treca je stvarno razvucena uzasno,ali opet je bilo vrijedno gledanja...masu ljudi je odustalo od losta zbog pete sezone i time travela,sto je po meni glup razlog,jes i meni trebalo tajma da pofatam neke stvari,ali poslije prve sezone,peta mi je daleko ispred ostalih...genijalna,i mislim da nije bilo drugog nacina za objasnit neke stvari,kao sto su objasnili time travelom.treba se pomirit sa cinjenicom da je lost po svemu drugaciji od sotalih serija,i da nece bas sve objasnit,bas zbog tih misterija,fenomenalno razradjenih karaktera,fb-a,ff-a,atmosfere,same lokacije,preokreta,i jos dosta toga,ja uzivam gledajuci lost,i po meni je neprevazidjena serija,najbolja ikad...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N8
a mozda i namerno ostavljaju pitanja, mozda za par godina odluce za neki sequel ili presequel 
npr nastanak ostrva ???   Smile
ili mozda ako odu svi sa ostrva, ono ih zove nazad zbog nekog vaznog dogadjaja  Smile
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
a mozda i namerno ostavljaju pitanja, mozda za par godina odluce za neki sequel ili presequel 
ili mozda ako odu svi sa ostrva, ono ih zove nazad zbog nekog vaznog dogadjaja  Smile
Ja se nadam da namerno ostavljaju neka pitanja ali ne da bi posle poceli nesto novo nego vise da onako smekerski zavrse,nesto kao Sopranos.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 931
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ja se nadam da namerno ostavljaju neka pitanja ali ne da bi posle poceli nesto novo nego vise da onako smekerski zavrse,nesto kao Sopranos.
Slazem se... to rade da bi se pricalo o seriji i nakon zavrsetka. A i glavni producent (ili sta je vec) je rekao da posle finalne epizode nece biti nastavaka (filmova, specijala i sl.).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 17:40:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.