Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 23:23:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 362361 puta)
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
Последња на Пинку је била она када су отели Волта, значи крај прве колико се мени чини.
znaci,izdurali su all first season?svaka im cast,mada cisto sumnjam da je iko pratio na pinku,oni termini su bili stvarno prelijepi... Smile nema no je net stvarno zakon,ko je u mogucnosti naravno...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung A14
Последња на Пинку је била она када су отели Волта, значи крај прве колико се мени чини.
znaci,izdurali su all first season?svaka im cast,mada cisto sumnjam da je iko pratio na pinku,oni termini su bili stvarno prelijepi... Smile nema no je net stvarno zakon,ko je u mogucnosti naravno...

Aha, davali su ih negde oko 23h uvece, ali zbog neurednog programa bi cesto kasnili i po sat i vise vremena. To je totalni haos bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
e to,sjecam da sam pokusavao da gledam,ali stvarno...ja sam se cimao na foksu kad je startovala prva s.i nije mi smetao termin,pa ni reklame,ali *ebi ga nijesam mogao pratit svaku noc u to vrijeme-po meni prikladan termin,dosta se puta desavalo da nijesam kuci,i onda sam sve sibnuo sto sa torenta sto sa rapida i laganezi odgledao,tj.navukao se Wink,
11-18-24-05  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Juce sam video najavu na Fox-u da se Lost "nastavlja sa najnovijim epizodama", sto znaci da ce izgleda, ma koliko to nemoguce zvucalo, da pustaju uporedo najnovije epizode sa emitovanjem u Americi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Prvi put kada sam gledao Lost bilo je na Pinku i to prva epizoda!Smorno vece, upalim tv a ono pada avion, ostalo je istorija Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I'm a complex guy, sweetheart

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 506
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 5228
Jos 11 dana Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 241
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N95 8GB
Juce sam video najavu na Fox-u da se Lost "nastavlja sa najnovijim epizodama", sto znaci da ce izgleda, ma koliko to nemoguce zvucalo, da pustaju uporedo najnovije epizode sa emitovanjem u Americi.

Nemoguce je,mozda i zbog onog najbanalnijeg razloga da trebaju da prevedu epizodu.. Smiley
Sta mislite da li je glupost kupiti original?3600 po sezoni..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1

Mozda pod najnovijim epizodama podrazumevaju ostatak 4.sezone? Sumljam da ce pustiti petu , mozda tek u septembru...
A sto se tice pinka , oni sve dobre serije koje su imali pustaju posle ponoci Smile Bitno da imaju gomilu onih sapunica u toku dana...
« Poslednja izmena: 10. Jan 2009, 13:41:45 od Sara_90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Kao najava isle su scene koja ja jos nisam video, sto znaci da su verovatno u pitanju nove epizode, odnosno peta sezona. Ne znam sto bi najavljivali ostatak cetvrte sezone, koja je vec u toku i kada su vec pustili tri pre nje? Obratite paznju, sigurno to na FOX-u cesto pustaju, pa cete videti i sami. Nisu rekli kada ce ici epizode, ali ako ih vec najavljuju bilo bi glupo da sada prekinu seriju koju emituju vec dugo, pa da onda nastavljaju ko zna kada. Ipak je to FOX, nije Pink, kome je to praksa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
cekaj,jesi li ti gledao 4-tu sezonu prije foksa?ja sam gledao neke najave,ali je to sve bilo iz zadnje,4-te sezone.mislim da si pogrijesio,tj.ako si gledao neke scene a mislis da ih ranije nijesi gledao,vjerovatno si zaboravio,mnogo je to epizoda,likova,zapleta,hocu reci previse informacija,i covjek mora zaboravit sve i da nece,ja sam dva puta odgledao komplet serijal,i gledam na foksu prije neki dan epizodu kad lok vodi ostale put baraka,i vjeruj mi da sam se slabo cega sjecao,jes da nemam neko pamcenje,ali znam jos masu ljudi koji su zavisnici od serije,pa su dosta toga zaboravili.sigurno ti nije to 5-ta sezona,cortez ti je dao jak razlog. Wink

edit:
e'o vidji sta pise na njihovom sajtu,ovo jeste stari info,ali mislim da bi bilo na sajtu ako je vec na tv-u kao sto ti kazes da ce bit 5-te sezone;

Gledaoci Fox televizije imaće zadovoljstvo da, bez prekida, prate sve epizode serije ( četiri sezone), koje su do sada prikazane u svetu. “Izgubljeni” su serija koja je oborila sve rekorde gledanosti. Producenti serije su želeli da seriju privedu kraju , ali su zbog velike popularnosti odustali od te ideje i odlučili da serija konačno ima 6 sezona. Peta sezona je snimljena i njeno emitovanje se očekuje u Americi početkom 2009. godine.

@Sara_90
'A sto se tice pinka , oni sve dobre serije koje su imali pustaju posle ponoci'

jeli carnivale isao na pinku?ne mogu se sjetit dje sam vidjeo da ide ta serija.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2009, 14:20:27 od Ilew »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 23:23:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.