Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 19:38:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 368793 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Tnx. Smile Znaci ovi nasi za Simpsonove kasne samo deset sezona. Smile

Da Simpsonovi su proslavili 400 epizodiu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pustace lost kao Smolvil svaki dan od pocetka dok ne stignu do onde gde su prekinuli.
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
Zasto je Pink prekinuo emitovanje serije?!Jeste da je pocela malo da smara ali taman kad je krenulo nesto da se desavga pustali su je u sve sitnije i sitnije sate dok je nisu ukinuli.Jedina mana je prevelika detaljnost njihovih fleshback-ova.Oduzima vreme.

Zasto je Pink prekinuo emitovanje serije?!Jeste da je pocela malo da smara ali taman kad je krenulo nesto da se desavga pustali su je u sve sitnije i sitnije sate dok je nisu ukinuli.Jedina mana je prevelika detaljnost njihovih fleshback-ova.Oduzima vreme.

Procitao sam negde da Pink pocinje sa emitovanjem 2 sezone...

Procitao sam negde da Pink pocinje sa emitovanjem 2 sezone...

na fox_u je zavrsena i treca sezona ,a na pinku jos nista.
koja ludost i koja televizija Smile
prvo privuku ljudima paznju  ,a onda prekinu emitovanje ,pa to je van svake pameti Smile
inace ja sam imao srecu zahvaljujuci piratima da odgledam sve tri sezone koliko je u pocetku i bilo predvidjeno da ce ih biti ,medjutim odlucili su da nastave sa snimanjem sto mi se nikako ne svidja jer ce preterati i totalno ce zeznuti seriju koja je uz prison break i dosije x po meni jedna od boljih serija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kako na Foxu kad je to ABC-jeva serija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
Kako na Foxu kad je to ABC-jeva serija?

izvinjavam se moja greska Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung Omnia HD
Ovo je najbolja serija ikada  Smile, odgledao sam sva 3 serijala, naravno, ne preko nasih tv stanica  Smile... Drugar mi preporucio, poceo prvi serijal, totalno se navukao i na brzinu odgledao sva 3 serijala, sada ne mogu da docekam nove epizode... Mislim da je serijal jedan najbolji, "John Locke" me odusevio, mada su i ostali podjednako zanimljivi. Treci serijal su suvise zakomplikovali i otvorili mnogo pitanja - tako da ili ce se ova serija jos dugo, dugo snimati (sto bih ja voleo  Smile), ili ce ostati nedorecena. Po meni je serija bolja i od dosije-a X, jer mi se tamo neke epizode nisu svidele, dok su mi ovde sve extra...

Svi znamo da je ova serija stekla svetsku popularnost, ali i otvorila puno dilema, diskusija i misljenja sta se i kako dogodilo - istina je negde tamo  Smile   
Tako i ja imam nekoliko dilema, tj. svojih teorija:

1. Cini mi se da je Richard Alpert - (domorodac na ostrvu pre postojanja Dharme Initiative koga je Ben kao mali sreo bezeci kroz sumu iz kampa)- besmrtan - tj. uopste nije ni primetno ostareo (samo promenio frizuru) posle toliko godina (pogledajte prilozene slike) i cudno je kada je mali Ben u sumi video prividjenje majke (Jackob) i potrcao u sumu, ovaj lik Richard je stajao ispred njega u isto vreme kada se culi zvukovi (sapati koji oznacavaju prisustvo Jackoba-prividjenje,smoke monster-a) i odjednom paf nestase zvukovi i stvori se ovaj lik Richard koji deluje kao da ima neke veze sa Jackobom-uopste nije iznenadjen, uplasen zbog zvukova i prisustva sile... ??? 

2. Kako je moguce da je Ben dobio tumor na ostrvu, svako se izleci, zaleci, a on oboleo i zasto ???

3. Zasto ostrvo (i duh Jackob) gotivi John Locke-a ? Jos je vece pitanje zasto mu u odredjenim trenucima oduzima noge ( u epizodi kada Boone gine - da li mu paralizuje noge jer je sudjeno da Boone pogine ? )

4. Ako ostrvo zle i gresne ljude (Jackob -monster) ubija (Mr. Eko dobar covek ali cinio zla) ili namesta situacije da poginu (Boone pad avionceta, njegova sestra greskom ubijena jer je trcala za prividjenjem Walt-a,(gresni su jer su spavali a brat i sestra su), onaj par koji su kao slucajno - snagom prirode paralizovani od uboda pauka zivi zakopani (oni su lopovi - ubice), kako su jos uvek zivi Sawyer Kate i Sayid (svi gresni i svi ubice) ??? Oni bi trebali (ne daj Boze) medju prvima da nastradaju...

Sta vi mislite o ovome ? Znate li nesto sto ja neznam ili mi je promaklo ? Bas bih voleo da prodiskutujemo o seriji (daleko su nove epizode)

Pozdrav svim fanovima serije !  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
3-20-1.JPG (0 KB)
*
3-21-1.JPG (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
lepe su ti teorije, a evo ti josh neshto za razmishljanje -

kada su John Locke i Ben otishli da vide Jackob-a, ispred kuce je bio krug od necega, soli ili gume najverovatnije (po svim svetskim verovanjima so i guma zaustavljaju duhove da prodju) te se dolazi do toga da u stvari Ben drzi Jackob-a zarobljenog.  to je primetio John Locke.

a u isto vreme Richard je jedan od onih koji ne priznaje Benovo vodjstvo, jer je on dao dokument Locke-u u kome pishe da je Locke-ov otac "ubica" Sawyer-ovih roditelja. tako da najverovatnije i jeste kako si ti rekao da je Richard Jackobov saradniik. Shta se u medjuvremenu izdogadjalo da ben postane vodja, a Jackob i Richard zarobljeni, svaki na svoj nacin, to cemo tek saznati.

evo ti neke trivije koje su nevidjeno intrigantne! -

Ime Dharma-e se pojavljuje tek na pocetku druge sezone, a kada u prvoj epizodi prve sezone Walt trazi oca, na avionu se moze videti dharma-in logo

kad Timer u stanici u kojoj je Desmond radio stane, pojave se hieroglifi. nekoliko fanova iz egipta je prevelo hieroglife - SMRT!

na ostrvu mozda ima josh nekog, osim dharme, jackoba, i Losties-a, a to mozermo videti ovde -

IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Trenutno je aktuelna tj upravo se zavrsila 18. sezona Simpsonovih.

Za Lost si lepo razumeo. Bice jednom nedeljno kao i dosad, svake nedelje od februara do maja, tako 3 sezone x 16 epizoda.

netačno
počonju u septembru 10 pogledaj na abc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung Omnia HD
Free hvala ti na ovim teorijama  Smile
Da, tacno je za verovanja (mislim da ima neke veze sa okultizmom) , Jackob ( evo i jedine slike iz kucice gde se vidi Jackob) je zarobljen ,zasto bi inace rekao Johnu Locku "Help me" ,mislim da si 100% u pravu.
Da, verovatno cemo uskoro saznati odnos Ben - Richard - Jackob

Ove trivie su veoma zanimljive, kao i uloga Dr. Hasto-a , Japanac koji vodi Orientation film i sve filmove Dharme.

Hvala na komentaru i prilozenim zapazanjima, ako ima jos neko, neka iznese sta misli o seriji ili nekom intrigantnom momentu...

Pozdrav !

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Jackob.JPG (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson d750-i
odlična serija! juče(mislim u četvrtak) počela opet da se prikazuje na pinku...jel zna neko kad ima repriza?nisam stigo da odgledam Smile i koja je sezona,druga ili treća? gledao sam samo prvu na kompu
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 03:09:24 od forumas »
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 19:38:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.