Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 16:46:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 366688 puta)
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
Mislim da je sada svima jasno zasto se Ben sav polomljen pojavio na avion za povratak na ostrvo.

Ja sam odgledao i nije mi jasno!
Pa koliko sam shvatio Locke ga ceka u bolnici nakon sto je ovaj njega ubio... Videlo se locke-u u ocima sta ce da mu uradi. Mada ko ce ga znati...
au brate  Smile ...izjava vijeka,no hard feelings...

back on topic...najgora epizoda do sad,kandidat za najgoru epku uopste,sto neko gore rece totalno razvlacenje,poslije onakvog starta sezone,onakvog tempa,i sjajnih epizoda,ovo sad ni na sta ne lici,prethodna i ova sad su ocaj...kejt rolleyes ...necu komentarisat nista...da nije bilo genijalnog razgovora izmedju huga & majlsa,i zadnje scene,ova ep.ni na sto ne bi licila,ricard je legenda,dovoljno je da se pojavi par sekundi,i eto onog starog losta koji svi volimo,misterioznog,napetog,prosto genijalnog,vidi se da je sa nekim strahom ulazio u temple,u koji je inace smokey povukao onog nesrecnog francuza iz rusoove ekspedisn Wink,i promijenila ga kao i ostatak ekipe,tako da mislim da ce smokey da umijesa prste Smiley oko bena i da mu promijeni kompletnu licnost,i zato se ben nece sjecati saida,dzeka,harlija i ostalih u buducnosti,pa ricard je i sam to rekao,da ce biti drugi covjek i da ce sve zaboravit,eto mistery solved  Smile ,dzek me odusevio u ovoj epizodi,kako je samo hladno odbrusio sojeru da nece da pomogne malom benu, Smile,kralj,pa jos kako ga rece kejt  Smile ,vazda sam ga gotivio a sad jos vise,dako ostane takav.a faradej?pa valjda petlja nesto oko orchid-a,scena iz prve ep.ove sezone,cisto sumnjam da mu se nesto desilo.eto tako...
Spoiler Alert!!! (za narednu epku)
po onom sto sam citao za narednu ep. (da,postao sam neko ko stalno cita spojlere u zadnje vrijeme)a i inace vlada takvo misljenje medju fanovima,da ce naredna epizoda da bude brain storming,i da ove prethodne dvije-tri zapravo predstavljaju samo zatisje pred buru,a bure ce bit bas dosta u toj epki,smokey se vraca,unutrasnjost hrama cemo vidjet,saznacemo jeli ben ubio peni,etc...tako da mogu da kazem:
real lost is back!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Po mom misljenju  jedina epizoda koja je valjala je bila peta, a ove ostale su samo sviranje k....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Једине добре ствари у овој епизоди су Џек, разговор Мајлса и Хугоа и крај...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia e72 + 6630
mislim da je najveci problem oko epizoda i komentara da su lose ustvari u velikim ocekivanjima, tj odgovorima koje ne dobijamo, ipak treba odrzati gledaliste za sledecu sezonu  Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ben nije isprebijan zato sto je kao mali upucan,povrijedjen i ta sranja...to nema smisla...Kao sto je Miles rekao : "Ovo je njihova prošlost,a naša sadašnjost!"
Ben je vec sve to dozivio...i ne moze opet prolaziti kroz isto samo zato sto su tamo Sayid,Jack,Kate i ostali...
Pogledao sam promo 12 epizode...i na trenutak se prikaze Ben u luci sa pistoljem...mislim da cemo vidjeti u sljedecoj epizodi ko ga je "nalemao" i mislim da je neko od Widmorovih ljudi...
« Poslednja izmena: 03. Apr 2009, 20:54:23 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia e72 + 6630
Ben nije isprebijan zato sto je kao mali upucan,povrijedjen i ta sranja...to nema smisla...Kao sto je Miles rekao : "Ovo je njihova prošlost,a naša sadašnjost!"
Ben je vec sve to dozivio...i ne moze opet prolaziti kroz isto samo zato sto su tamo Sayid,Jack,Kate i ostali...
Pogledao sam promo 12 epizode...i na trenutak se prikaze Ben u luci sa pistoljem...mislim da cemo vidjeti u sljedecoj epizodi ko ga je "nalemao" i mislim da je neko od Widmorovih ljudi...
da, ali se ben pojavio izubijan u avionu, a nakon pada ajira airways ga je sun mlatnula po glavi, i pretpostavljam da je otada  on bio u stanju kakvom ga je lock zatekao. a malo mi je prevelika slucajnost da se veliki ben probudio cim je mali unesen u hram tj spasen  Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Da,bio je u nesvijesti radi toga.Nego govorim za ovo kad je ušao u avion AA 316 isprebijan  - "da sa tim ima veze Widmore"..
A za kraj,ne znam ni sam.Ben kad je ugledao Locka - bilo je ono "WTF"...
           ili
Možda mu je rekao Richard,Jacob ili neko da on mora ubiti Johna - pojma nemam zašto.
I kad ga je ugledao onako sa čuđenjem pomislio je "Vidi..ovo je zaista uspjelo" XD

Takođe u 12 epizodi Ben govori Johnu da se vratio na ostrvo,jer mu se mora suditi,da je prekršio pravila...
Eh može biti da je Ben zaista ubio Penny...jer u 4 sezoni kad je onaj Widmorov đovjek ubio Alex...svi znamo da je Ben rekao da je Widmore prekršio pravila,da to nije smio uraditi (tako nešto)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava Beograd - Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia N 70
gle ljud, 'vako - sve je to ok sto vi pricate, dosadna je bila, smaracka, najgora i ostaloo  Smile - al kako niko od vas nemoze da skapiram da nemoze svaka epizoda da bude blowminded....jednostavno ako do sada niste naucili po kojoj semi se pravi lost serijal onda mislim stvarno. znam sada da ce da padne tooone kvoutova i kometa u fazonu vidi ga ovaj, al daj da bre budemoo realni.  Smile
Uzivajte svake srede/cetvrtka i sve ce da dodje na svooje, smao polakoC.  Smile Smile Smile

...koment moj na epizodu 5x11 - posto je Kate ovaj put bila "osoba na tapetu" - fino je odradjen svaki njen segment koji nam do sada nije bio bas najbolje jasan. nekako ja nju od sve sestorke po najvise razume jer bas ume da se snadje u svakoj situaciji i da su trazili nebi nasli bolju glumicu, mozda serem al tako mi je sada na dusi. I dalje ima tu doooosta da se mudrije, al cekako kraj 5. serijala i nadam se da ce barem da nam zamaste oci za veliko Finale. Kraj je isto fenomenalan i bas u njihovom stilu...svidja mi se sto ce mo konacno da upoznamo i prave "the Others" i onaj Temple i misteriu koja okruzuje Putovanje kroz Vreme, plus Lock se vratio hehe... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Samsung A14
Stoji to da ljudi ocekuju previse od svake nove epizode, pa kada uleti prazan hod ili tapkanje u mestu, onda se razocaraju. Ali ja ne pamtim losiju epizodu od ove  Smile U proslim serijalima bilo je slicnih, ali je uvek bar nesto zanimljivo... a ovog puta sam po prvi put od kada gledam LOST ubrzavao timeline kako bi sto bre prosle neke uzasno dosadne, besmislene i suvisne scene..  Ok, zadnjih 5 sekudni epizode, kada se pojavi Lockie su dobre  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2009, 11:06:28 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Meni je ova epizoda extra bila...kao i svaka druga Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 16:46:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.