Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgradnjom romskog naselja u Ovči krši se Ustav Srbije  (Pročitano 18233 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Ja mislim da su oni apsolutno u pravu sto igraju na taj izgovor... Smiley

Podji od sebe. Kad si dosla sa tri kofera, kao rece, da su se ljudi hvatali tog izgovora, da li bi ih razumela?

Nikad sebe ne bih dovela u situaciju da se nalazim na drzavnim jaslama, tako da mi je doticna situacija poprilicno nepoznata. Smiley

Ovde ne govorimo o pojedinacnoj seobi, vec o par stotina ljudi...
Tu je razlika...

.. dobro aj nas 1000 da oformi koloniju i trazimo da nam daju stanove ... recimo u centru neke metropole ..

Mozda bi trebalo.. cisto zarad ravnoteze medju zvezdama... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c
Nisi shvatila. Nema veze, ne zelim da se raspravljamo.  Smile
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Pa, ako nista drugo... sigurno bih bila bolji komsija... Wink
Rodjena u gradu, odrasla u gradu... posedujem kucno vaspitanje, bacam djubre u kontejner, redovno odrzavam higijenu kako stana, tako i sopstvenu... i tako to...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
.. sa aneom nema rasprave ... ona je uvek u pravu  Smile
... kad bolje razmislim ... cudi me da nije narodni poslanik  Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2008, 12:28:24 od kinkel »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung GALXY S3
Pa, ako nista drugo... sigurno bih bila bolji komsija... Wink
Rodjena u gradu, odrasla u gradu... posedujem kucno vaspitanje, bacam djubre u kontejner, redovno odrzavam higijenu kako stana, tako i sopstvenu... i tako to...  Smile
Ja bih te uvijek prihvatio u komšiluk!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Nemam ja nista protiv da im se izgrade stanovi, ali samo zato sto je Dekada Roma, ne znaci da ne postoje neki vaznija pitanja koja moraju da se rese...
Porodilista sam navela...
A tu je i nedostatak obdanista, domova zdravlja, kanalizacija, vodovod, grejanje, gasifikacije i ono najtragicnije... neasfaltirane ulice...

I kinkel... u pravu si... ja sam u pravu (za sebe i po svom misljenju, postujem ako neko ne misli tako), zato sto polazim od sebe...
Mojim roditeljima nije bio problem da grebu sa sve cetiri, rade poslove koji su daleko ispod njihovog obrazovnog nivoa, da zivimo 10-15km od centra... da kupe plac koji je 20km od centra Beograda i da sazidaju kucu...
Pa... ipak... mojoj majci... koja i dan danas radi posao koji je u neku ruku ponizavajuci (kao sto je slucaj sa velikom vecinom zena koje su posle 40-te ostale bez posla).. desavalo se da dodju osobe lose socijalne situacije i urlaju na nju kako im drzava ne da stan... Na pitanje sto ne rade, odgovor je bio "Rodila sam drzavi decu, sta ces vise...", zacinjeno raznim kletvama, psovkama i sl...

Opet kazem, postoje Romi, kao i ljudi lose materijalne situacije koji su se borili i izborili za sebe, sa ili bez pomoci drzave... Skidam im kapu... zaista..
Ali... cisto sumnjam da su oni na nekom od spiskova za nuzni smestaj...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
... ljudi .. prosto je .. kad nam ukinu vize ... bice mnogo manje roma kod nas ... 100%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c
Citat
I kinkel... u pravu si... ja sam u pravu (za sebe i po svom misljenju, postujem ako neko ne misli tako), zato sto polazim od sebe...
Mojim roditeljima nije bio problem da grebu sa sve cetiri, rade poslove koji su daleko ispod njihovog obrazovnog nivoa, da zivimo 10-15km od centra... da kupe plac koji je 20km od centra Beograda i da sazidaju kucu...
Pa... ipak... mojoj majci... koja i dan danas radi posao koji je u neku ruku ponizavajuci (kao sto je slucaj sa velikom vecinom zena koje su posle 40-te ostale bez posla).. desavalo se da dodju osobe lose socijalne situacije i urlaju na nju kako im drzava ne da stan... Na pitanje sto ne rade, odgovor je bio "Rodila sam drzavi decu, sta ces vise...", zacinjeno raznim kletvama, psovkama i sl...

Sve to stoji, ali ja te pitam kako si se ti osecala kada si dosla i kada cujes komentar: Izbeglice nam unistise grad.....ovi dosljaci unistise Beograd...itd. To je upravo komentar onih koji pene o promeni strukture stanovnistva.
Na stranu sto se radi o ciganima, pokusavam da ti dokazem da izgovor o promeni etnicke strukture nema ama nikakve veze. Samo i jedino se radi o tome sto su to cigani. A kako bih ja resio Gazelu, rekao sam ti. Triput gore nego kako se Rumuni ophode sa "nepozeljnim komsijama"

Dakle, govorim ti samo o tvojoj recenici: Izgovor je sasvim u redu.

To, da li ste se vi sami snasli, ili vam je drzava dodelila kucu, zemlju, auto , sasvim je nebitno. Poenta je da, gledajuci po tvome, svako ko se negde doseli moze biti nepozeljan jer je "izmenio strukturu u naselju" i to je opravdan izgovor.
Da ne govorim sad o promena strukture Dobanovaca, Batajnice, Indjije, nastanku Altine itd.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Ja tu slusam skoro stalno... Smiley
Opet, kazem da je razlika u posledicama naseljavanja... da li je u pitanju napredak ili nazadovanje... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
 Smile e gibanico .. gde ga iskopa ..  Smile Smile  Smile

-------------------

... sto pre udjemo u eu ... to ce romi pre otici .. inace ... kod mene u kraju ih ima koliko hoces .. i zamisli bas juce ... pustili konja da pase ispred ulaza .. aj sad .. odrobijace ih moj komsija, vojni penzos,  koji tu travicu odrzava... ako me pitate da li me nerviraju .. da opasno me nerviraju .. i slona da dovedu niko im nista ne bi mogao ... no ima i dobrih strana njihovo prisustvo .. onaj miskovic gradi onolike zgradurine .. a oni pored njegovih zgrada i delta sitija dizu karton siti ..  Smile .. ala ce da mu obore cenu stanova ...  Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2008, 13:02:28 od kinkel »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.