Морам да кажем овако јавно да су сви чланови америчко - британско - секташке ЛДП (надам се да их не вређа то што пишем ћирилицом ) издајници Србије, Срба и СПЦ. Оног наркића Чедоморца би трбало пустити да прво општи са хомићима (пошто их толико брани), па га онда закачити на бандеру на Теразијама за пример осталима. Толико од мене.
Kakav zavidan nivo hriscanske svesti, kulture & recitosti...Ivo Andric bi se postideo...Samo imaj u vidu da homofobija kakvu manifestujes cesto ukazuje na latentnu homosexualnost
А што се геј популације тиче, мислим да је то не природно и нервира ме то што се толико потенцира(те право на "брак","децу"....). Пре пар година људи су крили да су хомосексуалци, а сада је то ин. Замисли шта ће бити када разни прдофили, некрофили. Како би се осећао да ти је не дај Боже дете жртва неке такве особе? Мало скретање са теме. Извињавамо се млого се извињавамо!!!
И сматрам да је свако ко каже да смо ми криви за све ратове, да треба људе који су тамо бранили своја огњишта послати у Хаг, издајници !!!
Морам да кажем овако јавно да су сви чланови америчко - британско - секташке ЛДП (надам се да их не вређа то што пишем ћирилицом ) издајници Србије, Срба и СПЦ. Оног наркића Чедоморца би трбало пустити да прво општи са хомићима (пошто их толико брани), па га онда закачити на бандеру на Теразијама за пример осталима. Толико од мене.
ccc..... da li znas da je ovo kaznjivo na forumu? ne smes vredjati politicke licnosti.... nauci vise.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Е, стварно... Доста више са булажњењима и иживљавањима на форуму. Држите се теме.
На саму тему ћу се осврнути само кратко. Дакле, ако је лик због чије се изјаве покренула тема заиста рекао то што је рекао, мирне душе бих била у стању да одвојим који динар за "касицу прасицу" намењену скупљању донација за ангажовање службе за дератизацију, која би од тог пацова направила само флеку у ћошку неког мемљивог подрума. О, даг, дословно.
Можда бих као модератор требала да смирујем дискусију и смањујем тензију, али немам намеру да прећутим овакво нешто. Оперисана сам од политичке коректности још пре мнооого година.
А што се Косова тиче... онај ко мисли да је Милошевић крив за све није ништа друго него морон. I rest my case.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2006, 19:14:08 od Ainhoa »
Ма,криви смо ми,требали смо шиптарима да дамо сва права,да се сви Срби иселе са Косова,да им понудимо и све до Крагујевца... Мада,нешто ми говори да ни тада не би били задовољни,а ови наши ''борци за људска права'' би нас и даље убеђивали да смо криви. Ваљда зато што смо живи...