ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
pa nije Milošević jedini kriv. Bilo je tu dosta ljudi, a matrica se u nekim strankama ponavlja, možda ne u istoj meri, ali u dovoljnoj da bi se zabrinuli.
Natasa Kandic, Borka Pavicevic, Sonja Biserko, Biljana Kovacevic Vuco, Petar Lukovic, Teofil Pancic, Ceda Jovanovic, Nenad Canak, Goran Markovic, Mirjana Karanovic, Biljana Srbljanovic, Veran Matic, Vesna Pesic, Zarko Korac, B92, list Danas, list Vreme... Ovo je samo jedan deo osoba i medija koji su pravi izdajnici svoga naroda. Toliko mrznje prema sopstvenom narodu nisam video u zivotu. Ukoliko toliko mrze narod iz koga su potekli zasto se ne odsele negde drugde? A da je u Srbiji fasizam kao sto tvrde tesko da bi mogli ovoliko da propagiraju svoje nakaradne stavove. Ali na svu srecu na izborima ce se lepo videti koliku podrsku imaju u narodu.
Ne bih rekao da osobe sa gore pomenutog spiska mrze svoj narod: jok, oni su samo nashli neku svoju finansijsku konstrukciju gde po opisu radnog mesta treba da mrze one iz kojih su potekli. Koliko sutra, srbomrzitelji ce nam objasnjavati kakve mere trebaju da preduzmu poljoprivrednici u predstojecoj setvi, samo kada bi se solidno placalo. A ne placa se. Dovoljno je pogledati "pomenute face" pa shvatiti zasto su isfrustrirani: nedo*ebane babe, partizansko-generalska deca, rokeri koje to nikada nisu bili a neko im je rekao da tako mogu da bare ribe koje nikada nisu imali, neostvareni homoseksualci oba pola (prepoznace se), reditelji koji vec 20-tak godina imaju stvaralcku blokadu i za to krive druge.
Neverovatno... ispada da su `izdajnici` i `srbomrzitelji` oni koji otvoreno pricaju o problemima i devijacijama drustva u kome zive...to je stvarno veliki greh i jeres..remete nasu idealnu sliku o idealnom narodu kome drugi prave nepravde a mi smo divni i sjajni
A ko su onda `patriote` i `srboljubi`?..da nisu mozda oni koji dobro barataju sa zardjalim kasikama, koji tvrde da se u Srebrenici nije nista desilo i koji su iz Srbije isli da `oslobadjaju` Vukovar i Dubrovnik? Ili mozda oni kriminalci iz Srbije sto su harali po Bosni i Hrvatskoj i trgovali naftom, kolima i oruzjem?
Jel' se sećate za vreme Miloševića onih emisija kada komunjare sede u studiju i kao nešto palamude i onda kao uključuju gledaoce a ovi ih podržavaju. Onda ja hoću da se javim u tu emisiju i naravno da se na te brojeve telefona što je režija ostavila niko ni ne javlja.
Mi danas puštamo iste te komunjare da nam sole pamet,bre.Iste one koji su se i javljali po tim emisijama.Ej Srbijo!!!
Jel' se sećate za vreme Miloševića onih emisija kada komunjare sede u studiju i kao nešto palamude i onda kao uključuju gledaoce a ovi ih podržavaju. Onda ja hoću da se javim u tu emisiju i naravno da se na te brojeve telefona što je režija ostavila niko ni ne javlja.
Mi danas puštamo iste te komunjare da nam sole pamet,bre.Iste one koji su se i javljali po tim emisijama.Ej Srbijo!!!
Secam se emisija....`patriotskih` anketa..kada `slucajno` svi gradjani koje ispituje kamera jednoglasno podrzavaju Milosevicevu politiku ili beksrajno pljuvanje po opoziciji i celom svetu...Televizije gde nije postojalo N od novinarstva...