Dobro sto podrzavas, to je stvar misljenja i ja mogu da se ne slazem sa tim, al pitanje je da li je krivicno delo ako politicka grupacija aktivno radi na lobiranju za otcepljenje dela drzavne teritorije?
`Deo drzavne teritorije` se nalazi pod upravom UN i pod kontrolom medjunarodnih snaga i na tom prostoru vec 7 godina ne funkcionise nijedna srpska institucija.
Dobro sto podrzavas, to je stvar misljenja i ja mogu da se ne slazem sa tim, al pitanje je da li je krivicno delo ako politicka grupacija aktivno radi na lobiranju za otcepljenje dela drzavne teritorije?
da, krivicno je delo. svi koji to rade bi trebalo da odu u zatvor. i djindjic je prekrsio ustav. i to je kaznjivo. samo, ta krsenja ustava su u drzavnom interesu. u stvari, ako to radi neko ko ima 6% podrske narod, onda u zatvor, ako to redi neko od 25%, onda je u drzavnom interesu ako se ne slazes sa ovim, onda bi sloba i seki prvi trebali na vesala jer su oni deo 'politicke grupacije koja je aktivno radila na otcepljivanju dela teritorije"
`Deo drzavne teritorije` se nalazi pod upravom UN i pod kontrolom medjunarodnih snaga i na tom prostoru vec 7 godina ne funkcionise nijedna srpska institucija.
i to zahvaljujuci samo i jedino bivsemrezimu crveno-crnih
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
shvatam ja da tvoj mob ne prima smajlije kako treba, ali kad se opjavi ovako nesto: : mrgreen : to znaci da se mala zelena glava smeje.
a znaci: pravno moze da se tretira kao izdaja, ali je u drzavnom interesu jer...ma vec sam 100 puta objasnio zasto. sto kao sto je i Djiki slobu posl'o u hag, protiv zakona za dobro Srbije.