Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 00:56:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori u SAD  (Pročitano 54909 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Qtek 小米
Под хитно, да се увезе из Нубије једна дебела банту црнкиња за Б.Ф.-а, да је силује док не смрша. Smile

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Под хитно, да се увезе из Нубије једна дебела банту црнкиња за Б.Ф.-а, да је силује док не смрша. Smile

hahahahahahahaha!!!!!!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
@bf-nista licno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

jesi li razmishljao o tome da posetish psihijatra ? normalnim ljudima se povraca zbog tvojih par poslednjih izjava o silovanju ...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bf

Daj izvor za onu smesnu statistiku Smile ... ako ima  Smile Nadam se da nisi opet nesto razbijao po trecoj dimenziji  Smile

Hajl Hitler  Smile Smile

P.S. ... gde kupujes te smesne cigare? treba i ja da se uradim, nisam dugo

Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 ima glavitj0malecka  Smile , ja nishta ne izmishljam - podaci iz 2005:

In the United States in 2005, 37,460 white females were sexually assaulted or raped by a black man, while between zero and ten black females were sexually assaulted or raped by a white man.

ovo su inache neke republikanske novine , chisto da ne ispada da citiram samo izvore dejvida djuka :

http://www.frontpagemag.com/Articles/Read.aspx?GUID=%7BF3E3CD97-197F-4D31-BF36-A4CBA45FCB13%7D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Otkud ti da citiras Jevrejske novine? Smile Smile

Pa nemoj tako bf ... ipak si ti beli co'ek  Smile

Hajl Hitler  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Opada podrška Obami
Autor: Tanjug | 04.04.2008 - 09:41

Pretendent za demokratskog kandidata za američkog predsednika Barak Obama izgubio je prošlog meseca deo podrške javnog mnjenja, pokazuju rezultati ankete koju su zajedno sproveli "Njujork tajms" i televizijski kanal Si-Bi-Es njuz.

Podrška Obami opala je sedam odsto u odnosu na rezultate ankete sprovedene krajem februara i sada iznosi 62 odsto, objavio je juče Njujork tajms, dodajući da je senator iz Ilinoisa uglavnom izgubio podršku belaca, muškaraca i birača iz više srednje klase.
Njegova prednost u odnosu na Hilari Klinton smanjena je nakon što je Obama u martu održao govor o rasi, posle izveštaja da je njegov bivši pastor u crkvi u Čikagu dao antiameričke i rasno obojene izjave.
Među demokratskim biračima, Obamu podržava 46 odsto, a Klintonovu 43 odsto, u poređenju sa 54 i 38 odsto u februaru.

Obama, kao predsedički kandidat, i dalje vodi u odnosu na republikanca Džona Mekejna sa 47 prema 42 odsto glasova, ali ta razlika je smanjena u odnosu na februar, kada su dvojica kandidata imala podršku 50, odnosno 38 odsto birača.
Klintonova je kao predsednički kandidat, takođe, u prednosti nad Mekejnom (48:43). Telefonska anketa je sprovedena od 28. marta do 2. aprila na uzorku od 1.196 registrovanih birača, a margina greške iznosi tri procentualna poena.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
SonyEricsson K510i
Pa napisao sam, izvor mu je senator iz Lujzijane, inace visoki duznosnik(fuck, ne mogu da se setim srpske reci) KKK.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Pa napisao sam, izvor mu je senator iz Lujzijane, inace visoki duznosnik(fuck, ne mogu da se setim srpske reci) KKK.
Funkcioner.

Klintonovi zaradili 109 miliona dolara od 2000.
Autor: Tanjug | 05.04.2008 - 09:46

Demokratski kandidat za predsedničku nominaciju, senator Hilari Klinton i njen suprug, bivši predsednik SAD Bil Klinton zaradili su 109 miliona dolara od njegovog odlaska iz Bele kuće 2000.godine, pokazuju sinoć objavljeni poreski izveštaji.

U periodu od 2000. godine, poslednje Klintonove godine na vlasti, i 2007. ovaj par je platio poreze preko 33 miliona dolara i dao više od 10 miliona dolara u dobrotvorne svrhe, navedeno je u izveštaju predsedničke kampanje Klintonove.
Demokratski suparnik senatorke Njujorka za predsedničku trku, Barak Obama izazvao je Klintonovu da objavi svoje poreske izveštaje u jeku borbe dva demokratska kandidata za pravo da na izborima u novembru izađu na crtu republikanskom kandidatu Džonu Mekejnu. Obama je prošle nedelje objavio svoje izveštaje o zaradi, u okviru zalaganja za transparentnost kampanje. Pomoćnici Obame, senatora iz Ilionisa, optužili su tada Klintonovu da krije od javnosti dokumente.

Izveštaji Klintonovih pokazuju da su njihovi prihodi drastično skočii sa 350.000, 2000.godine, na 16 miliona dolara 2001.godine, a najunosnije su im bile 2004. i 2007, kada su zarađivali 20 miliona godišnje.
Najkrupniji priliv novca 2004. bio je 15 miliona od govora Bila Klintona, a par je od 2000-2007. zaradio 40 miliona dolara na svojim knjigama, najviše Bil Klinton od svoje autobiografije "Moj život" - 23 miliona.
Senatorka Klinton je inkasirala 10 miliona dolara na svojoj knjizi "Živeći istoriju".
"Nikad nisam mislila da ću to reći, ali otkad je moj muž otišao iz državne službe, on je zapravo, na naše iznenađenje, zarađivao novac", rekla je Klintonova u utorak u Filadelfiji.
Predsednički kandidati često objavljuju svoje poreske izveštaje, mada nisu u obavezi.

Blic

Pored svega toga ona bi po cenu života ili smrti nazad u Belu kuću. Ne volim ljude koji tako pate za vlašću.

Zamišljam biograviju Buša mlađeg  "Moj veseli život na YouTube"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Molim boga da ne pobedi klintonka jer ne bih izdrzao da gledam jos jednog klintona.Jedini koji je vredeo iz klintonove administracije je Al Gor.
Nadam se da ce Obama ili ovaj ludak Mekejn,samo ne ona!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 00:56:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.