Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Избори у Демократској странци  (Pročitano 11710 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6300
Ne mogu da verujem da je ovoliko bitna skupstina jedne lopovsko-tajkunske stranke, ispade ta njihova izborna skupstina bitnija po Srbiju od parlamentarnih izbora Smile

Kaжем ја, партикратија, све одлучују партијске централе, министри су само лутке на функцијама, Тадић је председник ДС-а, републике Србије и премијер из сенке. Сви министри, посланици, функционери, па и најобићнији чланови и омладинци странака, сви су они партијски војници који верно испуњавају налог централе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Partija se velikm P se vratila.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N8-00
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=480209#hrono

Konacno, posle toliko godina, posle toliko vremena, posle totalne apatije u koju je upala ova zemlja, da vidim tragove budjenja ovog napacenog naroda. Dugo je trebalo, dugo su lagali, ali konacno... na B92 stranici, sve negativni komentari o "predsedniku" Tadicu.

Ah, lepog li dana citati ovako nesto... Smiley Smiley Smiley Smiley

Koga zanima lajv strim navodno će biti ovde, ali meni ne ide još uvek strim

www.ds.org.rs/live

Inače Jeremić ako ispadne iz trke to bi mu bila šansa da se odvoji i politički preživi a ovi će definitivno na dno jer nema para da se vade.

a vidim i pojedni clanovi ovde su se malo probudili...   Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2010, 19:25:54 od Rasha_Zemun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 7
Ja sam bio za DS ranije, tipa do 2009. Od tada sam za SS. Po mom mišljenju jedini razlog zašto je Tadić jedini kandidat za predsednika jeste taj što niko nije imao muda da se takođe kandiduje jer em ne bi postao predsednik em bi leteo iz stranke a u novinama bi izašao naslov tipa prešao je u tu i tu stranku bla bla. Nervira me to što potencira d ase nigde ne sme bez D-a , da prosto uvek mora biti deo vlasti. Time samo kalja reč Demokratska u nazivu stranke. Mogu ja da nazovem stanku Pro-hitlerovska (primer) a da imam demokratskiju atmosferu nego što je ima DS.

Stiga.. Tomo nadam se da te viđamo uskoro, čisto da vidimo kako će se Tadić ponašati kao opozicija.Mada ne bi me čudilo da ako bi trebalo Toma jednog dana da oformi Vladu a ovaj bude Predsednik, da mu ne ponudi mesto premijera jer neije našao "adekvatnog čoveka za to"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja razmisljam da otvorim temu "Da li ste clan neke politicke stranke?",sa anketom,ali ne znam sta nadlezni (modovi  Smile ) misle o tome.

cisto onako,jer me zanima koliko je ljudi u strankama(ne koje su u pitanju,samo da li su clanovi,ili ne)
« Poslednja izmena: 18. Dec 2010, 21:13:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
ja razmisljam da otvorim temu "Da li ste clan neke politicke stranke?",sa anketom,ali ne znam sta nadlezni (modovi  Smile ) misle o tome.

cisto onako,jer me zanima koliko je ljudi u strankama(ne koje su u pitanju,samo da li su clanovi,ili ne)
Ideja ti je super, samo da li će ljudi biti iskreni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ideja ti je super, samo da li će ljudi biti iskreni?
postoji samo jedan nacin da to saznamo... 

u stvariiii....ne postoji.  Smile al nema veze,bitna je ta replika.  Smile

elem,dobro,otvoricu malo kasnije onda tu temu.

Rasim se nije oglasio;cim se nije oglasio znaci ne buni se;cim se ne buni znaci slaze se;cim se slaze znaci pravim temu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Rezultati izborne skupštine DS
19. decembar 2010. | 00:34 | Izvor: B92

(Beta)
Beograd -- Na izbornoj skupštini u subotu u Beogradu, DS izabrala novo rukovodstvo. Jeremić nije izabran za potpredsednika, epilog je najveće dileme uoči ove skupštine.

Kako je saopšteno iz DS, na skupštini u centru “Sava”, na izborima za stranačke organe ukupno je glasalo 2.701 delegata.

Za predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića glasalo je 2.543 delegata, a za predsednika Političkog saveta DS Dragoljuba Mićunovića glasalo je 2.485 delegata. Njih dvojica nisu imali protivkandidate.

Što se kandidata za potpredsednike DS tiče, rezultati su:

- za Dragana Đilasa glasalo je 1.725 delegata

- za Dušana Petrovića glasalo je 1.603 delegata

- za Bojana Pajtića glasalo je 1.535 delegata

- za Dragana Šutanovca glasalo je 1.421 delegata

- za Jelenu Trivan glasalo je 1.183 delegata

- za Vuka Jeremića glasao je 981 delegat

Za članove Predsedništva izabrani su: Zoran Alimpić, Oliver Dulić, Milorad Đurić, Milovan Marković, Miodrag Đidić, Saša Paunović, Boško Ristić, Vladimir Jovanović i Goran Bogdanović.

Izabrani su i članovi Statutarne komisije, Nadzornog odbora i 40 članova stalnog sastava Glavnog odbora, saopštila je informativna služba DS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
psihopata reče da 2011'a nikako ne može biti izborna godina jer nisu završili posao.
nadajmo se da će slediti put ostalih koji su nosili štake.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Moje je misljenje da ovde i nemas bas neke stranacke vojnike dosta nas je apoliticno jer su im politicari preko glave ako ne racunate savez pionira SFRJ gde je dosta nas postalo clan prisilnim zaklinjanjem mislim da bas okorelih clanova stranaka i nema ovde! Mada ja sam za zasto da ne da i to vidimo da se prebrojimo sto se kaze, podrzavam tvoj predlog!!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.