Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li cete glasati na parlametnarnim izborima
Ne
28%  (7)
Nemam za koga
16%  (4)
Bojkot
4%  (1)
Jos uvek razmisljam
0%  (0)
SNS
4%  (1)
SPS i Palma
0%  (0)
SRS
4%  (1)
Istvan Pastor
4%  (1)
Aleksandar Sapic
4%  (1)
Za kraljevinu Srbiju (POKS)
0%  (0)
Ujedinjena demokratska Srbija (Vojvodjani, uglavnom)
0%  (0)
Muamer Zukorilic i Makedonci
0%  (0)
META (DSS)
8%  (2)
Milan Stamatovic
0%  (0)
SDA Sandzak (Sulejman Ugljanin)
0%  (0)
Zavetnici
0%  (0)
Velja Ilic i drugari
0%  (0)
Trifunovic i PSG
8%  (2)
DJB
12%  (3)
Nacionalna lista Albanaca
0%  (0)
1 do 5 miliona
0%  (0)
Zelena stranka i Nova stranka
4%  (1)
Ruska stranka
0%  (0)
Čeda i manjine
4%  (1)
Levijatan i antivakseri
0%  (0)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2020. - Predizborne i izborne igrarije  (Pročitano 121783 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Добра рима. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Evo, ne znam...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
koje su ove podgojene
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
"Vucic govno, al manje smrdljivo od opozicije", posto se vidim vise bavimo opozicionim glupostima, nego metrickim tonama gluposti, lopovisanja i patetike koja dolazi od strane SNS-a i Vucica.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Како Фрањо ниси имао такву филозофију до 2012...тад си се искључиво бавио опозицијом... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
koje su ove podgojene

Ova prva je Vranjanka na privremenom radu u BGD, a druga je valjda iz BGD na privremenom radu u NS...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Како Фрањо ниси имао такву филозофију до 2012...тад си се искључиво бавио опозицијом... Smile

Jes, i drzao Botinu sliku kao ikonu.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Ovo je recimo meni neki najnegativniji primer srpskog poimanja politike, bez zelje da vredjam, a posebno sto sam i ja vise puta potezao isti "argument". Moj komentar je, ako je on gresio onda, sto bi ti isto gresio danas?
Ja licno mislim da je situacija u Srbiji sto se tice medija tragicna bukvalno da se gro medija bavi nejakom opozicijom, i da niko ziv ne obavestava gradjane sta mulja vlast. Mad ok, i za to su prilicno krive prethodne vlast, jer su stvarali biznismene zavisne od vlasti, a takvi nemaju obicaj da budu vlasnici medija koji kritikuju vlast, niti da reklamiraju privatnike koje sponzorisu opoziciju. Eto to je po meni jedna stvar kojom se opozicija vrlo malo bavi, a jeste poprilicno porodila medijsku situaciju u Srbiji Npr da sam sad gost na nekoj tribini SZS, postavio bi Djilasu bas to pitanje, da li ce i kako napraviti sistem u kojem politika ne odlucuje kod koga ce da se sliva kapital.  Pretpostavljam da bi mi cvrsto obecao da oni to nece raditi, a meni bi onda ostalo da mu verujem xD
Ali kako god Djilas djubre, tajkun, jajara ... dopisi sam, manje je karikaturalna pojava od Vucica. Kod mene ima plus sto je prvi progovorio o pljacki Kolubare, tj skrenuo paznju na istu. Stvar je u tome da se u Kolubari krali bez ikakvog sakrivanja, znaci bukvalno siledzijski fazon, mi smo vlast i moze nam se jbga. Znam ja da ce svi da kradu, al makar da se potrude da kradju sakriju, eto toliko kao Vucic makar koji je pokupovao sve medije da niko ne bi mogao da pise i govori o njegovom lopovisanju xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Али...он није грешио...сутра да је иста ситуација све би исто радио... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nego sta bi sa onim da su jedini izbori u vreme pandemije odrzavaju u eu  Smile

kad ono kontra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.