Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 192921 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Glasanje je bilo vrh, najbolje glasanje ikada. Malopre se vratih. Sasvim ocekivano, cestitke svima.

Najzad ce Srbiji da krene.

Smile

Је л' се зезаш или стварно то мислиш ?
Ја несам гласао.  Smile

O DS-u i SNS-u je suvisno pricati. Jebes stranke koje svoj plan i program zasnivaju pljuvajuci jedni druge do te mere da ti se zgadi. Kao dve devojcice koje se bore oko glavnog tipa u gimnaziji, pa se odaju pricajuci koliko je ova druga popusila u WC-u i koliku kilometrazu imaju njihove vagine. Vrhunac je bila borba za opstinu Zvezdara gde se nekako nasao na listi i neki ganci "Tomislav Nikolic - grupa gradjana" kome su navodno prikupili potpise SRS ili DS. Faking prajsles.

SPS - Jednom sam bio protiv njih i mnogo sam se zajebao, "narod" im se desio, kako kaze danilo, al eto ih opet tu. Dogovorise se sa DS-om opusteno, obe stranke ostale bez svojih idejnih oceva i velikih vizionara i to je to.

LDP i Ceda smrk, jedini politicki lik u Srbiji koji je uvek opozicija, bilo da se nalazi u vladi, na koncertu Bajage ili ne vajt senzejsnu. Covek koji je do ovih izbora propagirao evropske vrednosti, nudiguze, Srbiju bez KiM, a sada se naglo okrenuo ocuvanju naroda na KiM, porodicnim vrednostima, reklamnim spotovima gde drzi zenu i decu, sa prosedom bradom od nekoliko dana. Na njega moze da se lozi samo system i nikolajovic.

SRS - Jadrankaaaaaaaaa, bicuj me.

DSS - Javite Kostunici da je preziveo.

Dveri - Odlican rezultat sa kojim mogu biti i vise nego zadovoljni.

Jedino prijatno osvezenje je stiglo od nista od ponudjenih odgovora. Baja je osvojio mandat i imace extra platu. Kud se ja ne setih ovoga?

Ако се не зезаш онда имаш добар смисао за хумор.   Smile

Citat
Ne zezam se, nisam prognozirao procentualno ko ce koliko da osvoji, ali ova "rang lista" je skoro pa ista prema ocekivanjima koja sam imao, narocito za URS. Dinkic je ubacio onu ljigu Stankovica da bi opstao i to mu se pokazalo kao dobar potez. Ne znam samo zasto svi misle da je Stankovic bilo sta vise od dobrog doktora? Apsolutna neznalica je bio kao nacelnik generalstaba, kao "neobavesten" kao ministar za zdrave i bolesne ili tako nesto.

Мени је само СПС отишо много више него што сам мислио.Немој да се замараш њиховим процентима.Ко им .... матер.

Недељу или две дана пред изборе,бар на локалу почињу договори.Вечерње посете маторих бивших комуњара који су били директори великих фирми,јавних предузећа,........
Углавном велика већина њих је после била у СПС за време Милошевића, а њихова деца чланови опозиционих странака.У то време највише их је било у ДС и СПО.После 5. октобра масовно се учлањивали у све ове нове секте.Значи родитељи на власти а они глумили опозицију.
Е сада су ови матори власници својих приватних фирми а дечица им директори по јавним предузећима. Smile Само што су разбацани по разним странкама.
Е сад што имам незгодан комшилук то је друга ствар,него ми није било раније јасно што посећују једни друге баш у време избора ?    Smile
Сад шта се они договарају нити ме интересује нит је мој посао да то знам.Несам Илија Чворовић.Мислим само да нису дошли за "јуначко" здравље да се интересују.

Citat
O DS-u i SNS-u je suvisno pricati. Jebes stranke koje svoj plan i program zasnivaju pljuvajuci jedni druge do te mere da ti se zgadi. Kao dve devojcice koje se bore oko glavnog tipa u gimnaziji, pa se odaju pricajuci koliko je ova druga popusila u WC-u i koliku kilometrazu imaju njihove vagine. Vrhunac je bila borba za opstinu Zvezdara gde se nekako nasao na listi i neki ganci "Tomislav Nikolic - grupa gradjana" kome su navodno prikupili potpise SRS ili DS. Faking prajsles.

За Београд не знам,ал овај део Србије где ја живим је у задњих седам,осам година је претрпан ганцима.Вратили их нам Немци. Немам ништа против цигана али они су им најлакши за куповину и манипулацију.Прекјуче им је већини била слава,па можеш да претпоставиш шта је све било.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62

рече данас Ђилас једну паметну ... иако га нешто не готивим разбио је овог Вучића малопре на блеее92 ... углавном рече лик ... ја сам човек инжењер код мене је 2 и 2 увек 4, нема може бити 4 ал и не мора ...

Кењаш Змаје.
Гледао сам и ја емисију и пре бих рекао да је било обрнуто.
Вучић:"Ја сам данас дошао до вашег студија САМ,у аутомобилу старом 7 година,опуштено као слободан грађанин ове Земље јер знам да никог нисам покрао,да нико мени не прети,даа ја то не радим а Ви..Ви господине Ђилас сте дошли у таквој ескортној пратњи са толиким обезбеђењем које сам само видео приликом посете Кинеског председника""!

Јел тако било Змаје?

кењам редовно, бар од затвора не патим.

Било је тако, и ту се Вучић залетео па у том контексту споменуо и Ђиласову децу. А Ђилас је после одговорио да то није његова жеља, да је неко из МУП-а извршио безбедоносну процену да неко треба да је уз њега 24 сата дневно блабла и да то ником не би пожелео.

Вучић је изигравао Калимера, а Ђилас му ни за једно питање није остао дужан одговор. И то фин одговор без избегавања. Осим можда око негативне кампање

Citat
- Tokom glasanja je došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog obračuna između članova odbora. Nije se znalo ko koga bije! Leteo je inventar, glasanje je prekinuto, a pošto tuča nije prestala, pozvali su policiju, koja je ubrzo stigla, razdvojila sukobljene strane i zaustavila batinanj

Srbija 

с прошлих избора ...

Citat
Glasanje u prvom krugu predsedničkih izbora na biračkom mestu 11 u Osnovnoj školi „Filip Filipović" na Voždovcu umalo je poništeno, i to ne zbog izborne krađe ili sličnih nepravilnosti, već zbog seks-skandala na ovom glasačkom mestu! Kontrolor glasanja iz SPS-a i devojka koja je u ime LDP-a pratila glasanje zatečeni su potpuno goli u ljubavnom zanosu u toaletu na ovom biračkom mestu!

- Ljubavni par pronašla je gospođa srednjih godina iz DSS-a potpuno gole u školskom toaletu. Što se kaže, baš ono, u akciji! I gospođa je doživela pravi šok

Србија
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Reci ti nama Zmaje
Da li je Djilas ABnormalno bogat covek i na osnovu kog Posla(biznisa se on on obogatio)?
Da li ima(o) neko jako preduzece sa proizvodnjom,bilo cega,sa par hilljada radnika?
Da li je ubo dzekpot u Las vegasu?
Da li je nesto nasledio od "bogatih"roditelja..babe,dede?

Odakle tom coveku imovina teska preko 300 mil .evra(300 miliona evra)?

Zar tebe Zmaje malo to ne boli ako znas..a znas odakle mu to(kao sto znam i ja) zasto to tako mora da bude u Zemlji Srbiji i da li te je bar malo sramota sto  se pored svega sto znas(a znas Smile),stavljas na njegovu stranu PROTIV  Vucica koji u studio dolazi sam?

I da se ja tu nisam pojavio ovo tvoje poltronstvo i agitacija za DEMONkatsku lopovcinu bi proslo..kao?
« Poslednja izmena: 08. Maj 2012, 08:05:03 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
E Zmaje
Ti si kultivisan,obrazovan,nadaren covek..i sve je to lepo.
Objasni mi jednu stvar:

-Kad se sretnu jedan Vucic i demonokratska lopina tipa Djilasa na TV-u,zar ne bi bilo prirodno da ti,kao: kultivisan,nadaren,obrazovan,iskren covek-budes na strani Vucica nego navijas za onaj lopovluk preko puta koji te automatski malo..hmm,srozava kao coveka?

Jesi se ti brate,prodao?
nista ti ja ne zameram...nego,nemoj vise da nas lazes ovde  Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2012, 08:15:01 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Sto je nezgodno kada su ljudi ostrasceni  Smile

najblaze receno  Smile

« Poslednja izmena: 08. Maj 2012, 08:19:39 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
де се човече одлучи јесам ли полтрон или фин и култивисан?  Smile

Што се тиче продаје, јбга мало интересовање па сам и даље непродан. Једино што ето и даље ДС остаје странка за коју никад нигде нисам гласао па ни на изборима за секретара месне заједнице, а за радикале некад давно давно јесам.  

Ал ни то, ни чињеница да је Ђилас лопов, не мења чињеницу да је Ђилас у оном тв дуелу био бољи од Вучића.

A башка и ово ...
2008
Citat
Листе су добиле следећи број гласова:
За европски Београд - Борис Тадић - 354.462, 38.9%, 45 мандата
Српска радикална странка - 316.357, 34.7%, 40 мандата
Коалиција ДСС-НС - 100.459, 11.0%, 12 мандата
ЛДП - 62.419, 6.8%, 7 мандата
СПС-ПУПС-ЈС - 47.266, 5.2%, 6 мандата

2012
Citat
Od 110 odbornika, demokrate će imati 52, zatim sledi SNS sa 34 mandata, socijalisti 13, a DSS 10.

Ђилас је некад Вучићу бежао за 5 одборника, сада за 18. То су ти резултати рада једног и другог ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Zmajček, ako ti je najvažnije što je Đilas fin i miran onda svaka čast.Šta treba da ujeda, pa on je dobio izbore. Kada izgubi on se neće ni pojaviti u nekoj emisiji,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
utorak 8.05.2012 | 09:11
Dačić: Da li bi mene neko podržao?
 Izvor: Blic, Tanjug

Beograd -- Ivica Dačić kaže da nikoga ne ucenjuje, ali napominje da su se odnosi promenili DS i SNS su dosta izgubili, a SPS je udvostručio rezultat.

Prema njegovim rečima, on samo smatra "logičnim da jedan član vladajuće koalicije ima predsednika, a drugi premijera".

Na pitanje kada će otpočeti pregovori o budućoj vladi, Dačić je za današnji "Blic" odgovorio da je politički korektno da prvo razgovara sa svojim partnerima Draganom Markovićem i Jovanom Krkobabićem, ali i da se o svemu izjasne i stranački organi.

"Već tokom ove nedelje pristupamo našim unutrašnjim dogovorima kako bismo doneli odluku o daljim koracima", rekao je Dačić i dodao da će SPS prvo razgovarati sa DS i Borisom Tadićem, ali da, kako je kazao "nije prihvatljivo da mi pružimo podršku, a da se o vladi razgovara posle izbora".

Na pitanje od čega zavisi njegova podrška u drugom krugu predsedničkih izbora, lider SPS-a je kazao da treba svemu prići bez nervoze.

"Ali politički odnosi su se promenili. DS i SNS su dosta izgubili, a mi smo udvostručili, za nas je glasalo više od pola miliona građana i ovo jeste politička realnost. Mi pitanju podrške i buduće vlade ne pristupamo nekorektno", kazao je Dačić.

"Naprotiv, nastavio je on "ucena bi bila da ove dve stranke traže od nas da imaju i jednu i drugu funkciju. Znači da ih podržimo, a da dobiju i predsedničku i premijersku pooziciju. Podrškom predsedničkom kandidatu mi ulazimo u veliki rizik jer moguće je da taj kandidat i izgubi", rekao je Dačić.

On je dodao da smatra da je postizanje dogovora o vladi značajno, "ne samo jer budući predsednik treba da predloži mandatara, već i jer bi to pomoglo zajedničkom kandidatu na izborima".

"Dok drugi pričaju o ucenama, pitam - koje su garancije za situaciju u kojoj mi podržimo nekog kandidata, a oni naprave posle međusobnu vladu? Da sam ja ušao u drugi krug, da li bi mene neko podržao bez dogovora o vladi? Siguran sam da ne bi", rekao je Dačić.

Na pitanje da li će insistirati na tome da premijersko mesto dobije SPS, Dačić kaže: "Ako bi kandidat koga mi podržimo pobedio na izborima, potpuno je logično da on predloži našeg kandidata za premijera. Ne govorim personalno, o meni ili kome drugom iz naše koalicije, već principijelno", pojasnio je on.

Na pitanje šta će biti presudno za SPS i njegovu podršku, Dačić kaže da je za njega presudno da ta vlada "ima dva cilja koja smo postavili kao ključne - očuvanje nacionalnog i državnog interesa, i tu mislim na KiM i EU integracije".

"Mi sigurno ne možemo biti u vladi koja bi imala ekstremne političke stavove poput da je RS genocidna tvorevina ili s druge strane da treba da se prekinu svi odnosi sa EU", nastavio je on.

Na pitanje kako doći do koalicije, lider SPS Ivica Dačić kaže da nije govorio o pojedinačnim strankama da li bi ili ne bi s nekim, "već da pojedini stavovi tih partija ne mogu i ne treba da budu politika vlade".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Zamislite da nakon drugog kruga, zbog ucenjivanja najviše plave gice u zemlji, DS i SNP naprave koaliciju?

How about that bitches Smile?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Crvena bajka

Bilo je to u nekoj zemlji seljaka
na brdovitom Balkanu,
glasalo je za Slobinog klona
16 posto zombija
u jednom danu.
Sličnih su godina
svi bili rođeni,
isti su im tekli penzionerski dani,
u iste banje
zajedno su vođeni,
istim ispiranjem mozga svi sjebani,
i svi glasali u istom danu.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.