Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 191764 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3720c
Reci mi Peruđi, jesi li bio na izborima 24.9.2000. Nije kulturno da te pitam, ali pitaću te, ako jesi glasao, jesi li glasao za DOS?
Da glasao sam za DOS, to beše i moje poslednje glasanje.Iako sam i kasnije išao na neko glasanje da prešaram listić. Posle svih obećanaja i prevara shvatio sam da moj glas može biti zloupotrebljen. Jer posle izbora stranke zaborave na predizborna obećanja i teraju po svome.

A zašto si glasao za DOS?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 6220
Reci mi Peruđi, jesi li bio na izborima 24.9.2000. Nije kulturno da te pitam, ali pitaću te, ako jesi glasao, jesi li glasao za DOS?
Da glasao sam za DOS, to beše i moje poslednje glasanje.Iako sam i kasnije išao na neko glasanje da prešaram listić. Posle svih obećanaja i prevara shvatio sam da moj glas može biti zloupotrebljen. Jer posle izbora stranke zaborave na predizborna obećanja i teraju po svome.
I ne kapiras da time podstices lopove da budu jos gori ?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Zašto sam glasao za DOS? Pa bilo je dosta Miloševića i njegove glupe vladavine.Za mene je Milošević bio oličenje gluposti u politici. Sve što je radio bilo je pogrešno. S druge strane ekonomski položaj je bio neizdrživ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
SonyEricsson K750 on Linux
03. Maj 2012, 14:16:38
video sam neke kladionice daju 33% na SNS to je poklon da se odigra na manje...

nova vlada DS-SNS

pozdrav

http://forum.burek.com/predpredizborna-kampanja-za-izbore-2012-godine-t551948.msg10423152.html#msg10423152

---
1.deo win
2.deo pending...

edit:

da prokomentarisem izbore ukratko: Tadic GG - ostavio 10 % ljudi koji su protiv njega ispod cenzusa
                                                   Dacic GG - duplo vise glasova 
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 21:38:02 od tagu »
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
перуђи...какве ти имаш комплексе?
заљубио си се у неког наочитог дверјана који те је оладио па си сад киван? Smile
Dugo nisi pametovao? Čudo? Smile

па боље да нам објасниш шта је узрок твоје фрустрације дверима него да нагађамо Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3720c
Zašto sam glasao za DOS? Pa bilo je dosta Miloševića i njegove glupe vladavine.Za mene je Milošević bio oličenje gluposti u politici. Sve što je radio bilo je pogrešno. S druge strane ekonomski položaj je bio neizdrživ.

Znači, tada, a vidim i sada, ti je sasvim u redu što si glasao za koaliciju sastavljenu od 18 ( osamnaest!) stranaka i koju su, između ostalih, sačinjavali bivši Slobini saborci Nebojša Čović i Dušan Mihajlović, vođa ogranka Alijine stranke u Srbiji i sakupljač regruta za rat u Bosni, Sulejman Ugljanin, bivši generali Slobine vojske, Perišić i Obradović i čitav bašibozuk drugih, kojima sam do danas i ime zaboravio. Pa i Koštunica, da njega ne zaboravim. Oni su tada bili vredni tvog glasa, jer si glasao da se ukloni jedno veliko zlo. I nisi gledao koliko su dosledni bili u svojim programima, koliko je ko bio za jedinstvo, a ko za rasparčavanje Srbije... Najmanje si gledao koliko su pljuvali jedni druge pre stvaranja DOS-a.

Ali, sada ti izgleda strašno smeta kada jedna "minorna grupacija ljudi", pokuša da uđe na političku scenu Srbije, pokuša da ujedini opoziciju, pod određenim uslovima ( koji 2000. nisu postojali u DOS-u, pa smo fantastično prošli ), bez obzira koliko bili različiti, sa ciljem sa se veliko zlo skloni s vlasti. Tu uveliko obraćaš pažnju na nedoslenost. Ne možeš da im oprostiš što pokušavaju da spoje nespojivo.

Izivini ako negde grešim, to sam zaključio iz tvojih postova, jer si mi ovo naveo kao glavnu zamerku Dverima, a lepo sam te pitao da mi izneseš šta ti smeta kod njih.

Pitam se, nisi li i ti nedosledan? Nije li pokvareno ne izlaziti na glasanje od 2000. godine do danas, ali zato redovno soliti pamet onima koji glasaju? Ili si pametniji od svih nas ( što je vrlo moguće ), ili si samo žestoko sujetan ( u šta sumnjam ).   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Drugar, nikome ne solim pamet, samo iznosim svoj politički stav. Šta više pre 12 godina sam još uvek verovao u mogućnost promene izborima, danas u to uopšte ne verujem. Što se tiče Dveri ne bih toliko komentarisao da njeni aktivisti nisu bukvalno zatrpavali forum  svojim komentarima. Nisam imao nameru nikoga da vređam, jednostavno politička opcija 19. veka za mene je neprihvatljiva, a to je ono što nude Dveri. Inače ne vidim što sam pokvaren što ne izlazim na izbore. Ja lično ne mislim da si ti pokvaren što izlaziš na izbore, ili glasaš za Dveri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3720c
Koliko mogu da vidim, sve političke opcije iz 21.veka koje ordiniraju u našoj zemlji, idu ka tome da nam teritorija uopšte ne treba, da smo zli, da moramo celog života da se stidimo, da moramo da se zadužimo, da nam treba istina ( koju oni sami prećutkuju )...i koliko vidim sve te ideje nas satreše. Bem li ga, meni onda milija ideja iz 19. veka, kako je ti nazva.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 21:54:15 od Gibanichar »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Duboko u šumama Amazonije

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Duboko u sumama Amazona
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 2610
ovde ti je sve do kalimegdan

jos pre dve godine je odluceno u briselu da ostanu samo dve stranke (znate koje) a da se konacno izbrisu g17 i komunisti, i jebiga nesto se desi ali ne bas po njihovom.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 21:58:32 od zummba »
IP sačuvana
social share
zummba zlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Koliko mogu da vidim, sve političke opcije iz 21.veka koje ordiniraju u našoj zemlji, idu ka tome da nam teritorija uopšte ne treba, da smo zli, da moramo celog života da se stidimo, da moramo da se zadužimo, da nam treba istina ( koju oni sami prećutkuju )...i koliko vidim sve te ideje na satreše. Bem li ga, meni onda milija ideja iz 19. veka, kako je ti nazva.
Brkaš neke stvari ne radi se o teritoriji, već o načinu na koji pokušavaš da je braniš. Da ne uđemo u besmisleno prepucavanje, ono što me definitivno odvratilo od Dveri je deo programa u kojem piše da treba otvoriti grob Josipa Broza da se vidi da li je on tu sahranjen. Ako je to deo programa neke stranke, šta dalje govoriti. Inače možda sam ja i nedosledan u svojim komentarima , ali se ja ne bavim politikom niti ću se baviti.Šta više moja nedoslednost proizilazi iz neobaveštenosti, jer moji zakjlučci proističu samo na osnovu informacija koje dobijam iz medija, ili neta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.