Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 192392 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 2610
U Beogradu DS još jači, LDP bez cenzusa

Prema najnovijim rezultatima glasanja u Beogradu, lista Dragan Đilas ima 35,15 odsto glasova ili 50 mandata.

SNS je dobio 25,69 odsto glasova ili 37 mandata. "Preokret" nije uspeo da pređe cenzus pošto je sakupio 4,64 odsto glasova, a u Gradskoj izbornoj komisiji ističu da su to gotovo konačni rezultati pošto su obrađeni glasovi na ukupno 96,167 odsto biračkih mesta.

Na osnovu ovih rezultata, koalicija SPS-PUPS-JS dobila 9,18 odsto glasova ili 13 mesta u Skupštini grada, a DSS 7,45 ili 10 mandata.

Iako se dugo nalazio na samom pragu cenzusa "Preokret" nije dobio nijedan mandat pošto se “spustio” na 4,64 odsto glasova. Ispod cenzusa su i SRS sa 3,96 odsto glasova, zatim Dveri sa 3,57 odsto i URS sa 2,81 odsto glasova.

Kako kažu u Gradskoj izbornoj komisiji preostalo je još da se saberu glasovi na svega 65 od ukupno 1.172 biračka mesta u gradu pa se rezultati neće bitnije promeniti, prenose "24 sata".

(MONDO)

###################################################################

U Beogradu LDP bez cenzusa-da li je moguće  Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 2610
Nikolić: Sa SPS kad se "slegne mulj"

Sa socijalistima možemo da razgovaramo o formiranju vlade kada se slegne mulj između SPS i DS, rekao je Tomislav Nikolić i dodao da je sinoćni nastup Dačića bio suviše "euforičan".

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić izjavio je danas da još nije bilo razgovora te koalicije sa socijalistima o formiranju nove vlade, ali da se tokom noći čuo sa liderom SPS Ivicom Dačićem s kojim je razmenio čestitke u vezi sa izbornim rezultatima.

Nikolić je u Jajincima, gde je dan nakon opštih izbora nastavio kampanju, rekao da želi da bude predsednik svih građana i da poziva birače svih stranaka koje su se zalagale za promene da u drugom krugu predsedničkih izbora glasaju za njega.

Lider naprednjaka je naveo da se tokom izborne noći čuo sa liderom SPS Ivicom Dačićem, ali da je u pitanju bio samo "kurtoazni" razgovor, odnosno razmena čestitki u vezi postignutih izbornih rezultata.

On je naglasio da je za "ozbiljniji razgovor" sa socijalistima oko formiranje nove vlade potrebno da se prvo "slegne mulj između SPS i DS koji je podignut sinoćnjim Dačićevim nastupima".

Nikolić je ocenio da je lider SPS sinoć bio previše "euforičan" i da nije dobro to što preko medija "ucenjuje stranke koje su osvojile više glasova od SPS".

"Dačić takvim ponašanjem može da naljuti potencijalne partnere na političkoj sceni", rekao je Nikolić i na pitanje da li time implicira moguću saradnju sa DS dodao da ništa ne implicira.

Lider naprednjaka je, na pitanje da li računa na podršku DSS, s obzirom na izjavu lidera te stranke Vojislava Koštunice da je za to potrebno da se odrekne insistiranja na ulasku Srbije u EU, rekao da će tokom dana razgovarati sa Koštunicom, posle čega će moći nešto više da kaže o tome,

On je dodao da očekuje podršku birača koji su u prvom krugu glasali protiv politike Borisa Tadića i precizirao da time misli na one koji su glasali za D S S, SRS i pokret "Dveri".

Na pitanje o eventualnoj saradnji sa URS, Nikolić je podsetio da je lider te stranke Mlađan Dinkić još uoči izbora poručio da ne želi saradnju sa SNS, ocenjujući da je ta lista prešla cenzus zahvaljujući predsedničkom kandidatu Zoranu Stankoviću, a ne Dinkiću.

Nikolić je rekao da kampanju za drugi krug predsedničkih izbora počinje u Jajincima, jer je u tom mestu koalicija koju predvodi ostvarila najbolji rezultat i istakao da time želi da pokaže da se pobeda može ostvariti i u svim drugim mestima u Srbiji.

(Tanjug)
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 15:14:37 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 2610
Neko opstruiše Dveri?

Pokret Dveri tvrdi da je cilj "brojnih manipulacija" koje su se događale u izbornoj noći da se obore Dveri ispod cenzusa i onemogući njihov ulazak u republički parlament, piše u današnjem saopštenju.

U saopštenju se navodi da nijedna televizija sa nacionalnom frekvencijom nije izveštavala iz izbornog štaba Dveri, da je njihov sajt oboren u 22 sata i četiri sata nisu imali mogućnost da saopšte svoje rezultate.

Dodaje se da veliki mediji uopšte ne pominju njihove rezultate, iako Dveri u Čačku i Kraljevu imaju više od 10 odsto, a u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i drugim velikim gradovima su preko cenzusa.

Analitičari ih, kako tvrde, prećutkuju, a rezultati Dveri širom Srbije se marginalizuju.

Oni ukazuju i na manipulacije sa onemogućavanjem dijaspore, koja je pružila ogromnu podršku Dverima, da glasa, izbacivanjem birača iz biračkog spiska i niz drugih nepravilnosti na samim biračkim mestima.

(FoNet)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Sajt Dveri... ah...  Smile

Opet ista prica... cim imaju vise od 100 posetilaca... pada...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Znaci Dacek premijer a Boris predsednik ponovo. Jos da kao "treceg partnera" ubace G17(pardon, regione  Smile ) i ce da bude "dzaba ste krecili", samo sto su neki ojacali a drugi oslabeli.  Smile

Mada ja cenim da ce pre da ubace LDP nego Regione...
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 15:18:01 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 6220
I ja tako mislim, pre svega zato sto se Dinkic pokazao kao nepouzdan partner.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 5
Glasanje je bilo vrh, najbolje glasanje ikada. Malopre se vratih. Sasvim ocekivano, cestitke svima.

Najzad ce Srbiji da krene.

Smile

Је л' се зезаш или стварно то мислиш ?
Ја несам гласао.  Smile

Ne zezam se, nisam prognozirao procentualno ko ce koliko da osvoji, ali ova "rang lista" je skoro pa ista prema ocekivanjima koja sam imao, narocito za URS. Dinkic je ubacio onu ljigu Stankovica da bi opstao i to mu se pokazalo kao dobar potez. Ne znam samo zasto svi misle da je Stankovic bilo sta vise od dobrog doktora? Apsolutna neznalica je bio kao nacelnik generalstaba, kao "neobavesten" kao ministar za zdrave i bolesne ili tako nesto.

O DS-u i SNS-u je suvisno pricati. Jebes stranke koje svoj plan i program zasnivaju pljuvajuci jedni druge do te mere da ti se zgadi. Kao dve devojcice koje se bore oko glavnog tipa u gimnaziji, pa se odaju pricajuci koliko je ova druga popusila u WC-u i koliku kilometrazu imaju njihove vagine. Vrhunac je bila borba za opstinu Zvezdara gde se nekako nasao na listi i neki ganci "Tomislav Nikolic - grupa gradjana" kome su navodno prikupili potpise SRS ili DS. Faking prajsles.

SPS - Jednom sam bio protiv njih i mnogo sam se zajebao, "narod" im se desio, kako kaze danilo, al eto ih opet tu. Dogovorise se sa DS-om opusteno, obe stranke ostale bez svojih idejnih oceva i velikih vizionara i to je to.

LDP i Ceda smrk, jedini politicki lik u Srbiji koji je uvek opozicija, bilo da se nalazi u vladi, na koncertu Bajage ili ne vajt senzejsnu. Covek koji je do ovih izbora propagirao evropske vrednosti, nudiguze, Srbiju bez KiM, a sada se naglo okrenuo ocuvanju naroda na KiM, porodicnim vrednostima, reklamnim spotovima gde drzi zenu i decu, sa prosedom bradom od nekoliko dana. Na njega moze da se lozi samo system i nikolajovic.

SRS - Jadrankaaaaaaaaa, bicuj me.

DSS - Javite Kostunici da je preziveo.

Dveri - Odlican rezultat sa kojim mogu biti i vise nego zadovoljni.

Jedino prijatno osvezenje je stiglo od nista od ponudjenih odgovora. Baja je osvojio mandat i imace extra platu. Kud se ja ne setih ovoga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Jedino prijatno osvezenje je stiglo od nista od ponudjenih odgovora. Baja je osvojio mandat i imace extra platu. Kud se ja ne setih ovoga?

Zapravo, čovek se unapred odrekao plate, mislim da će ići u humanitarne svrhe...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Sajt Dveri... ah...  Smile

Opet ista prica... cim imaju vise od 100 posetilaca... pada...  Smile

За кога си гласала?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 5
Zapravo, čovek se unapred odrekao plate, mislim da će ići u humanitarne svrhe...

Ideja mi se svidja, to sto je on budala, to je vec druga stvar. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.