Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 192287 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Tel.Me Your.Number
Ovaj lik stojao iza Tome i smejao se u kameru.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ovaj lik stojao iza Tome i smejao se u kameru.

Нови министар културе.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
Samo u Srbiji su Srbi ubijali Srbe... i to nisu bili Licani, Kordunasi ili Banijici... sami ste sebe ubijali...
То је тужна прича на коју се не вреди враћати. Већина комуњара су помрли. А већина Србских родољуба комуњарама су опростили још крајем осамдесетих. Ту тужну причу најлепше је изложи живи сведок ''свих дешавања народа'' буковички пастир- Симо Дубајић!
Судити деци аршином њихових очева је недостојно Срба! Мање важо што би нас то увукло у спиралу злочина до самоуништења. Сам живот у Срби, Србској-ћирилиној-Светосавској је довољна казна ''за победник и ослободиоце''!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Prva izjava - ljubljenje dupeta Crnoj Gori (koja je priznala KiM) i Hrvatskoj (koja je priznala KiM i sprovela etnicko ciscenje"

"Ja nema nikakvog genetskog razloga da mrzim Hrvatsku i Hrvatska nista nije lose ucinila meni ili mojoj porodici.. "

Bravo...  Smile Smile Smile Smile Smile

To je samo izjava i to nespretna, izletelo mu da odnosi dve države ne zavise od njegovih ličnih želja, koje su dakle, suprotne od onoga što priča. I Šumadinci imaju genetske predispozicije da bar ne vole Hrvate, ako ne i da ih mrze. U svakom slučaju tvrđi stav od Tadićevog.

Tabakovićeva premijer, vlada SNS, SPS, DSS. Tek smo sad nahebali, spasavaj se ko može, Srbija tone, bude se mračne snage, otvaraju se vrtlozi nacionalizma itd... da ne seruckam više. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
meni je sve ovo Special Olympics..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Sačekaću da vidim , u svako slučaju neću otići iz zemlje, jer mi moje kolege kažu da ih su tamo dočekani sa kićenim kurcem.

као прво то ко је председник је глуп да не може бити глупљи разлог да одлазиш из земље. А друго одустајање од замисли било које због тога што ти неко нешто рекао ... исто глупо. Smile

И не знам што се уопште који курац цимате. НИШТА се неће променити. Гледаћете другу фацу по вестима и дневницима и осим ако нисте мастурбирали на Тадићев лик и црни чуперак, па вас погоди изостанак истог ... ништа се неће ни за милиметар проментити у вашим животима.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 292
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung Galaxy y
Konaco da je neko normalan dosao na vlast!Inace sigurno ste culi i da je Nikolic pozvan na kongres Jedinstvene Rusije GDE TADic NIKAD NIJE BIO POZVAN! Toliko o tome! Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Prva izjava - ljubljenje dupeta Crnoj Gori (koja je priznala KiM) i Hrvatskoj (koja je priznala KiM i sprovela etnicko ciscenje"

"Ja nema nikakvog genetskog razloga da mrzim Hrvatsku i Hrvatska nista nije lose ucinila meni ili mojoj porodici.. "

Bravo...  Smile Smile Smile Smile Smile

To je samo izjava i to nespretna, izletelo mu da odnosi dve države ne zavise od njegovih ličnih želja, koje su dakle, suprotne od onoga što priča. I Šumadinci imaju genetske predispozicije da bar ne vole Hrvate, ako ne i da ih mrze. U svakom slučaju tvrđi stav od Tadićevog.

Tabakovićeva premijer, vlada SNS, SPS, DSS. Tek smo sad nahebali, spasavaj se ko može, Srbija tone, bude se mračne snage, otvaraju se vrtlozi nacionalizma itd... da ne seruckam više. Smile

Дилема који је од два млохава курца тврђи
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
Konaco da je neko normalan dosao na vlast!Inace sigurno ste culi i da je Nikolic pozvan na kongres Jedinstvene Rusije GDE TADic NIKAD NIJE BIO POZVAN! Toliko o tome! Pozdrav  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Sačekaću da vidim , u svako slučaju neću otići iz zemlje, jer mi moje kolege kažu da ih su tamo dočekani sa kićenim kurcem.

као прво то ко је председник је глуп да не може бити глупљи разлог да одлазиш из земље. А друго одустајање од замисли било које због тога што ти неко нешто рекао ... исто глупо. Smile

И не знам што се уопште који курац цимате. НИШТА се неће променити. Гледаћете другу фацу по вестима и дневницима и осим ако нисте мастурбирали на Тадићев лик и црни чуперак, па вас погоди изостанак истог ... ништа се неће ни за милиметар проментити у вашим животима.
+1

Народ се примио на кампању страха па му тешко му да узме књижицу устава и да прочита колику власт предсједник заиста има. Друга је ствар што Клуни није поштовао устав па је глумио деспота.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.