Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:30:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbor!  (Pročitano 3425 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ja volim da mislim da su muskarci predatori.
Volis da budes plijen, da te love i lome ruke za tebe. Princezice moja...

Sta je sa preglednoscu...

Ipak ne prilaze svi muskarci tako cesto i svakome.... Sa drugog fronta, eto, svakoj prosjecnoj curi ce uvijek prici neko, samo neka se dobro oceslja.... Sto ce reci, prednost je to. Ako nista, u seksualnoj su sansi uvijek, u izbornoj prilici cesce. I to nije fer, jer nam je to kao bicima podjednako bitna stvar.

Dobro jbg ako govorimo o nimfomankama one i ne mogu da cekaju. Zene, druge, mogu da cekaju. Nije danas prisao? Ok, sutra ce. Nije sutra? Sledeceg meseca ce neko ko mi odgovara....
Ove sto prilaze a nisu odgovarajuci uopste ne racunam.

Znam. Povrsna sam. Reagujem isklucivo primarnim instinktom. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Armija muskih klovnova u usluzi zenskog izbora.
Moje iskustvo je dosad bilo upravo takvo. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung Galaxy S III
Armija muskih klovnova u usluzi zenskog izbora.
Moje iskustvo je dosad bilo upravo takvo. Smile

Moguce. I mene si privukla, ovako sterilno preko foruma. Imas taj femfatal gen u sebi. Ozbiljan sam.

Prisao bih ti preko privatne poruke ( jer sam musko, pa mi je to u opisu pola ), da nemas dekca.. Smile Ovako, znam jbg.. cim je momcic tu, nema leba za bilo kakvu pricu. Takve ste vi zene, kad ste u vezi. Ali o tome u drugoj temi.

E vidis... posto smo vec na forumu, ne vjerujem da je ijedna od forumskih zena ( ovih preko par hiljada postova ) pokrenula PP pricu sa nekim muskarcem od foruma  ( a vidi kakvih nas musketara ima )?  Jeste da je to tesko provjerljivo... ali i dalje vjerujem da takvih ima vrlo malo, ako i postoje. Ili su momci odje blagi teksutalni uzas.. ili je vama damama tesko da se sagnete i jednu poruku posaljete, kako valjda ne bi ispale pateticne, ocajne, ponizne.. ili sta vec. promiskuitetne... iako ste anonimneSmile

Vjerovatno vam je fizicki izgled bitniji nego sto se pretvarate...  Smile

« Poslednja izmena: 02. Okt 2012, 01:04:38 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Znaš kako, ja sam ti ponekad naivna baš kao francuska sobarica, jer verujem u muško-ženska prijateljstva, a i po prirodi lako upoznajem ljude i ostvarujem kontakte, pa onda to nekad zna da te dovede u nepriliku.

Komunicirala sam sa dosta ljudi na ovom forumu preko privatnih poruka, upoznala sjajne ljude, čak našla i honorarni posao. Smile Imala sam i neprijatne situacije, kad sam mislila da neko ćaska sa mnom prijateljski, a ustvari je imao druge namere. Moja je krivica što to nisam umela da prepoznam, tako da nikoga ne krivim za to osim sebe. Drugih neprijatnosti nije bilo.

Jednom sam samo na pp dobila ponudu da se "gledamo preko kamere", al' ko mi je kriv kad sam postovala na temi o gutanju sperme, silly me. Smile

Inače, i da nemam momka, ne verujem da bi neko ozbiljnije mogao da me privuče preko foruma jer ovakva komunikacija je suviše, baš kako kažeš, sterilna; od onih sam koje vole da vide, pipnu, omirišu, pa tek onda nose kući. Smile Ipak, da to nikako nije pravilo, govori činjenica da su se mnogi ljudi ovde upoznali, smuvali i dan danas funkcionišu, tako da je ipak moguće, kad postoji otvorenost i želja sa obe strane.

To je makar neko moje iskustvo ovde, naravno, potisnula sam sve one privatne poruke koje su mi upućivale psihopate i psovali sve okolo, ali njih je stvarno bilo zanemarljivo malo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung Galaxy S III
Eto vidis, ta prividna stvarnost izbora i prilaza, desava ti se preslikano i paralelno ovdje na forumu. Iako smo svi anonimni. Ista pravila. Nisi slala nikada poruku prva, izuzev mozda to za posao ( e kakve ste zene!  Smile ) a stizali su ti redovi i redovi muskih zahtjeva, od psihopata do prijateljskih caskanja. Hocu reci, nije to losa pozicija Smiley Osjeti se covjek bitno, uzviseno i trazeno, ma koliko anoniman bio.. Ti si dodatno zanimljiva, jer si jedna od originalnijih ovdje, upecatljivijih, ali sigurno da su i ostale koke izlozene slicnom pp udaru od strane dokonog i dlakavog kavaljera. Samo me eto, cudi, zasto cak i to prijateljsko caskanje mora biti inicirano muskim znojavim prstom ? Moze li zena, kao anonimna ljepotica, da dozvoli sebi taj luksuz, pa ovdje na forumu bude slobodnija u toj prirodnoj potrebi da nekoga upozna ili bar poprica na kratko ili dugo sa nekim, cija joj se stilska figura dopala ?  Ili i ovdje zena mora biti plijen.... Zasto? Zato sto ona mora osjetiti i omirisati... ili zato sto je ona sita.... i poznanstava i udvaraca i prijatelja i ljudi uopste, pa joj zvuci komicno i sama pomisao da svojerucno ostvari privatnu komunikaciju sa nekim na internetu ? I jos ovo podpitanje, pa idem. Da li je mozda razlog takvom ponasanju taj sto se vjeruje da PP sistem kontakta sa nepoznatom osobom sluzi kao masovno oruzije ocajnih muskarca gonjenih pateticnom zeljom da nesto na brzaka pojebu online ?

« Poslednja izmena: 03. Okt 2012, 20:16:08 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Znaš kako, sad kad malo vratim film, nije bilo da je uvek muška osoba inicirala kontakt, makar ne taj prijateljski, je l'. Desi se da se sa nekim zapričam na nekoj temi, pa nekad nastavimo na pp jer bi javno bilo previše antisocijalno Smile, ili razmenjujemo neke informacije, linkove, nekoga pitam za pomoć, neko mene pita za pomoć i tako... nekako spontano nastane, spontano se vremenom manje-više i ugasi. Najveći broj mojih prepiski preko pp tako je nastalo.

Inače, ljudi ovde, bez obzira na pol, ponašaju se identično kao i u realnom životu. U početku su malo stegnuti, pa se vremenom opuste, svačiji pravi karakter ovde ispliva pre ili kasnije, pa tako i u toj vrsti komunikacije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Citat
Znaš kako, sad kad malo vratim film, nije bilo da je uvek muška osoba inicirala kontakt, makar ne taj prijateljski, je l'.

nije fora da iznosis nase male tajne kako sam te prvi put muvala .. bijač  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Zar mi nismo još u procesu muvanja?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
jesmo.. sa tobom nikad nista konkretno.. prodje mi mladost u pokusajima da te sobalim negde u mraku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
To je makar neko moje iskustvo ovde, naravno, potisnula sam sve one privatne poruke koje su mi upućivale psihopate i psovali sve okolo, ali njih je stvarno bilo zanemarljivo malo.

a ja sam mislio da ti se svidZa moj haiku... Smile

i kome ti da je psihopata? that makes me MAAAAAAAAAD! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:30:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Izbor

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.