Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbačen sa koledža, branio kolegu Hrvata  (Pročitano 9820 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vidi ovako, moze ona i svetica da bude, u mnogim slucajevima recimo ako bi mi opsovala majku, ali ozboljno znaci ne ono u zajebanciji, verovatno ako nikog ne bi bilo tu da ohladi i smiri bi popila frakturu lobanje u najmanju ruku.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Citat

Vidi ovako, moze ona i svetica da bude, u mnogim slucajevima recimo ako bi mi opsovala majku, ali ozboljno znaci ne ono u zajebanciji, verovatno ako nikog ne bi bilo tu da ohladi i smiri bi popila frakturu lobanje u najmanju ruku.

e pa tebra to onda mnogo govori o tebi...nije gospodski...znas.
IP sačuvana
social share
"NJEGOVA MUCENICKA SMRT STVORILA JE OKO NJEGOVOG IMENA OREOL SVETOG RATNIKA.S VREMENOM,TAJ CE OREOL BIVATI SVE VECI A DRAZINO IME SVE SLAVNIJE..."VLADIKA NIKOLAJ VELIMIROVIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I za to me zabole jel gospodski ili nije, sa stokom jedino tako moze.
Ti ako bi trpeo da ti neko vredja majku, to jos vise govori o tebi
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Citat: branislav_srpska_atina
1)bilo bi mi ne zamislivo deliti sobu sa hrvatom
2)nikad ne bih nasrnuo na devojku
3)nikad ne bih stao na stranu hrvata u tuci
4)nikad ne bih stao na stranu coveka koji nozem napada ne naoruzanu devojku......
ima jos dosta stvari,ali mislim da je decko zasluzio da ga vrate u srbiju,a onaj hrvat je definitivno zasluzio onu bezbolku po lobanji.

1-to ne odredjujes ti vec dom! i bolje ti je, vjeruj mi, biti sa Hrvatom nego sa nekim sovinistrickim domacim govnetom koje moze uvijek da se zali i da se njegov glas pita! recimo ovdje se svi drzimo zajedno jer mi njima svi smrdimo jednako! medjusobom se mozemo i svadjati i miriti i sta ja znam, ali kada se pojavi neki svabo bolje je imati nekoga ko ce biti isto nula kao ti! tada se osjecas sigurnije!

2-tako sam i ja mislio ali sada sam siguran u suprotno! prije mjesec sam se posvadjaos sa dvije svabice i cehinjom i sada zalim sto nisam bio u BL jer bih ih izgazio dok ne bi povratile krv! a ovdje sam morao samo da ih posaljem u PM jer mi inace ode viza i skolovanje! (i imao sam muslimana na svojoj strani, koji inace zna da sam nacionalista, ali isto zna da jedan drugom u takvim situacijama trebamo i da cu ja stati na njegovu stranu sta god bilo)

3-to samo pokazuje da si odrastao u Srbiji negdje gdje nema nikoga sem Srba pa nisi imao prijatelje medju drugim narodima! vidis ja ne volim pretjerano druge, ali priznajem da su mi u zivotu pomagali drugi! muslimani vise nego Srbi!!! uvijek! mozes da ne volis nekoga u principu ali postoje pojedinci koji zasluzuju sve pocasti! kakvo je bilo prijateljstvo izmedju njih dvojice to mi ne znamo, ali cim su zajedno zivjeli i organizovali partije najvjerovatnije su jedan drugom valjali!

4-kao sto rekoh! dok se sa nekom ne zamjeris! i zene znaju biti otrovne do bola!!! nisam svoinista samo kazem da je djubre djubre bez obzira na pol, a vitesko ponasanje kod muskarca prestaje da vazi onog trenutka kada kod zene prestaje da vazi damsko!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Citat: Nen

Sto me dovodi do druge stvari koju sam hteo da kazem. Iako je sad situacija protiv nas, i nisam lud da mislim da mozemo u ovom trenutku nesto konkretno da uradimo po tom pitanju, mislim da je neophodno da mi kao narod budemo slozni u tome da govorimo da su RS i RSK srpske teritorije. Nastup kao sto je "to je izgubljeno, koja je svrha sad o tome misliti" ne pomaze nikome osim onima koji su te teritorije okupirali, zato bih voleo da svi Srbi kazu "to je nase, trenutno nismo u poziciji da se izborimo za to, ali mozda jednog dana" pa ako bude trebalo 500 godina da to ponavljamo neka, ali vredi pokusati.

Vaistinu! Jer to i jesu srpske teritorije! Trebala su im tri klanja kakva svijet nije vidio pa jos uvijek tamo ima Srba! Ne toliko ali ipak ima! I ne treba ih zaboraviti i reci vi ste sada Hrvatska i ko vas jebe! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vojvoda, neopisivo mi je drago da jos ima Srba kao sto si ti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Citat: SerbianFighter
Vojvoda, neopisivo mi je drago da jos ima Srba kao sto si ti.

I meni!
A bit ce Srba! Sve vise i vise!!! Smile

Vjerujem u Boga i Srpstvo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Tacno, da vas nema, trebalo bi vas izmisliti    Smile
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da nas nema... koja poenta ove drzave...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Mislis, pojenta? Wink
Da vas nema, ova drzava bi otisla u tri p.m.! Mozda cak i u Evropu!  :x
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.