Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:16:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izazovnost, napaljenost i te stvari  (Pročitano 20667 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nadam se da si iz ovoga bar naučila šta nikad ne treba pitati dečka, osim kad svesno priželjkuješ da te slaže, za tvoje dobro.

To zvuci kao da se u startu odbacuje mogucnost da je osoba koja pita takvo pitanje zaista najseksi od svih sa kojima je bio  Smile

Uostalom ko zna zasto je on njoj uopste rekao da je prethodna bila vise seksi ili vevc sta ... mozda je sadista pa je hteo da vidi njenu reakciju i da je svesno nasekira tim odgovorom. Mozda je bas ona ta koja ga lozi vise nego prethodna, ali on da bi ispao nesto (u njegovim ocima to nesto je super, u nasim je mozda iskreno, a mozda i jadno i tupavo) odgovorio je da je prethodna bila "erotskija" u nekom pogledu ...

Moja preporuka je da sacekas da prodje neko vreme (ne previse dugo, ne previse kratko), pusti da se zaboravi taj razgovor, onda ga nalozi kao najgoreg adolescentskog apstinenta i prekini celu stvar tako sto ce te pozvati drugarica na mobitel i saopstiti ti da je iskrslo nesto katastrofalno hitno i da moras da se nadjes negde sa njom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A šta je to što bi tvoj dečko želeo od tebe? Da nosiš veći dekolte, da se više pminkaš i da ti njega po nekad pozoveš u krevet. Pa nije baš tako neka strašna promena. Lepo pođi sa njim i njegovom platnom karticom u prodavnicu da ti pomogne u izboru garderobe. Zatim po šminku. Pa se udidi za izlazak sa njim, šapni mu koji put da je super, da je seksi, da ga želiš. Ne budi sujetna i zagorčavati mu život zato što te nije lagao.

I još nešto, menjaj i ti kod njega ono što ti ne odgovara. To je sazrevanje veze.

pa i nije, ali svejedno ne zelim cesto nositi dekoltee.
pitala sam ga kao primer- kada sam se uredila za neku svadbu - skroz uska, kratka haljina-
da li je to bilo to. rekao mi je - super si izgledala itd. pitala sam ga da li  je to ta izazovnost koju je imao s bivsom- paaa, tu negdje. mozda cipele. (?!)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma da, šta bi drugo moglo biti ako nisu cipele...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Cim on tebe poredi sa svojom bivsom i trazi nju u tebi, bezi od njega ko djavo od krsta
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 15:41:02 od klody »
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nadam se da si iz ovoga bar naučila šta nikad ne treba pitati dečka, osim kad svesno priželjkuješ da te slaže, za tvoje dobro.

To zvuci kao da se u startu odbacuje mogucnost da je osoba koja pita takvo pitanje zaista najseksi od svih sa kojima je bio Smile

Uostalom ko zna zasto je on njoj uopste rekao da je prethodna bila vise seksi ili vevc sta ... mozda je sadista pa je hteo da vidi njenu reakciju i da je svesno nasekira tim odgovorom. Mozda je bas ona ta koja ga lozi vise nego prethodna, ali on da bi ispao nesto (u njegovim ocima to nesto je super, u nasim je mozda iskreno, a mozda i jadno i tupavo) odgovorio je da je prethodna bila "erotskija" u nekom pogledu ...

Moja preporuka je da sacekas da prodje neko vreme (ne previse dugo, ne previse kratko), pusti da se zaboravi taj razgovor, onda ga nalozi kao najgoreg adolescentskog apstinenta i prekini celu stvar tako sto ce te pozvati drugarica na mobitel i saopstiti ti da je iskrslo nesto katastrofalno hitno i da moras da se nadjes negde sa njom. Smile

ne znam. sve je moguce. znao je (otprilike) kakva ce moja reakcija biti iako mi je rekao da je i drugim devojkama znao pricati blesave stvari (ali da je iskren), ali da ja jedina tako reagiram.
 prvi puta kada smo o tome razgovarali je bilo da su jedini razlog godine - sto ga toliko ne napaljujem.  gnjavila sam povremeno oko toga.
valjda je naknadno shvatio i da nisam izazovna.
 trebala sam pustiti ranu umesto da cesem krastu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
na kraju, ili na pocetku, zapita se covek kako ste se uopste i smuvali  Smile to, naravno, ako se od muve napravi slon i u tom svetlu shvate njegovi komentari...

na tvom mestu bih 'zaboravila' taj deo o bivsoj, malko profiltrilala pricu dok ne ne ostane na cediljci samo glavno- zapravo, obratila bih paznju na njegove seksualne fantazije o drskoj, izazovnoj, samosvesnoj zeni Smile

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Zapravo, sve se svelo na to da njemu fali da se izazovno ponasam prema njemu, da ga vise zavodim, jer se on ne oseca sexy sa mnom.   
Kada bi se tako ponasala prema njemu, mozda bi mu bila "tako" privlacna, mozda bi mislio i da sam drugim muskarcima tako izazovna

Ova dva zatamnjena dela iz tvog prvog posta ti sve govore.
On se ne oseca sexy sa tobom, a on je taj koji nabacuje tebi osecaj krivice da nisi dovoljno sexy sa njim i da treba da ga vise "napadas".

Njemu treba da misli o tebi da te drugi muskarci zele kao seksualni objekat, pa samim tim ce te i on tako pozeleti...

Citat
ponasanjem mi pokazuje

Ne znam sta ti pokazuje ponasanjem, ali ti odgovorima vrlo pokazuje sta misli o tebi. A ti razmisli sta je to, da te ne navodim na zakljucke.

Citat
Rekao je da mu se kod mene svidja puno drugih stvari.   

A najvise to sto tolerises njegove provokativne komentare i razbijas glavu koliko si i da li si ti njemu privlacna i u kom smislu.

Nadam se da shvatas da se zabavljas sa kompletnim idiotom koji sve svoje frustracije pokusava da izleci na tebi. Decko je klasicna pijavica i vrlo se primio na tvoju krv. Odstrani ga dok jos imas krvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
E sad... Da li sam ja narcis, ili šta već, ali meni nikad niko nije bio potreban da bih se osećala ugodno (odnosno seksi, mada me ta reč nervira) u svojoj koži...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Cenim iskrenost i ocekujem iskrenost, ali u ovakvoj situaciji mi izgleda previse brutalna i ne znam kome je pomogla. Ustvari, nije nikome, ocito, samo je odmogla.

Enivej, sto je ucinjeno, ucinjeno je. Njemu smeta tvoja pasivnost i na to ima pravo, ali ako ti ne zelis da se menjas, a njega to nervira i dalje, onda se malo zapitaj kakvu buducnost ima veza bez kompromisa i sa neslaganjima koja, iako zaista izgledaju glupo, mogu vrlo lako da se nagomilaju i da dovedu do raskida.

Bivsa mu je privlacnija od tebe .. malo cudno zvuci, bar meni. I nije ti to trebao reci. I ne znam sta bih ti jos rekla osim da se ljudi vole onakvi kakvi jesu ili se ne vole nikako. Bar sam ja ekstremista kad je to u pitanju. A ti razmisli ..

* b - nekim devojkama uopste nije bitno da se osecaju sexy, same za sebe ili za nekog drugog, nebitno; isto kao sto je nekima 'biti sexy' jedini prioritet u zivotu itd itd.
poenta je da nas ima raznih, mozda *davaspitam* spada u ovu prvu grupu, a i tako mi se nekako cini. Sad, to sto u tome nije bas kompaktibilna sa svojim dragim je ocito problem ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Uopste mi je tupava sama ta pomisao na menjanje stvari kao sto su oblachenje i manifestovanje necije seksualnosti, provokativnosti ili seksipila(posto ljudi cesto izjednacuju ove pojmove)... To mi lici na one klinacke fore kada  liku smeta zato sto se devojka ne oblaci fensi ili ne nosi uske pantalone ili sta vec...To su chak i moji vrsnjaci malo prerasli....Shvatam da svako od nas ima neke stvari koje drzi za bitne, ali ovo je poprilicno povrsna stvar i ako ti se neko zaista dopada ili ako je chak neka ljubavu pitanju to ce ti biti apsolutno sporedna stvar..
Takodje potpuno mi je glupo izjednacavati seksipil sa necijim oblachenjem, obzirom da je necija eroticnost i neciji seksipil uveliko stvar koja je mnogo vise stavka  ponashanja i misljenja i uopste karaktera...Neko ima tu crtu vise izrazenu, neko manje..Onaj ko je zaista privlachan u tom smsilu moze da stavi dzak na sebe ili da stoji naslonjen na zid u obicnoj odeci i dalje ce biti privlachan...
To je doduse vecstvar necije estetike  i nacina posmatranja stvari...

I sasvim je  velika razlika izmedju toga da napravis kompromis i neki ustupak i toga da sebe silis na nesto sto nisi u bilo kom obliku...

Ljudi prave kompromise kada su u pitanju izlasci,planovi, zivot, neke navike cijim promenama moze biti bolje I jednoj I drugoj  strani...Ali traziti nekome da bude nesto sto nije, ili za sta nema zelju je sasvim drugo...

Ako nemas tu izrazenu''seksualnost''(mada ne vidim kako mogu postojati stepeni necije seksualnosti, ili si seksualan ili nisi...Ostalo je stvar ispoljavanja) onda je totalno glupo da od sebe pravis neku zavodnicu or what so ever...Na kraju krajeva, nije ni bitno da li jesi ili nisi, nego da li se osecas tako ili ne..

Sta sad, treba da nosis dekolte i vise sminke da bi mu bila privlacnija?Vishe seksi? Pa ako mu nisi dobra takva kakva jesi...Cemu onda?

Prvo treba uvek sebi da budes privlacna i da se dobro osecas u svojoj kozi...Sve ostalo je zaista sekundarno...
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 19:00:52 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:16:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.