Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 07:32:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iz vazduha  (Pročitano 6867 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

@ bockoyogi Zavidim ti  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sjajne fotke Bockoyogi legendo. Cetvrta slika po redu potseti me na  moj boravak u Bagdadu, upravo u gornjem levom kraju fotografije (vidi se ona crkva - mislim da je to nesto jermensko, gruzijski ili toke slicno, znam da sam se iznenadio da to tamo postoji), moj je hotel bio nedaleko odatle, davne 1979. Smile

A fotke helikoptera su prava poslastica, hvala ti za to! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Drugari, da vas ne nabrajam sada sve ponaosob... hvala vam svima!

Papalu legendo, xaxax, svaka cast! Smile Te davne 1979. kada si ti boravio u Bagdadu ja sam imao 5 godina! Smile Smile

A sada... druze moj, kada bih te (dobro naoruzan i u blindiranom autu) provozao Bagdadom ne bi verovao da si tim gradom nekada setao... Smile

Izvini sto zalazim u privatnost.Kako ti kao srbin,letis u americkim helikopterima,po Iraku,u borbenim misijama...Gde ti zivis,i cime se bavic..
Inace,slike su vise nego fantasticne! Smile Smile Smile

Nema potrebe da se izvinjavas na pitanju jer da radim nesto "pogresno" sto drugi ne bi trebalo da znaju sigurno nista ne bih izlagao ovako javno. Smile

Boravim u Iraku vec godinama inace sam Beogradjanin, na svaka tri meseca odlazim kuci na cetvoronedeljni odmor. Obavljam posao koji se radi u citavom svetu s' tim sto se trenutno u Iraku i Avganistanu najbolje placa jer se i najlakse gine. Konkretno, radim za jednu britansku kompaniju cija je delatnost obezbedjenje a obavljam poslove PSD (Personal Security Detail), Close Protection (HI RISK) i Bodyguard.

Ne, naravno da ne ucestvujem u bilo kakvim borbenim misijama americke (koalicione) vojske. Jedan od uslova da bilo koja privatna kompanija za obezbedjenje radi u Iraku je da ima "zeleno svetlo" od amerikanaca i Iracke vlade. Samim tim sto ima ugovor sa amerima i Iracanima znaci da ima i pravo na pojedine vojne "servise" ili ti usluge (hospitalizacija, menze, poste, prodavnice...).

Jedan od servisa koji se uz odgovarajucu papirologiju koristi je i aero prevoz. Puno puta VIP klijent treba hitno da bude eskortovan u udaljene ili veoma opasne oblasti (gotovo nemoguce zemaljskim putem), jako cesto treba hitno odneti vaznu dokumentaciju pa i novac... Sve to rade pripadnici obezbedjenja koristeci vec pomenuti vojni servis. Naravno, ti letovi nisu borbeni odnosno misija im nije borbeno dejstvo, ali ukoliko dodje do napada... Smile

Ukoliko nekog interesuju blindirana vozila koja koristimo na poslu moze da poseti ovu temu, postavio sam dosta fotki...

http://forum.burek.com/blindirana-vozila-t396523.html

Na prvoj fotografiji u ovom postu se vidim i ja dok ispracam i rukujem se sa VIP pred ulazak u njihov privatni avion (na fotografiji desno)

Na drugoj fotki sam ja ispred Irackog predsednickog aviona... Smile

Na poslednjoj fotki u postu je moj kolega. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sjajne fotke druze Smile Smile Smile Smile Smile Smile, hvala Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson C702i
 Smile Smile Smile
Alal vera za fotke... mnogo hvala Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Hvala! Smile

Slikao sam i neke koji vise nece leteti... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Da li je ovaj poslednji imao problema sa sletanjem...o cemu se radi? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Greška tornja, nisu upozorili posadu aviona na deo piste koji je u tom trenutku rekonstruisan i pisti je falila jedna "kocka" što se može videti na slici. Uništeni avion je MC-130H Talon-2 namenjen specijalnim operacijama.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2010, 21:51:33 od ramon23 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Jeee, koji slepci ti Ameri.  Smile, pa nadam se da im se pilot naje...o milostive majcice.
A sto mi ide na ganglije ono saranje po avionima, to obashka! Smile

Opet sjajne fotke, majstore Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2010, 22:38:33 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dan ranije je druga posada uspešno izbegla sličnu sudbinu i prijavili su to nadležnima ali reakcija bila spora, valjda zbog administracija šta li, neko je tu bio veoma neozbiljan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 07:32:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.