Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: E Ovoga jos nije bilo  (Pročitano 1800 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Hvala svima, ali moj problem je u tome sto se upoznam sa curom, izadjem i to je to. Uglavnom su nezainteresovane Smile ,ostane samo na cucemo se i tod toga nema nista naravno. Inace bavim se nekim neobicnijim stvarima, koje ljudi uglavnom lepo prihvataju - vise naucne stvari tako da to ne zanima lepsi pol. Dajte neku temu za razgovor. Kako da zainteresujes curu za sebe i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Teme za razgovor su svuda oko tebe,samo ih treba"brati" i eto,problem ne postoji ako ga sam ne napravis u svojoj glavi "Joj,sta cu" Smile

Pricas sa devojkom o svemu,o njoj,tebi,prijateljima,sportu...kasnije kad je bolje upoznas,videces i sam da ti teme nece biti problem i sve ce ici samo od sebe..

najvaznije je da budes opusten -ne kao kad ides kod zubara

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Postoje ljudi koje mozes slusati satima i kada pricaju o najdosadnijim temama i postoje ljudi koje minuta jednog ne mozes istrpeti iako je prica u biti jako dobra.
Ne postoji univerzalna prica ni za sta...
Jel umes da budes prijatelj sa zenom?
E pa budi.
Pocni tako.. a onda.. jednostavno jedno vece reci sta imas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
 Smile
ja više ništa ne kontam
Ti izgleda hoćeš da ti mi kažemo uradi to i to....i ti da uradiš? Ili šta? Ako imaš toliki problem s pričanjem,muvaj curu na nekom bučnom mestu...diskoteka..tako to. Ali kad je pratiš kući,nemoj samo pričati o onome čime se baviš...čime li se baviš uopšte? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Postoje ljudi koje mozes slusati satima i kada pricaju o najdosadnijim temama i postoje ljudi koje minuta jednog ne mozes istrpeti iako je prica u biti jako dobra.

Ja dosadne priče uopšte ni ne slušam,samo se isključim pa neka priča koliko hoće..ili vešto skrenem na dr.temu. 
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Hvala svima, ali moj problem je u tome sto se upoznam sa curom, izadjem i to je to. Uglavnom su nezainteresovane Smile ,ostane samo na cucemo se i tod toga nema nista naravno. Inace bavim se nekim neobicnijim stvarima, koje ljudi uglavnom lepo prihvataju - vise naucne stvari tako da to ne zanima lepsi pol. Dajte neku temu za razgovor. Kako da zainteresujes curu za sebe i sl.

meni ovo mirise na nesposobnost za komunikaciju.mislim,"nesposobnost".kao da si ih ugnjavio.nema bre teme,pricas o onome o cemu se tebi prica,ako vidis da je drugoj strani dosadno pocnes nesto drugo.ako ti je stalo do nje slusas i ono sto ti je dosadno,ali ne ocekujes od druge strane da trpi.
ako ne mozes da nadjes nijednu temu znaci da te ljudi nikad nisu narocito zanimali,znaci moras da radis na tome. potrudi se da sagledas sta ih zanima,zasto ih to zanima,mora da ima nesto u tome.onda ces imati temu za razgovor.
ako se ljudi nadju i bude obostrano... vec cete se spojiti
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat
najvaznije je da budes opusten -ne kao kad ides kod zubara

key. kad si opusten, krene sve od sebe, na pocetku malo zategnutije, kasnije s to sve sredi.

proskitaj malo ovde po forumu, bilo je dosta tema koje bi ti mogle biti od koristi, i u vezi "opustanja".

i da, zene nekad stvarno umeju da izgledaju strasno Smile , ali bas i nisu Wink
« Poslednja izmena: 09. Maj 2005, 17:48:43 od sarmica »
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Nekada sam mozda i bio napet zenskom drustvu Smile mislim pre jedno 15 godina ali  toga sada  nema. Sto se tice tema, to su neke najnormalnije teme koje vodim sa zenama mislim na one koje ste naveli, tako da jedino racionano objasnjenje koje mi pada na pamet jeste da se u odredjenom trenutku "pravih reci uvek kasno setim" pa posle glavu u zid Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.