Cekaj, aj sad ozbiljno, koji je bio iole osnovan razlog da mi obrises zadnji post, ko god je to uradio. Ne mogu preko PP pa moram ovako da pitam.
Zato sto me direktno prozivas,i sudis o mom statusu,sto krsi Pravilnik foruma,automatski off,ovo ovde mi se omaklo,jebi ga desava se...a ako nastavis sa "dezerterima,lokatorima i izdajnicima",mozda se desi jos koji put,jer i ja i ti dobro znamo na koga si mislio,sa ovim epitetima...
[Edit by niko79: Zabranjeno repliciranje na odluke moderatora na temi. Kada moderator da neki komentar, opomenu, donese neku odluku u vezi sa temom ili nekim ucesnikom u diskusiji, sve replike se upucuju iskljucivo moderatorima preko Privatnih poruka]
[Edit by niko79: Vredjanje zabranjeno pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma]
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 08:34:51 od niko79 »
Edit:Rasha_Zemun... Kao sto vidis opet obrisan off,replika,uvreda i sva ostala krsenja pravilnika....nemoj da mi se sa ovim zadnjim postom pravis fin,ako ne mozes da napises pp,nemoj ni ovde da ostavljas svoje fekalije na moj racun... Dalje kazes:Moras jos da ucis....Ti sebi dajes za pravo da mi to govoris,ima ko ce to da mi kaze ako bude potrebno... O poslednjoj recenici:krajnje licemerje i cinizam uzimajuci u obzir,sta si na drugoj temi napisao:Blago nama, cim nam niko postade mod...Ajaoj.... A, o onom sto je killovano,da i ne govorimo...i na kraju kazes,kako je to moj licni animozitet prema tebi...stvarno drsko i bezobrazno,sto ja smatram vredjanjem moje inteligencije Dakle prvi si poceo sa uvredama upucenim direktno meni,a onda si mi fin,kako ja moram jos da ucim,da se izdrkavam na tebi,bez ikakvog povoda...sto se mene tice,od kad sam mod nisam ni tebe,a niti cu ostale clanove da delim ko mi se svidja,a ko ne,opet kazem ti si prvi uputio uvrede na moj racun,pa je sad tako kako je. Ti ako hoces,ubuduce se ponasaj normalno,bar prema meni,pa cu i ja prema tebi... Ti razmisli.Do tada pada Lockna ovu temu,jer mi nije do nastavljanja sa tobom... Dakle...lock
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 09:53:05 od niko79 »