mislim zapravo da on nije bio loš političar ali se u nekim situacijama pokazao kao slabić, no u drugu ruku pokazao se i kao veliki taktičar. Spasio je generala Bobetka od Haaga, a i pustio je Gotovinu da pobjegne.
Ako ćemo ići do kraja možemo reći da za vrijeme Račana nisu srušeni spomenici Mili Budaku i Juri Francetiću, jer je i on sam znao da on kao komunista nema legitimitet to rušiti, već su srušeni za HDZ-ove vlasti.
Kao najveći kiks ostati će upamćen sporazum Račan-Drnovšek sa Slovenijom kojim se mogao teško narušiti hrvatski suverenitet na moru.
Jest da nije uradio onoliko koliko se od njegove vlade očekivalo, ali je prekinuo vladavinu HDZa, i počeo ozbiljno sređivanje države, što je bitno za istoriju Hrvatske.
Nadam se da će SDP ubrzo naći novog predsednika koji će moći ozbiljno ući u predizbornu kampanju u novembru. Mislim da bi Željka Antunović prava osoba da se bori sa HDZom na izborima.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Jest da nije uradio onoliko koliko se od njegove vlade očekivalo, ali je prekinuo vladavinu HDZa, i počeo ozbiljno sređivanje države, što je bitno za istoriju Hrvatske.
Zao mi je Racana,nije toliko star a vec sada mu se blizi smrt...nadam se da ce mu biti bolje ali metastaze koje su mu pojeli tjelo tesko je izljeciti. A po svemu sudeci nema vise dugo da dijeli ovaj svijet sa nama...
Željka Antunović je histerka teška...nije ona ništa u stanju osim da sere.
E sad ima jedna kvaka u svemu ovome...Ako ne bude ona biti će vjerojatno Zoran Milanović...e sad predsjednik strake je obično kandidat za premijera ako pobijedi...ALI u svemu ovome postoji jedna kvaka...
Milanović je čisti Srbin a u Hrvatskoj da Srbin bude premijer je nezamislivo a u SDP-u to znaju...tako da ne znam kako će riješiti ovu križaljku.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2007, 19:14:45 od Cornix »