Meni nije drago-ali nije mi ni žao,totalno sam ravnodušan,zabole me za Račana,samo ova tema nema potrebe da postoji. Likovi iz Hrvatske toliko forsiraju njihove teme i guraju nos u teme koje ih se uopšte ne tiču,da ponekad pomislim da je ovo hrvatski forum.U tri smene su ovde,i na svako pitanje imaju opasku na naš račun,ali nemoj neko da kaže nešto ružno o njihovim liderčićima i bilo čemu što se tiče njih.Koga zabole da li je Račan umro ili je živ i šta se sa njime uopšte dešava. Ovu temu treba lockovati kao i sve ostale koje su trovači iz ljepe njihove zagadili.
Da se započne rasprava o kantama za đubre u BG oni bi imali svoj komentar,naravno negativan.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Likovi iz Hrvatske toliko forsiraju njihove teme i guraju nos u teme koje ih se uopšte ne tiču,da ponekad pomislim da je ovo hrvatski forum.
sta bi ti neke on line granice? gde to pise da je forum srpski ili hrvatski? sto vise ima nacija na forumu, on ce biti kvalitetniji i bogatiji! pusti ljude na miru, ili otvori etnicko srpski forum!
Likovi iz Hrvatske toliko forsiraju njihove teme i guraju nos u teme koje ih se uopšte ne tiču,da ponekad pomislim da je ovo hrvatski forum.
sta bi ti neke on line granice? gde to pise da je forum srpski ili hrvatski? sto vise ima nacija na forumu, on ce biti kvalitetniji i bogatiji! pusti ljude na miru, ili otvori etnicko srpski forum!
Ali oni idu u krajnost,nemoguće da kad god dođem na ovaj deo foruma,na svakoj temi raspravu drže cronix.tiger i nikola.Ako nisam u pravu,kažite.Oni da imaju malo obraza malo bi prikočili,i razmislili da li baš na svakoj temi mora da budu mirođija.
Odem na Srpski' nacionalistički forum kad i tamo slična priča.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Ali oni idu u krajnost,nemoguće da kad god dođem na ovaj deo foruma,na svakoj temi raspravu drže cronix.tiger i nikola.Ako nisam u pravu,kažite.Oni da imaju malo obraza malo bi prikočili,i razmislili da li baš na svakoj temi mora da budu mirođija.
Odem na Srpski' nacionalistički forum kad i tamo slična priča.
a kad hocemo da ih spojimo s nama zajedno s tromedjom od Karlovca do Ogulina onda citava frka izbije
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.
The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
meni je draže svadjat se sa vama ovde nego sa Hrvatima na forumu.hr , nije to do tebe je se stalno svadjam sa svakim bez obzira na naciju , odem npr. na neki warez forum za skinut neki program i oma se posvadjam sa nekim Indijcem jer nije crack uradjen kako treba .... do mene je
Tema!!!
Citat
Račanu se zdravlje se pogoršava iz sata u sat, liječnici KBC-a Rebro pesimistični
13.04.2007 08:39
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 13:14:32 od nikola34 »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
molio bih modove da ako je moguće izmijene naslov teme jer Ivica Račan nije umro, u teškom je stanju, a ovaj moj naslov je posljedica lažne objave medije od jučer popodne.
meni je draže svadjat se sa vama ovde nego sa Hrvatima na forumu.hr , nije to do tebe je se stalno svadjam sa svakim bez obzira na naciju , odem npr. na neki warez forum za skinut neki program i oma se posvadjam sa nekim Indijcem jer nije crack uradjen kako treba .... do mene je
jeste i onda potura druge da skidaju program, jer je u svadji