Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:11:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivica Račan u kriticnom stanju!  (Pročitano 6476 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Bar da objasni sta mu je Racan skrivio, sem sto je Hrvat?
Нема то везе са тим што је хрват. Да је Ћиро Блажевић нпр болестан, стварно би ми било жао.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Meni nije drago-ali nije mi ni žao,totalno sam ravnodušan,zabole me za Račana,samo ova tema nema potrebe da postoji.
Likovi iz Hrvatske toliko forsiraju njihove teme i guraju nos u teme koje ih se uopšte ne tiču,da ponekad pomislim da je ovo hrvatski forum.U tri smene su ovde,i na svako pitanje imaju opasku na naš račun,ali nemoj neko da kaže nešto ružno o njihovim liderčićima i bilo čemu što se tiče njih.Koga zabole da li je Račan umro ili je živ i šta se sa njime uopšte dešava.
Ovu temu treba lockovati kao i sve ostale koje su trovači iz ljepe njihove zagadili.

Da se započne rasprava o kantama za đubre u BG oni bi imali svoj komentar,naravno negativan.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Likovi iz Hrvatske toliko forsiraju njihove teme i guraju nos u teme koje ih se uopšte ne tiču,da ponekad pomislim da je ovo hrvatski forum.

sta bi ti neke on line granice? gde to pise da je forum srpski ili hrvatski?
sto vise ima nacija na forumu, on ce biti kvalitetniji i bogatiji! pusti ljude na miru, ili otvori etnicko srpski forum!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@diletant
Pusti ti lockovanje i Hrvate,imas i drugih tema,opusti se i uzivaj... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Citat
Likovi iz Hrvatske toliko forsiraju njihove teme i guraju nos u teme koje ih se uopšte ne tiču,da ponekad pomislim da je ovo hrvatski forum.

sto vise ima nacija na forumu, on ce biti kvalitetniji i bogatiji! pusti ljude na miru, ili otvori etnicko srpski forum!
Ali oni idu u krajnost,nemoguće da kad god dođem na ovaj deo foruma,na svakoj temi raspravu drže cronix.tiger i nikola.Ako nisam u pravu,kažite.Oni da imaju malo obraza malo bi prikočili,i razmislili da li baš na svakoj temi mora da budu mirođija.

Odem na Srpski' nacionalistički forum kad i tamo slična priča.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

Ali oni idu u krajnost,nemoguće da kad god dođem na ovaj deo foruma,na svakoj temi raspravu drže cronix.tiger i nikola.Ako nisam u pravu,kažite.Oni da imaju malo obraza malo bi prikočili,i razmislili da li baš na svakoj temi mora da budu mirođija.

Odem na Srpski' nacionalistički forum kad i tamo slična priča.

a kad hocemo da ih spojimo s nama  zajedno s tromedjom od Karlovca do Ogulina onda citava frka izbije Smile Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
3 smjene, evo ja sam u jutarnoj do 14. popodne, onda dolazi tiger, a od 9 uveče će ga zamijeniti udarni nikola koji će celu noć da dežura  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
@ diletant

meni je draže svadjat se sa vama ovde nego sa Hrvatima na forumu.hr , nije to do tebe je se stalno svadjam sa svakim bez obzira na naciju , odem npr. na neki warez forum za skinut neki program i oma se posvadjam sa nekim Indijcem jer nije crack uradjen kako treba .... do mene je  Smile Smile

Tema!!!

Citat
Račanu se zdravlje se pogoršava iz sata u sat, liječnici KBC-a Rebro pesimistični
13.04.2007 08:39

Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 13:14:32 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
molio bih modove da ako je moguće izmijene naslov teme jer Ivica Račan nije umro, u teškom je stanju, a ovaj moj naslov je posljedica lažne objave medije od jučer popodne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@ diletant

meni je draže svadjat se sa vama ovde nego sa Hrvatima na forumu.hr , nije to do tebe je se stalno svadjam sa svakim bez obzira na naciju , odem npr. na neki warez forum za skinut neki program i oma se posvadjam sa nekim Indijcem jer nije crack uradjen kako treba .... do mene je  Smile Smile
jeste i onda potura druge da skidaju program, jer je u svadji  Smile Smile Smile

Cornix sram te bilo  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:11:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.