Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivica Dacic i Misa Banana ~ Policija i kriminal  (Pročitano 8415 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
HTC One
Sta god da je pozadina, jedno je jasno - neko u bezbednosim sluzbama treba debelo da odgovara.

Za svakoga ko zna metod rada je ocigledno da su ovo snimci sluzbe. Pracenje, kao i nacin rada/snimanja su ocigledni. A ko zna kako sluzba radi zna takodje da se snimci ne pustaju u javnost ni pre eventualnog sudjenja, ako ima osnova, a kamoli ovako "za kampanju spremni".

Pritom, ukoliko je predmet obrade Banana, onda se lica ostalih zatamnjuju osim ako sudija u postupku ne kaze drugacije.

Krsenje zakona i pravila sluzbe i to zestoko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Aha, pa dobro, ne znam ja, zato i pitam. Zacude se ljudi na forumu kad cuju za nekog silovatelja ili ubicu da je poznat policiji od ranije.

Izgleda je onaj jadni narkic Ceda jos i najposteniji i najcedniji od svih njih. Smile

Biznismen covek, ima fabriku, dzipa, petoro dece, penje se po planinama, surfuje, spasava davljenike u Obrenovcu, pa ajs baket celindz. Deluje super in, dok su ovi kokosari samo najobicniji kokosari.

to sam i ja vise puta pomislio ali nije stos u tome sto on kao bezi od toga, nego je za to zaduzen neko drugi
« Poslednja izmena: 07. Sep 2015, 19:07:36 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Из авиона се види да је ово припрема терена за чишћење Дачића... Или ће заиста поново избори, са циљем да СНС покупи 100% власти, или се нешто весело спрема... Ови снимци постоје ко зна од када, али када се прошли пут причало о овој афери Дачић се волшебно извукао, неки дил је пао. Вероватно и сада треба то да се деси...

Међутим, Дачић је опасан играч, преживео је он и горе... Вероватно ће и овога пута да испослује нешто... А новинари и људи ће да забораве... Ионако сви имају памћење као кокошке Smile
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Interesantno je da su svi ovi snimci stajali negde uskladišteni 6 godina, i sedeli su u tom skladištu ili fioci sve ove godine vladavine DSa i Vučića i nisu se ni pominjali za to vreme... kad eto,baš sad, svega 7 dana posle one vesti da Krkobabić okreće leđa Dačiću i spava sa SNS i u trenutku kad se razmatraju novi izbori na kojima Vučko hoće svima dokaže da mu je najveći...  neko se naprasno seti da ih izbaci u javnost...  Smile

A interesantna je i Vučkova izjava povodom toga :

''Ne znam ništa o tome...'' - meni ovo deluje kao kada bi Veljović rekao da ne zna ništa o Dikićevom bratu...  Smile
''Videćemo za 3 dana kad se vratim šta će da bude... '' - Vučko koji je poznat po istrčavanju pred rudu i prozivanju i otpisivanju ljudi preko noći se sad kao suzdržava od komentara i reakcije na jedan ovako veliki politički događaj...?  Smile
''Treba imati na umu da neko uvek gleda i sluša... ''

Interesantno, baš interesantno.  Smile I znam, znam da sam sad zbog ovoga negativni hejter kome ništa ne valja i u svemu vidi zaveru. A ono u stvari sve splet nesrećnih okolnosti.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2015, 21:11:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Interesantno je da su svi ovi snimci stajali negde uskladišteni 6 godina, i sedeli su u tom skladištu ili fioci sve ove godine vladavine Vučića i nisu se ni pominjali za to vreme... a eto izbačeni su u javnost baš sad, svega 7 dana posle one vesti da Krkobabić okreće leđa Dačiću i spava sa SNS i u toku razmatranja novih izbora...  Smile

A interesantna je i Vučkova izjava povodom toga :

''Ne znam ništa o tome...'' - meni ovo deluje kao kada bi Veljović rekao da ne zna ništa o Dikićevom bratu...  Smile
''Videćemo za 3 dana kad se vratim šta će da bude... '' - Vučko koji je poznat po istrčavanju pred rudu i otpisivanju ljudi preko noći se sad kao suzdržava od komentara i reakcije na jedan ovako veliki politički događaj...?  Smile
''Treba imati na umu da neko uvek gleda i sluša... ''

Interesantno, baš interesantno.  Smile I znam, znam da sam sad zbog ovoga negativni hejter kome ništa ne valja.

Ја мислим да би Вучко сад лајао на сва звона, само када би био сигуран да су снимци довољни да се реши Дачића. Колико сутра би расписао изборе и уживао у 99% рејтингу. Ипак, није сигуран... Дачић је зајебан играч, можда и највештији политичар код нас, и сигурно је да увек има пар кечева у рукаву. Зато Вучић сада чека, да види како ће ситуација да се одвија, јер ако се Дачић и из овога извуче, сигурно је да ће се Вучић правити као да ништа није било... Ако осети крв, напашће га из свих оружја...
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
Samsung SGH-E590
Vi zaboravljate jednu cinjenicu. SNS-u nije bio potreban Dacic za vlast... Drzi on sve njih u saci, isto kao sto oni drze njega...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Mislim da je pozadina ovog to sto Пачић u zadnje vreme bas poliva po EU, a to se kos izdajnicke vlasti i stranih placenika ne kotira bas najbolje. Jedno je sigurno, postenog politicara u vrhu nema, jer da je posten ne bi bio u vrhu. Treba razbucati pre svega bagru po stranim ambasadama, uticaje sto stranih, sto domacih lobija i interesnih grupa i velikog biznisa. Ove afere i aferice sto se po potrebi "otkrivaju" samo dokazuju koliko je sve to namesteno. Naravno, kada bi se neko odlucio na ovo, ne bi poziveo sledeca 24 sata.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
HTC One
I dok svi gadjaju po meni u prazno, ja tipujem na Tadica i SDS. Snimci su iz vremena njegove vlasti i alfe i omege tog vremena, njegove desne ruke, pokojnog Mikija Rakica koji je kontrolisao sve sluzbe.

Vucic nema nikakve potrebe da se obracunava sa Dacicem jer ima apsolutnu podrsku a za "packe" u vezi sa nekim stavovima sasvim je dovoljna mogucnost neucesca u vlasti/Vladi.

Svi znamo ko se sam nudio i plasirao price u medije o savezu SNS/Tadic, ko se nametao kao bolje resenje od Dacica i bio spreman za "dil" iako mu je SNS ljuti protivnik... upravo Tadic.

Tako da mene ne bi cudilo da SNS zaista nema nista sa ovom gluposcu i da je iza svega pokusaj diskreditacije Dacica od strane Tadica, sa ciljem ucesca u vlasti, da se pokupe neke mrvice sa stola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Published on May 17, 2015

Jovo Bakić u emisiji "Zumiranje" nedeljnika "Vreme" govori kako mu je Aleksandar Vučić pokazao dosije Ivice Dačića i šta je sve u dosijeu: od osoba s kojima se susretao do fotografija.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Da smo u normalnoj zemlji, Dacic bi podneo ostavku, posto nismo ....Prvo, ovde nema nikakve krivicne odgovornosti. Sedeo covek sa Misom Bananon, pa sta? Jel zabranjeno ... nije. Tako da, posto kod nas politicare jedino paljenjem mokrih novina mozes naterati da odstupe(mozda ni tad), nece biti nista. Po meni, ovo mi pre lici na SNS. Vucic je paranoik i siguran sam da mu smeta i ovih 9-10% podrske SPS-u. Jbga, on padne na 30-40, DS i SPS malo poskoce, malo manjine i kombi stranke i eto njega u opoziciji. To je politicarski nacin razmisljanje, zato bolje na vreme malo okrajcovati debelog.  Mozda je rec i o strancima, jbga zna se da SPS ima najjace veze u Rusiji, tako da ni neko CIA, MI zajebancija nije iskljucena.
Samo ja ne kontam malo SPS, imaju lidera kome svako moze da zavrce usi i ne pada im na pamet da ga menjaju.  SPS je trebalo da bude u opoziciji, a ne da kao neka rafo socijalisticka partija sprovode neoliberalnu politiku.  Sloba je Dacica odlicno kadrirao, da bude portparol, tj da laprda po medijima,  to je njegov politicki kapacatet. Kakav qrac opasan politicar, kako moze biti opasan kad ga ko zna ko sve ne drzi na kratak lanac.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2015, 00:22:43 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.