Pratim je na instagramu i žena stvarno top izgleda!!! Faca, grudi, noge, guza, celokupno telo joj vrhunsko. Ali me iskreno nervira što puno pametuje. U sve se "razume", za sve ima mišljenje, pogotovo kakvi su muškarci i odnos između žene i muškarca. Opravdaću to time da je imala loše iskustvo u biranju partnera, jer je samohrana majka ženskog deteta. Drugo, pljuje muškarce i čudi se kako joj svašta pišu, komentarišu i kao to njoj smeta. Pa naravno da će ti svašta pisati, kada svaki dan objavljuje provokativne slike. I garantujem da ima nekog sponzora ili je neko gura u sve te projekte, pošto je previše čudno da putuje svuda, od Amerike do Dubaia. Ko to sve plaća? I kao što rekoh, puno glumi finoću, a garantujem da uopšte nije takva, nego se u javnosti folira
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!
Zodijak
Pol
Upravo tako. Sve sto si napisao ide i meni duze vreme na q-rac! Nema potrebe da soli pamet bez kraja, dobra je riba (za njene godine) i ima odlicno telo. Mislim da je to vise nego dovoljno...
Ali ona hoće da je ljudi cene zbog "pameti", a ne da balave na to kako izgleda. Mislim se, daj bre ne se*i. Na sve načine i u svakoj prilici ističe svoje atribute i to kako se oblači, a onda očekuje da joj neko gleda kakav joj mozak? Mislim, ma daj bre. Drugo, po njenim komentarima, za nju su muškarci pi*kice, balavci, samoživi, itd. Kažem, opravdaću to sam zato što je pogrešila u izboru partnera, pa je samohrana majka. Ali nema potrebe da pametuje, jer veoma dobro zna da je u sve projekte upala zato što dobro izgleda, a ne zato što ima neku preteranu pamet. A toga je i ona svesna, nego prodaje mu*a za bubrege.