Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 21:09:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 180
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivana Jordan  (Pročitano 721303 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
 e cao
ma nebi imalo smisla da Zatvore temu, bolje mene da banuju ili da izbrise postove , ovo je  popularna kulumna Burek foruma  , u pravu si Genije da se mi vratimo temi  Smile, nego bio sam tamo na Rts-u kazu da je snimila emisiju , i bice njene nove pesme eto tolko za sada .
Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2006, 03:01:10 od azer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Napomena - ova tema nije sasvim offtopic, pošto su u njoj sabrani svi moji dosadašnji uploadi.

Ja sam za potrebe ove teme upload-ovao skoro 500 MB video materijala:

- Čarobna noć - 46 MB
- Svetlo koje tražim - 75 MB
- Lazarica - 32
- Corner of your eyes - 77 MB
- Dan da dođeš ti - 15 MB
- Intervju, 1. deo - 70 MB
- Intervju, 2. deo - 116 MB
- Ne pitaj me - 52 MB

često postavljajuću verzije i za broadband i za dial-up korisnike i dok mi je bio aktivan premium RapidShare account, video sam da je bilo više stotina downloada.

Ova tema na Burek forumu je bila broj 1 na celom Internetu po pitanju dostupnosti za download Ivaninih video spotova, a ja sam najzaslužniji za to jer sam najviše upload-ovao.

I kad sam ovde rekao da je zvanična MySpace stranica Ivane Jordan skoro sigurno fake, nisam uputio ni jednu jedinu ružnu reč bilo kome, u šta se možete i sami uveriti, ako pročitate tu poruku.

Međutim, na to mi je joeblow odgovorio uvredama, a ja čak ni nakon toga nisam uzvratio istom merom.

I sad da mi neko kaže da će ova tema zbog mene biti zatvorena, meni, jednog od ljudi koji je najviše doprineo njenom kvalitetu.
Pa koji se quratz dešava s ovim svetom? Sve je izvrnuto naopako.
Da, da. Tako je to kod nas - onaj ko najviše radi, toga najviše pljuju. A onaj koji ne radi skoro ništa, taj je među prvim pljuvačima.

Pa dobro, eto, banujte me, ako treba, to će mi biti baš lepo hvala za sav moj utrošen trud, vreme i bandwidth. A onda neka vam joewblow postavlja Ivanine spotove preko dial-upa.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hahaha, pa oko cega se vi raspravljate. Video sam Ivaninu myspace stranicu, pise da je zvanicna i nisam na njoj primetio nesto po cemu bih pomislio da je lazna. Cak sam tamo nasao i ovaj novi spot sa voznjom. Ali nebitno. Roach je stvarno doprineo ovoj temi dosta i krivo mi je sto se sad ovde spominje neko banovanje i gasenje teme ? Smile Smile  Izgleda da se ovde neko svadjao. Nisam bio tu.  Daj razvedrite se. Ovo je ipak sexy forum  Smile Smile Smile

Azer legendo, kako je ovih dana?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno Ruach, and thanks. a ja sam se prikljucio i postavio dosta fotografija, koje mi je u pocetku nemilosrno brisao administrator Smiley))
Anyway, MySpace je slobodna komunikacija, pa je moguce da je to fake prezentacija, i ne bi to bilo nista cudno.
U svakom slucaju, prezentacija je dobra, pa mozda Azer da se tamo javis za RAI spot  Smile - ako ga imaju, to bi moglo da znaci da je to stvarno oficijelna prezentacija i da ti koji su postavli prezentaciju stvarno imaju neki kontakt sa Ivanom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
a  E  opasan si
evo samo da progutam tabletu Voxi moj , da budem na nivo onog sajta pa eto me Odmah , , , u Virtualnom svetu kaleodoskopu , e opasan si ma ti si zafrkant   Smile  A posle kada se registrujem bicu i ja Pod nikom  Ivane Jordan  eee
e Cao Grigorije gde si nema te dugo , sta novo pitas ovde ma nista narocito  Rutina obicna  Smile
nego dajte neku novu sliku ili drugo da osvezimo stranicu ljude , da pokazemo onome tamo na blogu da smo mi mastori o ovoj temi  ; ma volim ovu stanicu a Ruach me stvarno zadovolio sa njegovih spotove i ostalo cestitam  Smile A pogotovo onaj interviju on mi se naj vise dopao  fala ti jos jednom , pre nisam tolko pratio ovu pevacicu ali nekako sam se prevukao   
  Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2006, 23:11:23 od azer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko drugome skolu pravi sam nek u nju ide

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 217
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson T230
Od svadja vajde nije bilo niti ce biti.Nek svako kaci ono sto ima i to je to.Aj,pozdrav svima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobra je Ivana Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
ivanaj.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Napomena - ova tema nije sasvim offtopic, pošto su u njoj sabrani svi moji dosadašnji uploadi.

Ja sam za potrebe ove teme upload-ovao skoro 500 MB video materijala:

- Čarobna noć - 46 MB
- Svetlo koje tražim - 75 MB
- Lazarica - 32
- Corner of your eyes - 77 MB
- Dan da dođeš ti - 15 MB
- Intervju, 1. deo - 70 MB
- Intervju, 2. deo - 116 MB
- Ne pitaj me - 52 MB

često postavljajuću verzije i za broadband i za dial-up korisnike i dok mi je bio aktivan premium RapidShare account, video sam da je bilo više stotina downloada.

Ova tema na Burek forumu je bila broj 1 na celom Internetu po pitanju dostupnosti za download Ivaninih video spotova, a ja sam najzaslužniji za to jer sam najviše upload-ovao.

I kad sam ovde rekao da je zvanična MySpace stranica Ivane Jordan skoro sigurno fake, nisam uputio ni jednu jedinu ružnu reč bilo kome, u šta se možete i sami uveriti, ako pročitate tu poruku.

Međutim, na to mi je joeblow odgovorio uvredama, a ja čak ni nakon toga nisam uzvratio istom merom.

I sad da mi neko kaže da će ova tema zbog mene biti zatvorena, meni, jednog od ljudi koji je najviše doprineo njenom kvalitetu.
Pa koji se quratz dešava s ovim svetom? Sve je izvrnuto naopako.
Da, da. Tako je to kod nas - onaj ko najviše radi, toga najviše pljuju. A onaj koji ne radi skoro ništa, taj je među prvim pljuvačima.

Pa dobro, eto, banujte me, ako treba, to će mi biti baš lepo hvala za sav moj utrošen trud, vreme i bandwidth. A onda neka vam joewblow postavlja Ivanine spotove preko dial-upa.

"Pa dobro, eto, banujte me"... Netrci pred rudu,govorio sam figurativno!
samo nisam hteo da tema ode off! nista licno nemoj da shvatis!
tema je  Ivana J.,i to sotona zna zar ne care Smile
ajde sta je bilo zaboravi,salji jos slika Ivane i samo se drzi teme.
dosta na tu temu,OK? Smile
PozZ !

evo samo da se podsetimo!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
i samo se drzi teme.

to vazi i za ostale  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
evo jedna lepa Pauza   Smile Smile

[img][/img]

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 180
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 21:09:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.