Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivana Jordan - koncert u Sava Centru 23. novembar 2007  (Pročitano 24852 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa glasaj, ko ti brani Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Pa, ja sam ovde hteo da pokrenem akciju glasanja, ali niko nije hteo da glasa, sta ćeš...  Smile Smile  Smile

PS- Ko sad ovde laže???
Vi svi pričate kako je SC bio pun, a evo na šta sam naleteo...

Koncert Ivane Jordan
Current mood: cheerful
Category: Music

Dakle, bilo je dojajno, stvarno me odusevila Dzordanka! Krivo mi je sto samo Sava Centar nije bio pun, ali tako je to u Srbiji, ne znaju ljudi sta je umetnost. Koncert je trajao dobrih dva sata, I za to vreme je otpevala dobar deo svoje diskografije. Evo spiska pesama, naravno ne po redosledu (nadam se da nisam izostavio neku)

-Pomoli se – ovom pesmom je otvorila nastup, ali nazalost ne bas najbolje. Naime, u toku prvih nekoliko pesama zvuk je bio bas los (culo se pucketanje, I prateci vokali I gudaci su se jedva culi). Ali ono najurnebesnije jeste bila koreografija za ovu pesmu! Ivana I pet plesaca u koznim gej trikoima, I u toku refrena se svi oni krste (?!), a u toku gitarske solaze ova petorica I rade sklekove!? Moze da se takmici sa Grand paradom po kicerici, al'ajde, oprosticemo joj…..

-Ovaj svet

-Tesko je ostati normalan u zemlji ludih

-Sve je dobro kad sit u – ova pesma je jako dobro zvucala

-Samo tebe zelim ja

-Lazarica-opet kicast nastup sa latino brejk denserima (posle koncerta sam cuo dve bakice kako su je zbog toga pljuvale), ali mi se svideo novi aranzman, a I Ivana je genijalno otpevala

-Korak do tebe

-Carobna noc

-Tebi, samo tebi-ova pesma je na ovom koncertu premijerno izvedena, I napisana je na tekst Vladike Nikolaja Velimirovica. Definitivno pesma veceri! Muzika je prelepa, a Ivanu su pratila cetiri tenora u refrenu. Pri kraju pesme je Ivana cak I pocela pevati na operski nacin, I stvarno, andjeoski je zvucala.

-Zora

-Samo ti (koja je ovo pesma???)

-Ti I ja – u toku ove pesme je, uvijajuci se, predstavila svoj bend

-Upomoc- zanimljiva koreografija, s igracima koji su vrtili oko sebe neke bele trake

-Svetlo koje trazim – njen najveci hit, I naravno, zvucala je fantasticno.

-Ne pitaj me

-Glupavi kraj – svideo mi se efekat hora koji su ubacili u sredinu pesme

-Nista nije onako kako izgleda – gitare su ovoj pesmi bas dale dobar zvuk

-Znam to I osecam – jedna od najboljih pesama ikada napisanih (nazalost, ne mislim na Ivaninu verziju, vec na spansku), I s njom nije mogla da omane. Uzivao sam u svakoj sekundi

-Bez tebe

-Dan da dodjes ti – po meni, njena najbolja pesma. Fantasticno ju je izvela, najezio sam se.

-Bomba – ovo je bila poslednja pesma "regularnog" dela koncerta, I u njoj je Ivana ponovila koreografiju s Beovizije

U pauzama dok se ona presvlacila, jedan njen drug je na klaviru izveo Turski mars, a ona cetvorica tenora (zovu se Pozitivan Haos) sun as takodje uveseljavali.

Na bis je kasnije izvela jos jedanput Svetlo koje trazim, Tebi samo tebi I Lazaricu.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2007, 21:03:24 od alekzandar »
IP sačuvana
social share
NET TENIS
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11618
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
o ljudi dokle vise rasprava o tome da li je sc bio pun ili nije...
ko je bio na koncertu video je

« Poslednja izmena: 04. Dec 2007, 23:28:15 od nancybgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, slažem se...glupa rasprava...bilo na Spectrumu čitav sat sa koncerta i slikani i ljudi u sali tokom koncerta i potpuno se jasno vidi pun Sava Centar...jedino ako Spectrum TV nije uradila fotomontažu:help:....nebitno...jer svi se slažu da je koncert bio sjajan i očigledno je nova pesma "Tebi, samo tebi" ostavila najjači utisak na ljude.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dakle, bio sam i nema sta da se prica, SC je bio pun. Ako po neko prazno mesto od onolike sale znaci "nije bio pun" onda je jasno da neki imaju zle namere (sto, nemam pojma) i nemam sta drugo da kazem tim likovima koji toliko pisu o tome osim "oladite" (eto pokusavam da budem fin Smile).
« Poslednja izmena: 05. Dec 2007, 13:13:45 od grigorije »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajdete ljudi dajte jos koji link sa koncerta, nemojte da ste sebicni....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
pa, upravo zbog toga što neki nisu bili an koncertu, žele da znaju, niko se ne raspravlja...

evo nešto novo sa spaceta....

05. decembar - U Domu sindikata, odrzan je koncert Mikija Jevremovica u znak 45 godina uspesne karijere. Gost koncerta je bila Ivana Jordan. | 06. decembar - Na manifestaciji "Beogradski pobednik", Ivana Jodan je dobila nagradu za pevacicu godine. | U pripremi je DVD izdanje sa koncerta koji je odrzan u Sava Centru 23.novembra.
IP sačuvana
social share
NET TENIS
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ooooo, nove vesti! Fino fino! Hvala Alek! Pa i red je da izadje dvd samo se nadam da nece sad da ga spremaju godinama. Mi nestrpljivi.  Smile
A kako je bilo to kod Mikija? Ima li neki snimak?
I cestitke Ivi na nagradi!  Smile

I ne rece mi Alek, da li da glasam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Glasaj, moze da glasa ko hoće, glasanje je otvoreno dok ne izađe novi Ivanin cd;) Smile
IP sačuvana
social share
NET TENIS
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

U pauzama dok se ona presvlacila, jedan njen drug je na klaviru izveo Turski mars, a ona cetvorica tenora (zovu se Pozitivan Haos) sun as takodje uveseljavali.

Na bis je kasnije izvela jos jedanput Svetlo koje trazim, Tebi samo tebi I Lazaricu.

4 tenora... Ha-ha!!! Pa ne mogu da verujem da neko nije mogao da cuje da su bila 2 tenora i 2 basa-baritona...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.