Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Italija : Calcio 2006/2007  (Pročitano 38928 puta)
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6681-7710
smunjam da je posle svega nesto ostalo prljavo,ali lepse bi bilo da je i juve tu
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Cinjenica da je Milan jednak sa svima.. samo je malo jednakiji kada je to potrebno je meni dovoljna...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6681-7710
milan nema nikakvu ekipu ove sezone,to se vidjelo na svim frontovima,njihova igra zavisi samo od kake to nije dobro nije ni blizu onog milana kojeg smo navikli da gledamo i da uzivamo  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2007, 20:23:40 od thelock »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
da jesi u pravu,ali cinjenica je da se dizu u formi doveli su ronalda,odda,mladog grimia..par vaznih igrava im se oporavilo.. ljudima nije jasno kako milan moze biti u kriz,pa jedan period su igrali bez 9 standardnih igraca,bodovni minus..pa puno je ekipa van forme..real,barca,bayern..sasvim nprmalna stvar
IP sačuvana
social share
Rossoneri simo noi!!

Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Stanje na tabeli

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

it.jpg
(34.92 KB, 507x363)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6681-7710
ronaldo???? ma kakav ronaldo da je valjao nesto drzio bi ga kapelo,oddo nije bas neki igrac i potom ima 30 godina,grimi nikad za njega nisam cuo,jednostvano milan mora da renovira citavu ekipu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
ronaldo???? ma kakav ronaldo da je valjao nesto drzio bi ga kapelo,oddo nije bas neki igrac i potom ima 30 godina,grimi nikad za njega nisam cuo,jednostvano milan mora da renovira citavu ekipu

cuj tebe stvarno si smjesan prijatelju pa ronaldo iako je sjedio na klupi najbolji je golgeter u realu zadnje 3 godine,covjek njbolji stjelac svjetskih prvenstava..da ne nabrajam!!ps. grimi jedan od talentiranijih igraca u argentini ljevi bek,20 godina!! ti mislis da je tako lako reci renovirati cijelu ekipu katastrofa..mislim!vidjecemo kako budu igrali u ligi prvaka a u tome su strucnjaci..
IP sačuvana
social share
Rossoneri simo noi!!

Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

zeljo 4ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 572
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80

cuj tebe stvarno si smjesan prijatelju pa ronaldo iako je sjedio na klupi najbolji je golgeter u realu zadnje 3 godine,covjek njbolji stjelac svjetskih prvenstava..da ne nabrajam!!ps. grimi jedan od talentiranijih igraca u argentini ljevi bek,20 godina!! ti mislis da je tako lako reci renovirati cijelu ekipu katastrofa..mislim!vidjecemo kako budu igrali u ligi prvaka a u tome su strucnjaci..

ma rugeko, ljudi neznaju sta pricaju...
ja licno navijam za Inter,al sad ce milan biti pravo jak....
pa za Odda se cijela evropa takmicila da ga dovedu....
a da Ronu nisu smatrali igracinomo, nebi mu prepustili 100% iznos od reklama i platili ga brukum i ono sto je on radio, slabo ce ko ikada vise...

ovo je moje misljenje... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Ronaldo nista ne valja.. isto ko Inzaghi Smiley
To su igraci trenutka.. a u odnosu na Djilardina izmislili su fudbal i jedan i drugi Smiley
Djilardino moze da uradi sta hoce sa loptom osim da da gol Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Anćeloti prezadovoljan nastupom Ronalda

Trener Milana, Karlo Anćeloti, nije mogao posle meča sa Livornom (2:1) da sakrije svoje zadovoljstvo prikazanom igrom Ronalda. Nekada tri puta najbolji igrač planete je debitovao na pomenutom meču za "rosonere" odigravši poslednjih 30 minuta.

- Odigrao je nekih pola sata, stvorio tri šanse, delovao opasno i veoma dobro se oslobađao protivničkih čuvara. Iako mu je potrebno da još poradi na fizičkoj spremi mislim da će biti veoma važan igrač za nas, izjavio je Anćeloti nakon meča.

Brazilcu je ovo bio prvi zvanični meč još od 7. januara kada je poslednji put nastupio za Real iz Madrida.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.