Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 16:29:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: It Follows (2014)  (Pročitano 2636 puta)
09. Feb 2015, 19:58:56
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 35.0
   It Follows (2014)   

>> IMDb <<

Opis Filma:

Džej ima 19 godina i trebalo bi da ima probleme slične kao i njeni vršnjaci. Ali, naizgled nevina seksi avantura, ostavlja dalekosežne posledice - jer Džej počinju da pohode strašni košmari! Ona ne može da se otme utisku da je neko (ili "nešto") stalno prati. I dok je pretnja sve očitija, ona i njeni prijatelji moraju da pobegnu...

Žanr: Horror

Režija : David Robert Mitchell

Glavne uloge: Linda Boston, Caitlin Burt, Heather Fairbanks

Izvor teksta

filmovanje
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ovaj film je kombinacija omaža horora 80-ih (ubedljivo najviše Helloween) i činjenica iz realnog života. Spektakularno mi je kako je čoveku inspiracija za jedan horor film bila HIV/AIDS. Čitava priča je ili bukvalno ili metaforično u sprezi sa ovim zdravstvenim stanjem. U tom smislu jako sličan filmu Edge of Tomorrow koji je strukturno inspirisan gejmingom.

Gluma je mogla biti mnogo bolja ali šta očekivati kada je zadatak da glumite američke tinejdžere. Ima tu sad dosta rupa u scenariju ali je dovoljno dobra mućkalica. Muzika je dobra ali je i ona omaž, da ne kažem pokradena.

7/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Jel' ovaj film neka parodija ili sta? Meni je scenario smesan, prica ima rupa i nije neka gluma. A mozda ja nisam shvatio poentu filma...

2/10
« Poslednja izmena: 01. Okt 2015, 17:08:36 od Alreadydead »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Odgledao sam film koji ukratko mogu opisati kao hibrid horora i indi filma. Seksualnost koja je ovde glavna tema nikad ne izlazi iz mode ali to je takođe tema stara skoro koliko i prvi film koji se njome bavi. Isto važi i za elemente horora koji su jedva održivi i koji su kao što je dobro primećeno omaž filmovima sedamdesetih i osamdesetih što je takođe jedna od mana jer se autor malo zaigrao i pokušao da bude bolji od svojih uzora. Rezultat svega je pomalo izveštačen film sa junacima kojim žiive u sadašnjem vremenu u kućama i stanovima u kojim nema modernih tehničkih uređaja na primer. Isti slučaj je i sa voznim parkom. Sama ideja "seksualno prenosive duševne bolesti" ima potencijala ali ipak nije najbolje razrađena jer nije dovoljno iracionalna da bi bila u miljeu horora.

It Follows (2014) je film koji je daleko od horora, film u kom je sve što je dobro već viđeno i bajato uključujući i muziku Tendžerin Drima koja zahvaljujući auotiru izgleda kao da je iz drugog prostora i vremena. Sve u svemu prosečan film koji ne zahteva ništa više od umerene pažnje da bi se gledao.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Samsung GT-S7580

Vidim da su matorci pre mene komentarisali kako je sve već viđeno, pa verujem da jeste, meni je ovo prilično neviđeno.  Smile Nije ovo neki film s vau budžetom, to se i vidi i glumci su malo traljavi.
Film mi je sranje, najviše zato što nisam mogao da provalim onu pozadinsku, skrivenu temu filma (Insajd kaže da je u pitanju sida, ne znam, možda). Prva teorija na koju sam naleteo je da je u pitanju tinejdžerska trudnoća.  Smile

Nisam ni kraj razumeo. Jesu njih dvoje umrli na kraju?

Saundtrek dobar

Ova teorija o tinejdžerskoj trudnoći ima na momente smisla, tako ona likuša koja umire na samom početku (ono sa prelomom noge je smešno, baš neprirodna pozicija, neko joj polomio koleno ko grančicu) na kraju zove tatu i priča kako ga voli. Onda i ovaj lik u klipo pominje da ova glavna plavuša, Džej valjda, kaže nemoj reći mami.

6/10
« Poslednja izmena: 20. Feb 2016, 03:19:41 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Гледо сам га и не сећам га се. Толико је добар.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Samsung GT-S7580
Ma, onaj štreberski lik s naočarima (mrzim taj stereotip), jebe plavušu u koju je zaljubljen, to mu je drugarica i ona mu prenosi "prokletstvo", njih dvoje idu ulicom, a iza njih je lik koji ih prati. Drže se za ruke.
Pre toga on autom prolazi pored dve kurve, kontam da je hteo da jebe neku kurvu, ali se onda sažalio i odustao od toga.
Opet ne kontam kraj, da li su oni odlučili zajedno da umru ili šta.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2016, 03:23:21 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
jebe plavušu u koju je zaljubljen, to mu je drugarica i ona mu prenosi "prokletstvo

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ma, onaj štreberski lik s naočarima (mrzim taj stereotip), jebe plavušu u koju je zaljubljen, to mu je drugarica i ona mu prenosi "prokletstvo", njih dvoje idu ulicom, a iza njih je lik koji ih prati. Drže se za ruke.
Pre toga on autom prolazi pored dve kurve, kontam da je hteo da jebe neku kurvu, ali se onda sažalio i odustao od toga.
Opet ne kontam kraj, da li su oni odlučili zajedno da umru ili šta.

Pa moraju da žive sa neizlečivom bolešću, zar ne ? On je kako bi umočio i imao žensko u životu pristao da deli muku sa njom. A stvor/smrt/sida ih prati u stopu i vreba prvu priliku da ih satre.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Samsung GT-S7580
Да сам знао да треба нешто да се размишља о позадинској теми и тим срањима, не бих ни скидао филм  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 16:29:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Follows opis

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.