Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Isus se prikazao na trešnji u Čačku!  (Pročitano 18929 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
hahah dobar Smile

Eve i od mene nešto  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

if_god_were_on_facebook_4703.jpg
(251.61 KB, 557x3120)
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Hm, kako bi danas izgledalo? Mozda 'vako ?

Dosao Isus po drugi put na Zemlju. Ode u Nemacku, padaju, klanjaju se, pale svece, mole se...
Ode u Ameriku, padaju, samoutepstva, svece na sve strane, klanjanje, padanje u nesvest ...
Ode u Rusiju, padanje, klanjanje, svece se pale ...
Dodje u Srbiju, gde ce, ajd' u Leskovac. Vidi ga Leskovcanin i zove komsiju: "Miloradeeee, daj oni jekseri ovaj se raskovaja."

Smile

Btw, ne secam se gde mi je jedan snimak. Isao kod jednog drugara u nekom selu i nakon ko zna koliko odlazenja on mi jednom prilikom pokaze nesto. Tek tada primetili na nekom drvetu, na 30m od kapije kao lik na stablu. Navodno do tada nije bio tu. Postavlja se pitanje opet oko onog primecivanja.

Doduse i na forumu bese tema gde se promovisali likovi u oblacima.
            otrov se ne uzima odmah iz mirođije.posle ga apotekari dopune sa sastojcima i dobiju otrov. tako i hrišćanstvo paloje dovelo stvar do ovakog razmišljanja moderatore.
  no,ne treba pogađati kakav beše,već kakav će biti. sudija pre nego dođe u sudnicu je pre toga vani običan građanin,ali u usdnici je prepoznatljiv jer ima svoju posebnu odeždu zvanja i automatski i autoritet.njegova je najposle poslednja. tako da svi prikazi više će toga dana ličiti na nas izopačene u mislima ,što ne bi dolikovalo ni civilizovanom a kamoli religioznom čoveku da take stvari potura jednom predsedniku države bar ne zvanično. ali u tome i jeste zavet Isusa sa nama,sve nam je danas još dozvoljeno,da pokažemo svoju punu pobniznost ili punu izopačenost,ruganje,pljuvanje,tako da kada obuče sudijsku odeždu ne bude zabune otkuda meni sto godina samoće,a nekome dvesta itd.
  ovo se više odnosi na druge nego na tebe jer si ti samo primetio jednu istinu u vezi hrišćanstva koje je palo i donelo slobodu ovakima koji nakaze donose u slikama. alio ko je čitao dela apostola i slučaj ananije i sapfire  znao bi kako u suštini  deluje duh Božji u orginalnoj crkvi.
            no svako će dati odgovor Bogu za sebe.zato ja restaurirajući svoje prošlo vreme uma i neverja vidim jednu strašnu nakazu u tom vremenu i hvalim operatora nebeskog što mi je to operisao i odstranio a zadržao samo palac da kucam na vrata od milosti i nebeskog znanja.to sam nudio tebi jer i dalje verujem da nisi naivčina. samo se neprijatelj poigrava tvojom mudrošću,bar ja te takog doživljavam u postovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nec Vivaz U5i
I koliko kosta sad ta tresnja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
I koliko kosta sad ta tresnja?
    bolje da se ne pita.  taka demonska stvar uvek kosta duse. cena je preskupa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 6220
MEDVEĐA, 20. april 2012, (Njuz) – Prilikom krčenja šume zbog gradnje Centra za očuvanje prirode u Medveđi, radnici su juče na presečenom stablu ugledali lik majmuna.

Neočekivan događaj meštani su odmah protumačili kao dokaz da je Darvinova teorija evolucije tačna, pa su vernici već istog dana masovno počeli da napuštaju Crkvu i da se interesuju za nauku.
- Ovo je proviđenje – rekao je Jevrem Prpić, čija kuća se nalazi nadomak raskrčene šume – Ja sam jedno dete odmah ispisao sa veronauke i prebacio ga na građansko vaspitanje. Drugo sam za svaki slučaj ostavio na veronauci, jer nikad se ne zna.
Nezvanično saznajemo da će udruženje Ateisti Srbije organizovati hodočašće u Medveđu i da će zahtevati od naše Vlade da uvede doplatnu markicu za gradnju ateističkog hrama Sveti Velikomučenik Čarls Darvin, pored panja presečenog stabla.
Meštani Medveđe već se užurbano pripremaju za navalu posetilaca, koji će doći da se svojim očima uvere u čudo. Na sve strane trče s viskovima i rašljama i crtaju Najdanove krugove, čiju lekovitu moć su potvrdile mnoge domaće medicinske institucije i nadrilekarska udruženja.
Zbog ovih aktivnosti ekipa Njuza je posetila ovo selo, gde smo zatekli Paroljuba Drndarevića, koga smo upitali da li očekuje da će ateisti verovati u čudotvornu moć Najdanovih krugova?
- Što da neće, pa vidiš kako su nam vernici prevrtljivi, što bi ateisti bili bolji? Uostalom, čovek je postao od majmuna, ako mi ne veruješ, a ti pogledaj ono stablo – odgovorio je Paroljub i pokazao četkom, kojom je crtao krug, na lik majmuna prekoputa svog dvorišta. Za to vreme je njegov sin već zakucavao cenovnik na trošnu tarabu.
U seoskoj kancelariji smo doznali da će ih uskoro posetiti i Ričard Dokins, poznati svetski ateista. Redakcija Njuza ga je odmah pozvala i uverila se da je informacija tačna.
- Ovo je najsrećniji dan u mom životu, jer sam upravo dobio neoboriv dokaz o tačnosti Darvinove teorije – rekao nam je Dokins – Upravo krećem da rezervišem kartu dok ih još ima, jer je vest već odjeknula u naučnom svetu. Po dolasku u Medveđu održaću konferenciju za štampu i tom prilikom ću istaći važnost ovog pronalaska. Ovo selo će biti upisano krupnim slovima u istoriju svetske nauke – smatra Dokins.

Read more: http://www.njuz.net/pronaden-lik-majmuna-na-presecenom-stablu/#ixzz1sZy70OGe
« Poslednja izmena: 20. Apr 2012, 13:29:39 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung GT-S7580
Njuz uvek prica istinu.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49928
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Časni Krst

Prilikom spremanja drva za ogrev, u cerovom trupcu smo pronasli jasno vidljivi krst. Covek koji nam je rezao bansekom metarske trupce, kada je uocio jasno vidljivi krst, sa prijatnim iznenadjenjem nam je rekao da to do sada nije video a inace se profesionalno bavi rezanjem drva za ogrev i odrezao je ko zna koliko do sada trupaca.
Moji ukucani su me o tome obavestili i jedva sam cekao da dodjem kuci da to vidim snimim. Nakon prijatnog iznenadjenja prilikom razgledanja krsta, prebrojao sam godove i uocio da ih je 33.
Kao pravoslavni vernik ,verujem da je ovaj krst CASNI KRST naseg gospoda Isusa Hrista na stablu koje je imalo godina onoliko koliko je imao nas gospod kada je stradao i raspet na krstu. Gospode pomiluj, Gospode pomiluj, Gospode pomiluj. Amin.

« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 18:29:58 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Časni Krst

Prilikom spremanja drva za ogrev, u cerovom trupcu smo pronasli jasno vidljivi krst. Covek koji nam je rezao bansekom metarske trupce, kada je uocio jasno vidljivi krst, sa prijatnim iznenadjenjem nam je rekao da to do sada nije video a inace se profesionalno bavi rezanjem drva za ogrev i odrezao je ko zna koliko do sada trupaca.
Moji ukucani su me o tome obavestili i jedva sam cekao da dodjem kuci da to vidim snimim. Nakon prijatnog iznenadjenja prilikom razgledanja krsta, prebrojao sam godove i uocio da ih je 33.
Kao pravoslavni vernik ,verujem da je ovaj krst CASNI KRST naseg gospoda Isusa Hrista na stablu koje je imalo godina onoliko koliko je imao nas gospod kada je stradao i raspet na krstu. Gospode pomiluj, Gospode pomiluj, Gospode pomiluj. Amin.

kad vec ukazujete na djavolsko slovlje onda pogledajte radije bozje,ukucajte ju tube cuda u nigeriji!! imacete sta da vidite od Bozjeg dela.od drveca koje je namenjeno ognju Bog ne uyima slavu vec od svoje sile kao stoto cini po svetu svuda danas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49928
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Bogorodica:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Bogorodica:

gornji postu vezi posta sa krstom u drvetu važi i za ovo idolsko verje.ovo je  lepak za one koji Pisma ne razumeju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.