Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:27:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istrebljivanje jevreja  (Pročitano 54373 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citao sam dve knjige od Epersona, primio se kao lud na ovo sto vi pricate i onda sam ukapirao da je preterao... Najjace je kad je napisao da ce biti mrtav uskoro i nista... Smiley

Mozda jesu prethodno promenili prezime, toga se zaista ne secam!

Inace, Eperson vise pise o masoneriji, koja ima veze sa Jevrejima ali nisu sinonim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro mu je isto ono sto daje casove po kucama, za malu nadohnadu! Smiley Neznam je li preterao, a cisto sumnjam da i ti znas! Veliki kontrasu Smiley!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

Sto se tice istrebljivanja Jevreja, situacija je kristalno jasna - bili su progonjeni.

Sto se tice zavere, ne poricem da ima tu necega. Ali tu smo i ja i ti nazalost u mraku i trazimo prozor da razmaknemo zavese. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jesu, ali od sebe samih! Kao da je neko njih hteo da progoni, sto sad Francuzi ne progone Turke, sto to isto Njemci ne rade? Mogli su i prije 50 godina nekog drugog izgoniti? Sto su im ti "jadni" Jevreju bili krivi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne ulazim u to da li su jevrejske vodje imale udela u Holokaustu, ali cinjenica je da pobijeni Jevreji nisu imali udela u tome, nisam nikad cuo da neko sam sebi radi o glavi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam nesto savsvim trece, cuo, koje isto moze biti istinito! Da je u taj holokaust, iskoristen samo za ciscenje vjere, tj. da su u njemu nastradali vecunim oni iz mjesanih brakova! Oni sto su iole nesto vrijedili su pobjegli prije rata!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Jesu, ali od sebe samih! Kao da je neko njih hteo da progoni, sto sad Francuzi ne progone Turke, sto to isto Njemci ne rade? Mogli su i prije 50 godina nekog drugog izgoniti? Sto su im ti "jadni" Jevreju bili krivi?

Ti rece da si procitao Maj Kanfe od Hitlera??Pa da jesi onda bi znao zasto ih je proganjao.....a tu koreni vuku iz WWI.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam procitao, niti sam gdje napisao da sam procitao! Citao sam neku knjigu o Hitleru! A i taj Majn Knaf, ma 100 % ga je on napisao! Smiley, dajte ljudi, mislite da su skinse stvorili obicni ljudi, kobajagi iz toga sto mrze jevreje i crnce! Smiley sutra da mi kazu na televiziji da se ubijem, ja bi se ubio! Ja nekazem da se sad nikome ne treba vjerovati! Jer tnate onu, kaka se jedna laz dovoljno dugo ponavlja, postaje istina! I vise niko ne ulazi u njen trag i ne proucava njenu istinitost! A pitanje je da li je sad moguce proucavati istine? Ne, ja mislim da je nemoguce! Neznam da li je iko citao Nitchea, samo pogledajte tu egocentricnost, koju kasnije prosiruje na citav Njemacki narod! Pogledajte naslove Ecce homo ( to sam ja ) , Volja za moc, Tako je govorio Zaratustra... Ne previse je ocigledno, sta mislite koliko su godina pripremali Njemce za taj rat? na onom psiholoskom planu, govorim o postizanju apsolutne masovne psihoze! Koliko je samo tu Njemackih filozofa uticalo, koliko pisaca! Pa i muzika! Onda im pocnu davati pare, pocinju im sve obezbedjivati! I onda rat! Sto nije neka druga drzava pocela rat nego Njemacka! Nije li ta ista Njemacka prezivela veliki poraz u prvom svijetskom ratu? Nije li Francuskoj morala da vraca astronomske dugove! I opet uspese da se dignu na noge posle 20 godina, i da postanu daleko najjaca sila na svijetu! Da krenu na cjeli svijet! Onda se i Italija prikljucila, ciji je doprinos neznatan, pa i Japan, ali daleko... Nije li u Rusiji bilo tih istih Jevreja, cak i vise nego u Njemackoj, nije li ih bilo u Francuskoj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Nisam procitao, niti sam gdje napisao da sam procitao! Citao sam neku knjigu o Hitleru! A i taj Majn Knaf, ma 100 % ga je on napisao! Smiley, dajte ljudi, mislite da su skinse stvorili obicni ljudi, kobajagi iz toga sto mrze jevreje i crnce! Smiley sutra da mi kazu na televiziji da se ubijem, ja bi se ubio! Ja nekazem da se sad nikome ne treba vjerovati! Jer tnate onu, kaka se jedna laz dovoljno dugo ponavlja, postaje istina! I vise niko ne ulazi u njen trag i ne proucava njenu istinitost! A pitanje je da li je sad moguce proucavati istine? Ne, ja mislim da je nemoguce! Neznam da li je iko citao Nitchea, samo pogledajte tu egocentricnost, koju kasnije prosiruje na citav Njemacki narod! Pogledajte naslove Ecce homo ( to sam ja ) , Volja za moc, Tako je govorio Zaratustra... Ne previse je ocigledno, sta mislite koliko su godina pripremali Njemce za taj rat? na onom psiholoskom planu, govorim o postizanju apsolutne masovne psihoze! Koliko je samo tu Njemackih filozofa uticalo, koliko pisaca! Pa i muzika! Onda im pocnu davati pare, pocinju im sve obezbedjivati! I onda rat! Sto nije neka druga drzava pocela rat nego Njemacka! Nije li ta ista Njemacka prezivela veliki poraz u prvom svijetskom ratu? Nije li Francuskoj morala da vraca astronomske dugove! I opet uspese da se dignu na noge posle 20 godina, i da postanu daleko najjaca sila na svijetu! Da krenu na cjeli svijet! Onda se i Italija prikljucila, ciji je doprinos neznatan, pa i Japan, ali daleko... Nije li u Rusiji bilo tih istih Jevreja, cak i vise nego u Njemackoj, nije li ih bilo u Francuskoj?

Brate bez ljutnje ,al ti si poceo da lupas samo tako.Nemacki cilj WWII je bio povratak teritorija izgubljenih u WWI tojest deo Poljske i Ceske.Kasnije su se planovi promenili kad je ustvari i Hitler video koliku silu ima.
Maj Kanfe su sigurno pisali Jevrejski zlobnici ......daj molim te  Smile
O istoriji WWII nemas potrebe da pricas jer vidim da si i ti prihvatio istoriju pobednika,a to vecina ljudi zna.

Citat
bicni ljudi, kobajagi iz toga sto mrze jevreje i crnce! Smile sutra da mi kazu na televiziji da se ubijem,
Ovo nisam razumeo uopste ....

Citat
Nije li ta ista Njemacka prezivela veliki poraz u prvom svijetskom ratu
Jeste al ne velikiiiiiii poraz,bukvalno sa vrata Pariza su se vratili .......zato sto se u samoj Nemackoj spremao PUC.Ona se povukla iz borbre ,ali nije porazena kao u WWII.

IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko je morala da plati tada Njemacka, Francuskoj za Prvi Svijetski rat?

Jeste, jeste, kad je povratio teritorije, okrenuo se iza sebe i vidio silu, tad rece: "Ma sto mi nebi krenuli na cio svijet"! Smiley Neznam ko lupa ovde!

Neznam da li si upoznat za inflaciju koju je Njemacka dozivela posle Prvog Svijetskog rata, pa jednu od najvecih, ikad zapamcenih u svijetu! Ja neznam ko vjeruje u istoriju pobjednika, vjerovatno nisi sve moje postove citao, pa si to zakljucio. Neverujem nikome, i u ovo sto pisem nisam siguran ali pisem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:27:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.372 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.