Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istraživanje: Najmanje inteligentni su oni koji slušaju hip-hop i R´n´B  (Pročitano 36010 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
vecina ljudi koje znam su ispod proseka inteligentni a slusaju klasiku, rock i alternativni rock
Ti bas biras drustvo koje voli da se testira...

Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
vecina ljudi koje znam su ispod proseka inteligentni a slusaju klasiku, rock i alternativni rock
Ti bas biras drustvo koje voli da se testira...

Prevesti na jezik neinteligentnih?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Jedini nacin da za nekog tvrdis da je ispodprosecno inteligentan je da imas rezultate realnog testa koji je taj neko uradio...

To sto je neko "budala", ne znaci da je neinteligentan, vec da se ponasa neprilicno... a to opet moze da bude stvar percepcije... mnoge genijalne ljude su proglasavali ludacima jer ih nisu mogli razumeti...
Ono opet, vecina koje su proglasavali ludacima i bili su ludaci...

Ali kako god... vidim dozu cinizima i ironije u tvojim porukama, ali sam potpuno siguran da ovo bas i nije neki nacin da nesto objasnis - dokazes...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Jedini nacin da za nekog tvrdis da je ispodprosecno inteligentan je da imas rezultate realnog testa koji je taj neko uradio...

To sto je neko "budala", ne znaci da je neinteligentan, vec da se ponasa neprilicno... a to opet moze da bude stvar percepcije... mnoge genijalne ljude su proglasavali ludacima jer ih nisu mogli razumeti...
Ono opet, vecina koje su proglasavali ludacima i bili su ludaci...

Ali kako god... vidim dozu cinizima i ironije u tvojim porukama, ali sam potpuno siguran da ovo bas i nije neki nacin da nesto objasnis - dokazes...

Cilj je bio da pokazem kako su svi jednako ranjivi kada je ego u pitanju. Svi jednako reaguju ako im neko napastvuje inteligenciju. U tom trenutku svi masu nekim testom koji su nekad radili (ili nisu, ali veruju da im je IQ visok). U svakom slucaju, reakcija ljudi na posredno omalovazavanje njihove inteligencije je za mene izrazito komicna.
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Cilj je bio da pokazem kako su svi jednako ranjivi kada je ego u pitanju.
Cilj je interesantan, samo se trudis da dokazes nistinu Smiley
Citat
Svi jednako reaguju ako im neko napastvuje inteligenciju.
To nije tacno Smiley
Citat
U tom trenutku svi masu nekim testom koji su nekad radili (ili nisu, ali veruju da im je IQ visok).
Time mogu da masu ljudi koji nisu dovoljno sigurni u sebe pa se opterecuju zbog necega sto neko, objektivno - potpuno nevazan, kaze...
Citat
U svakom slucaju, reakcija ljudi na posredno omalovazavanje njihove inteligencije je za mene izrazito komicna.
Ima nas raznih... verujem da je to nekima komicno, tj da u tome nisi usamljen... uopste ta vrsta rasprave i takav nacin argumentacije... sigurno je to nekom smesno...
Meni bas i nije... malo je onako.. mucno...
Jer ne vidim nista posebno smesno u onome sto prethodi takvoj reakciji...
Omalovazavati neciju inteligenciju, sa ciljem da se zabavis... nekako mi to deluje kao nesto sto je trebalo ostaviti u vrticu eventualno prva cetiri razreda osnovne skole...
No dobro... to je samo moje misljenje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ne govorim o direktnom omalovazavanju necije inteligencije. Zar ovo to jeste? Prakticno, ovim ne omalovazavam neciji IQ vec ljudima (vecini ljudi tj., malo sam prenaglio sa generalizacijom) skrecem paznju na to da su previse ranjivi u tom smislu. Ne govorim opet o svima, ima izuzetaka, ali kako sam iz iskustva doznao, jako malo. Volim da ovo istrazivanje u razlicitim verzijama interpretiram ljudima iz moje okoline i vecina se istog trenutka uvredi i krece da nabraja ekstremno inteligentne ljude koje zna, a da oni pritom slusaju hip hop, a neki krecu da masu rezultatima testova koje su radili nekad na internetu da pobiju to istrazivanje i krecu da napusavaju sve sto slusaju rok, pretstavljajuci ih kao narkomanske glupane. Ovome pristupam kao neutralni posmatrac. Onda oni koji slusaju rock u svakoj prilici napusavaju hiphopere kako su glupi, pa stvari cesto predju sa sale na vredjanje (ne govorim fajtovima, valjda i oni u nekom trenutku shvate oko cega se svadjaju). Anyways, poenta je da se ovim ne smejem necijoj inteligenciji, vec ljutskoj ranjivosti kada je inteligencija u pitanju. Ismevanje necije inteligencije nije pristojno i jednako je... rasizmu recimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Kako si zakljucio da su svi ranjivi na "diranje" u inteligenciju?

Ironija jeste sto bi dirnut mozda bio neko inteligentan, ko zna ili smatra da je takav. A sa druge strane, ako neko jeste inteligentan i zna ko je i sta je, pa ga pogodi sujeta na jednoj forum temi od osoba koje ne poznaje, dzaba njemu ta inteligencija.

Covek koji zna gde stoji, pa imao 80 ili 150 nece imati problem sa jednom brojkom koja je rezultat jednog namenskog testa koji realno, za vecinu vaznih zivotnih stvari nista ne znaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Ironija jeste sto bi dirnut mozda bio neko inteligentan, ko zna ili smatra da je takav. A sa druge strane, ako neko jeste inteligentan i zna ko je i sta je, pa ga pogodi sujeta na jednoj forum temi od osoba koje ne poznaje, dzaba njemu ta inteligencija.

Covek koji zna gde stoji, pa imao 80 ili 150 nece imati problem sa jednom brojkom koja je rezultat jednog namenskog testa koji realno, za vecinu vaznih zivotnih stvari nista ne znaci.

Rek'o sam da ima izuzetaka. Sto se tice ljudi sa velikim IQ, dzaba im ta brojka kad ne umeju da ignorisu takve stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One

Rek'o sam da ima izuzetaka. Sto se tice ljudi sa velikim IQ, dzaba im ta brojka kad ne umeju da ignorisu takve stvari.

Pa ja upravo to i rekoh  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
That's what I like to make fun of  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.