Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IstraŽivanje - Kako srednjoŠkolci u Srbiji provode slobodno vreme  (Pročitano 29147 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 11.0
josh ako je i drzao staljinovu sliku ko ikonu, onda je apsolutno moj chovek ...

Samo kralja i kraljice sakrivene u ormaru (bez zezanja... )  Smile

фаца Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Sad da se više ne zajebavam po temi, da kažem koju pošto pratim sve vreme šta pišete... jebo me pas.  Smile

Mislim da je čitanje bitno, ali se slažem i sa time da nije za svakoga. Znam samo to da ću svoje dete učiti na knjigu od malih nogu. Moj život bi bio siromašniji za sigurno 50% da nisam pročitala neke knjige koje sam pročitala i koje su na mene ostavile neizbrisiv trag. Ima knjiga koje te prosto promene, pisaca zbog kojih si srećan što deliš ovu planetu sa njima. S druge strane, volim i film i muziku, ali nijedno ni drugo približno koliko čitanje. Svako ko misli da je isto pogledati film i pročitati knjigu... u velikoj je zabludi. Ti ljudi, koji ne čitaju i ne vole čitanje, iz moje perspektive su zakinuti za jednu predivnu i fantastičnu paralelnu realnost... kojoj nema zamene. I da, kao tinejdžerka sam se davila u klasicima... Rusima najviše, mada sam volela, recimo, i Balzaka. Dakle, hard core.  Smile Zahvaljujući tome poznajem mirise Rusije iz 18. i 19. veka. Sjajno.  Smile Tek kasnije sam otkrila i drugačije žanrove koji su mi se dopadali, ali poenta je da škola snosi određen deo krivice zbog toga što nam mladi ne čitaju, ali isto tako ne možeš ni saditi suncokret na betonu... za to je potrebna zemlja, plodna... Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda
@Anea
Zanchi vi ste bili ti shto ste urushavali sistem iznutra...
Ako, ako sve se sazna...
Vraticemo se mi jachi nego ikada...
@jZma
I tebe posmatramo...

ontopic:

Zashto su se svi uhvatili za to da li klinci chitaju ili ne? Mislim da je vaznije to shto slobodno vreme i nemaju gde da provedu... Opet, u moje vreme, si imao planinare, izvidjache, svi su trenirali neshto u nekim klubovima, ja imao profesora informatike koji je ostajao sa nama poshto mu je zavrsheno radno vreme i radio svakakve gluposti sa nama, od programiranja do igranja quake, descenta i starcrafta...

silom prilika imam posla sa profesorima informatike u srednjim shkolama, vecina njihovog predavanja se svodi na to da prepisuju zadatke shto im je neki kolega pre 15 godina napisao zato shto i dalje decu uche programiranju u paskalu i delphiju.

Moja srednja shkola je pre pet godina kao programski jezik uvela C#, zatim javu i sad pajtona... Opet zahvaljujuci istim profesorima koji sad imaju 50+ godina i nije im bilo teshko da nauche neshto novo...

Glupo je ochekivati da u drushtvu koje je otishlo, da se plastichno izrazim, u qrac, u drushtvu gde je profesorima vaznije da dobiju nagrade (pitam se za shta) nego da im makar dva deteta izadju sa nekim znanjem iz te shkole, glupo je ochekivati da deca prochitaju neku knjigu umesto shto gledaju true blood...
« Poslednja izmena: 20. Mar 2012, 14:23:05 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ту опет долазимо до тога да је пресудан лични ентузијазам и жеља да се научи нешто ново, а не стање у држави друштву. Да је свако ламентирао над судбином свијета, не би се  макли даље од цртежа у пећинама.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2012, 14:26:52 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda
Apsolutno,
zbog par entuzijasta srbija ima kakav takav IT...
Gledam neshto, mozda i nisu u pravu ovi shto kazu da se u srbiji nishta ne chita, u poslednjih godinu dana nisam video vishe otvorenih dereta i laguna... Sve to puno nekih knjiga... lichno ne bih znao odakle da krenem...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Apple 15
Pa koliko sam cula, sramota je biti u izvidjacima... npr. Smile

Ali, opet... klincima je tako nesto ... sto nije sport, igrica ili zevanje po kaficima... potrebno...

Opet cu spomenuti da u okviru opstinskih organizacija CK postoje omladinski klubovi... podmladak CK... i klinci dolaze, cak i sa drugih opstina... jer im odgovara da se tako druze... A i nista ih ne kosta... i nikome ne moraju da se dokazuju... plus... idu na takmicenja i druze se sa klincima iz okolnih zemalja... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Apsolutno,
zbog par entuzijasta srbija ima kakav takav IT...
Gledam neshto, mozda i nisu u pravu ovi shto kazu da se u srbiji nishta ne chita, u poslednjih godinu dana nisam video vishe otvorenih dereta i laguna... Sve to puno nekih knjiga... lichno ne bih znao odakle da krenem...
Читати, слушати, гледати, није важно. Важно је схватити да има људи и поред нас, људи који мисле другачије. Упоредити свој универзум са универзумом  другог, смањити его, развијати се до крајњих граница, то је циљ, а како до њега доћи, то је на појединцу.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Apple 15
Citat

Laguna poprilicno udara tempo... sa popularnim knjizicama... plus se kod nas godinama nista nije izdavalo...
Druga je stvar sto su kod nas knjige jeftine... i da... vrlo jeftine... Znam jer kupujem knjige za ujaka. Knjige u Hrvatskoj su 2, 3 i vise puta skuplje.
A tu su i popusti.

A i nema bog zna sta na TV-u...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Кад се другар из комшилука оженио и спомене његова супруга како је била у извиђачима и како јој је било екстра све то ... рекох јој ... еее комшинице, ја те знам ... ал овде у наше село је скоро па клетва оно ''дабогда ти ћера била извиђачица''  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Apple 15
Cuj.. meni je ostalo "Bella, ciao... ciao... ciao" i ona zuta marama...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.