pa zove se Bitka za Atlantik, tj to je tzv Druga bitka za Atlantik (prva je bila u I.svj.ratu)
Da, tako je - bitka se zove "bitka za Atlantik"... a ti si napisala "ona bitka na Atlantiku" - to nisam mogao priznat kao potpun odgovor, jer je na Atlantiku osim te "bitke za Atlantik" vođeno i još nekoliko bitaka...
Razumiješ?
Naravno, ako smatraš da si oštećena, možeš podnijet prigovor moderatoru - ja neću zamjerit
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
ma joj daj molim te, nisam ostecena kad sam dala krivi odgovor i nisam ti ni prigovorila, ne znam jesi ti to tako skuzio I mislim da dobivas bod onda. uglavnom , mi nemamo o cemo raspravljat..
ma joj daj molim te, nisam ostecena kad sam dala krivi odgovor i nisam ti ni prigovorila, ne znam jesi ti to tako skuzio I mislim da dobivas bod onda. uglavnom , mi nemamo o cemo raspravljat..
Naravno... ma sve je OK, mala... nema nikakvih problema
Samo sam želio reć da imaš pravo na prigovor ako smatraš da je pitanje bilo nejasno ili sl.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)