Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o padu Krajine i raspadu JNA - sta nismo znali  (Pročitano 44811 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
tako jeeee

hrvati se na ovom forumu moraju kontrolirati od istine i silom prihvatiti četničku istinu da smo, iako pokršteni srbi, zapravo ustaše i koljači, satrapi i vampiri i da se moramo sramiti što postojimo

civilizirano nastaviti sa temom znači da se sami po sebi poseremo i po svemu što nam je domovinski rat donio jer onaj kojega smo porazili se ne može pomiriti sa činjenicom da je poražen zauvijek i da može za vijeke vijekova zaboraviti pretenzije prema hrvatskoj zemlji

e pa nismo mi doktori za komplekse Smile

Savrseno si u pravu. Ti si medjutim zalosno proustasko djubre, koje je po deseti put na forumu, a do tada si bio banovan. Cak si izjavio da vise neces dolaziti ali nema boljeg mesta od lecenja tvojih proustaskih kompleksa nego ovde. Jos jedna novost za tebe. Nisi ti doktor za komplekse, to sam ja. Ja sam nevidjeni kompoleksas, imam komplekse od ustaske omladine pa to nije normalno...

Ja pazim za razliku od tebe a jedan moderator si ne bi smio dozvolit takav bezobrazan i prijeteci post kakav si ti poslao/la  To  sto vas boli istina je vas problem

Ja si recimo nis ne pazim. Proustastvo se lijeci, a ja sam lijecnik. Bar ovdje na forumu. To sto nas boli istina je jedno, a to sto pisu proustaski orjentisani ljudi, to je drugo. Kak, recimo nisi videl ovu temu Pro-ustaska propaganda ? Ne bum bil tak nabrijan.

Ovde su pravila veoma prosta. Imas dve mogucnosti:
1. Da postujes prema pravilniku burek foruma i pravilniku politickog foruma;
2. Da te ja na demokratski nacin isutiram sa foruma i ugasim tvoj nick. (pitaj tvog kolegu umornog, on tak i tak menja svoj nick cesto)

Ostali, pratite temu i ne otezavajte rad moderatora.

@Agayax

Brze ja brisem, nego sto ti pises. Samo i tu postoji prag tolerancije.

P.S.
Jedva cekam da ukljucis turbo. Evo i tebi kita cveca= Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 20:16:14 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Sa ove vremenske distance se moze zakljuciti da je odbijanje plana Z4 bilo greska,jer sada Srba nema u Krajini a ono malo sto je tamo nema prava kakva bni iali da su prihvatili taj plan!
E sad opet se vracam na Slobodana Milosevica jer da je bio hrabar i posten nikada nebi dozvolio da Tudjmanova vojska otjera sve Srbe iz Krajine,trebao ih je vojno zastiti!Ali kako je citav svoj politicki vijek vodio pogresnu politiku tako je i dogovorio sve sa Tudjmanom mnogo prije oluje!
Slobodan Milosevic je obicna politicka pi*ka od covjeka kojeg boli ku*ac za Srbe iz Krajine da mu je bilo stalo do njih podigao bi vojsku i vojno intervenisao!

Slazem se u podpunosti....svako krvo prolice je se znalo vec prije, ovo rat nije bio zato sto se ljudi nisu mogli mirisati, jer su mogli i Srbi i Hrvati lijepo skupa da zive u miru i susjedstvu dok nisu dosle politicke vodje i dogovorili se kako ce koja drzava da ide u svoju samostalnost....gggwww veoma si dobro sve napisao...

Eto i kripto slazemo se ja i ti...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
gggwww nažalost moram se složiti s tobom. Slobo je ključ krajinske tragedije. Koliko će godina proći dok ne saznamo zašto ju je tako ladno prodao.

zato su slobo i franjo bili pajde
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
gggwww nažalost moram se složiti s tobom. Slobo je ključ krajinske tragedije. Koliko će godina proći dok ne saznamo zašto ju je tako ladno prodao.

Misli Kripto zbog toga jer su se preko sto puta sastajali u nekim vilama i pijuckali vina....bolje su oni poznavali sve dogadjaje i krajni tok svega toga nego bilo koji analiticari..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat: generacija link=topic=319874. msg4992262#msg4992262 date=1204757729
Citat: kriptonit link=topic=319874. msg4989634#msg4989634 date=1204736591
gggwww nažalost moram se složiti s tobom.  Slobo je ključ krajinske tragedije.  Koliko će godina proći dok ne saznamo zašto ju je tako ladno prodao.

kao  što rekoh: lakše je misliti da je krajna prodana nego da ste vojnički poraženi, kako god bilo to je vaš problem i vaš kompleks samo me zanima zašto je onda uopće slobo napadao hrvatsku? zašto nije otišao kao iz slovenije, rezultat bi bio isti

[Edit by MunkaZe: Prekini da se raspravljas.]
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 12:29:49 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat: generacija link=topic=319874. msg4992262#msg4992262 date=1204757729
Citat: kriptonit link=topic=319874. msg4989634#msg4989634 date=1204736591

kao što rekoh: lakše je misliti da je krajna prodana nego da ste vojnički poraženi, kako god bilo to je vaš problem i vaš kompleks samo me zanima zašto je onda uopće slobo napadao hrvatsku? zašto nije otišao kao iz slovenije, rezultat bi bio isti

@crowz: ako ti braniš svoje i nedaš na sebe zar bi ja o tebi trebao misliti da si pročetničko đubre??? ispada da se banirani korisnici više ponašaju u skladu sa pravilima foruma od samih moderatora a ti si se 100 puta pokazao kao moderator koji ne može isključiti emocije kad se raspravlja o ovakvim temama što te onda automatski diskvalificira kao moderatora jer nisi hladne glave i privatiziraš dio foruma Smile

decko ja sam Hrvat , a ne Srbin, srbi jesu vojno porazeni ali nemoj da te netko cuje da se slobo i franjo nisu volili a i alija poslije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
šta ti znači volili? pregovarali i dogovarali se - to postoji u svakom ratu

ratovao je svak sa svakim i dogovarao se svak sa svakim ali da su se volili.... ne bi baš rekao

oćeš reći da su se hitler i staljin volili, ako si poljak oćeš Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ma dobro i ja pretjeravam nisu se vollili nego nisu se bas ni pretjerano ni mrzili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno je da se sve zavrsilo olujom,ali isto tako je svima jasno da je Srbija i RSK pretrpila jedan veliki,veliki politicki poraz.
Oluja je samo zavrsna scena koju je onaj politicki manijak Milosevic jednostavno samo posmatrao!
Vi jeste vojno porazili RSK ali niste u pravu kad sa tim mjesate i "kao" vojni poraz Srbije!
Jer da je Slobo imao zelju mogao je da pokusa zastititi RSK tako da bi poslao Vojsku Srbije da ih brani!
Necu prejudicirati ishod takve bitke ali poslije nje bi mogli pricati o vojnom porazu!
Ovako sve je plod dogovora dvojice gospodara rata,Slobodan Milosevic je uvijek bio politicka pi*ka koji nije imao muda da izadje pred narod koji je 1990-te bezdusno lagao i zaveo i da im kaze "eto zajebo sam vas,prodao sam Krajinu,lakse mi je da izgleda da smo porazeni,da ostanete bez igdje icega,da poginu vasi muzevi,djeca,majke i rodjaci nego da ja priznam da sam vas lagao a da vi sacuvate zive glave"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
kao god bilo to je u sferi politike nego je suludo vjerovati da je slobo izdao ili prodao krajinu? šta je time dobio? bosnu? nje je dobio manje nego što je imao? prisilila ga međunarodna zajednica? pa ona je hrvatsku priznala puno prije oluje mogla ga je tada prisiliti
međunarodnoj zajednici je jednostavno pasalo status quo u krajni ali kad su vidjeli da srbi jednostavno ne pristaju ni na kakve mirovne planove niti prestaju sa oružanim provokacijama jednostavno su hrvatima dali zeleno svjetlo da ako mogu sami se oslobode - i mogli smo i jesmo i to kako

p.s. nitko ne govori o vojnom porazu srbija ali nismo samo krajišnike porazili, porazili smo malo i srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.