Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 01:22:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o Luciferu  (Pročitano 52474 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Satana nije htjeo da bude Bog on najmiliji Bogu od svih Andjela on kojeg zovu jos i luconosa on koji je donio svjetlo postao S je ljubomoran na ono sto je Bog dao covjeku .
Pravo pitanje je zasto ?
Sta je on to vidio kao najvecu opasnost za ''njegove''  zasto ga je covjek toliko inspirirao da pokrene ''rat ''( pazi ratovi se ne desavaju samo kod ljudi ) i bude bacen na ''zemlju ''
Jeli to razlog njegove sadasnje fiksacije covjekom trudi se da pokaze Bogu kako covjek nije zasluzio sve ono sto je dobio i da je on bio u'' pravu ''
A ako jeste upravu onda Bog nije bezgresan a to je vrlo opasno kako ovde na zemlji tako i gore na ''nebu ''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
јао у праву су, нећу веровати Библији, вероваћу теби. ти си бре нови месија, већи си ауторитет од Библије. само онда ћемо морати ту религију да назовемо Пироксизам.
Nisam ja u pravu,već je Jevanđelje u pravu gde je navedeno kakav je Bog,koji nema ništa sa osobinama Boga iz starog zaveta.Opis Boga u Jevanđelju je sasvim suprotan opisu iz starog zaveta.Kada bi ti verovao Jevanđelju,ne bi verovao u Boga sa karakteristikama zla iz starog zaveta.Ovo što meni govoriš,govoriš o Isusu i njegovom Jevanđelju,jer se ja  pozivam na njega i njegovo učenje.To što se ja zalažem za jevanđelje i Isusa,ne znači da sam ja mejsija,već to da ti smeta Isus i njegovo učenje kada ga neko pominje.Isus je veći autoritet od bilo koga,samo što tebi Isus kao autoritet očigledno smeta,pa napadaš one koji Isusa stavljaju iznad drugih,i njegove reči iznad reči drugih.To što bi ti Jevanđelje nazvao piroksizam govori koliko ti je Jevanđelje nepoznato,i koliko si udaljen od njega.

Citat
а одакле ти знаш какве особине има сатана? где у Јеванђељу пише какве особине има сатана? дакле, тебе уопште не занима Јеванђеље, него сам измишљаш "учења" о свему, а ни помена у Јеванђељу нема о тим стварима које ти причаш.
Onaj ko poznaje Boga,poznaje i osobine satane,pošto je osobina satane apsolutno suprotni osobinama Boga.Samo kako si pokazao,problem što ti ne poznaješ Boga,pa zato pitaš "odakle ja znam osobine sotone?".Ako preko Jevanđelja znaš osobine Boga,značeš i osobine sotone.A koliko tebe zanima Jevanđelje se vidi kada ne znaš osobine Boga,a tamo jasno zapisano.A ko izmišlja učenje mimo Jevanđelja, se jasno vidi.
Hoćeš da postavim na desetine stihova gde pokazuje osobine Boga,pa da dokažemo kako ti nisi ni čitao Jevanđelje,pa tvrdiš da o tome nema ništa u Jevanđelju?

Citat
не, него је Бог савршено добар. Бог одређује шта је добро. Све што Он уради је добро. Бог је спалио Содому и Гомору и околне градове, пре тога одатле извевши Лота и његову породицу. Самим тим што је Бог то урадио, то је добро, јер је Он Бог, а не ти. Самим тим Он одређује шта је добро и зло, а не ти.
Bog koji ima osobine zla,ubija,mrzi,gnjevan itd,ne može biti Bog ljubavi.Ili je pogrešio grešan čovek prilikom zapisivanja te niske osobine Boga,ili je Bog grešan po tebi?

Satana nije htjeo da bude Bog on najmiliji Bogu od svih Andjela on kojeg zovu jos i luconosa on koji je donio svjetlo postao S je ljubomoran na ono sto je Bog dao covjeku .
Pravo pitanje je zasto ?
Po nekim spisima koje sam čitao,sotona je postao ljubomoran u trenutku kada Bog odlučio da prvorođeni sin Hrist bude suvladar stvaranja.Od tada sotona poželeo da ima svoje stvaranje kako bi bio kao Bog.Delimično mu uspeo da ima svoje stvaranje sa njegovom bazom na zemlji,ali to stvaranje polako raspada,pošto je jedini izvor energije je Bog.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 16:35:39 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Vernici po pravilu ne bi trebali raspravljati sta je tacno a sta netacno iz biblije jer se to kosi protiv Boga. I Biblija je 100% tako da ne mozete birati sta cete uzimati a sta necete iz Biblije jer ovo nije Satanizam da se tako ophodite  Smile
Mi Satanisti ne koljemo kokoske, samo orgijamo  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

значи ти себе постављаш као бога, као да си ти тај који одређује шта је добро а шта зло.

adam i eva su navodno pojeli tu vocku koja im je omogucila da razznaju dobro i zlo  Smile .... a ako sam ja njihov potomak i imam tu moc , moj osecaj nepogreshivo kaze : jahve je olichenje zla  Smile  Smile

a ako ljudi ne mogu da razaznaju dobro i zlo ,onda ne mogu biti krivi (kao shto ni zivotinja nije kriva kad ubije) .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja verujem u zdravo rasuđivanje,a ne u slepu veru u nešto što ne razumem i nesmem postovljati pitanja.Ako je nešto savršeno i tačno,to ne bi moglo da se tumači na više načina kao što tumače reči starog zaveta.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne postoji savrseno. Biblija nije savrsena pa ni taj vajni bog nije savrsen iz biblije.
Vernici treba da su zahvalni Satani i Luciferu jer da nije bilo njih jos bi bili na nivou zivotinje  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Opis Boga u Jevanđelju je sasvim suprotan opisu iz starog zaveta.
није истина.

Citat
To što bi ti Jevanđelje nazvao piroksizam govori koliko ti je Jevanđelje nepoznato,i koliko si udaljen od njega.
не, него ти измишљаш нешто што нема везе са Јеванђељем. то што ти причаш је најсличније њу ејџ и хипи филозофијама.

Citat
Ako preko Jevanđelja znaš osobine Boga,značeš i osobine sotone.
где у Јеванђељу пише које су особине Бога? и где у Јеванђељу пише да су особине сатане супротне особинама Бога? значи кажеш да поштујеш Јеванђеље, а све време измишљаш сам ствари које не пишу у Јеванђељу.

Citat
Hoćeš da postavim na desetine stihova gde pokazuje osobine Boga
молим те.

Citat
Po nekim spisima koje sam čitao
Smile хааааа! па то су све лажи! само Јеванђеље је истина. где у Јеванђељу пише да смеш да читаш ишта сам Јеванђеља? значи уопште не поштујеш Јеванђеље!

Citat
adam i eva su navodno pojeli tu vocku koja im je omogucila da razznaju dobro i zlo
Адам и Ева су знали шта је добро и шта је зло, јер им је Бог рекао. а је дрво "познања добра и зла". као што пише да су се Адам и Ева "познали" и добили сина, исто тако је и то дрво "познања добра и зла". Адам и Ева су створени добри, и када су пробали забрањени плод, постали су и зли, тј. "познали" су зло.

Citat
a ako sam ja njihov potomak i imam tu moc , moj osecaj nepogreshivo kaze : jahve je olichenje zla
самим тим што си њихов потомак, ти имаш палу природу и грешан си од рођења како пише у Рим. 3:9-21; 6:20 тако да када кажеш да је Јахве зло, Он је уствари добар, јер ти немаш појма, пошто си пали човек, а Он је Творац свега видљивог и невидљивог, Сведржитељ, и Свевладар.

Citat
a ako ljudi ne mogu da razaznaju dobro i zlo
не могу. зато им је дата Библија, да би могли.

Citat
Ako je nešto savršeno i tačno,to ne bi moglo da se tumači na više načina kao što tumače reči starog zaveta.
Стари Завет је врло, врло јасан, и на врло, врло мали број начина се може тумачити. док на пример, једна реченица из Јеванђеља може да има на десетине и десетине тумачења.

Citat
Ne postoji savrseno.
постоји. Бог је савршен. Његова реч- Библија је савршена, тј. непогрешива.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
satana je ustvari bio prvi demokrata.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Bog je savrsen ko komunizam u teoriji  Smile
A kada dodjemo na praksu e to je vec...
Sto se tice Mitologije zvano hriscanstvo dolazimo do zakljucka da svestenici nemaju pojma a vernici jos gore jer "Slepac, slepca vodi i zajedno ce u jamu pasti." Treba lepo razmisliti iz perspektive mitoloskih andjela. Andjeo je neko ko treba da zivi od prisustva uzvisene licnosti sto u nasem slucaju ne odgovara bas najbolje. Jer ne mozes da zivis od ljubavi, casti i ponosa jer onda ne bi bio nista bolji od pseta. Naravno budi na nivou mrava gde samo radis ne karas, ne pijes, ne jedes nista sem mane, to naravno dosadi posle dugog vremena i kada zelis slobodu dobijes gnevnog boga koji sam izjavljuje da je ljubomoran bog. I ako su svi njegova deca znaci svi imaju njegove osobine. Sto se tice Satane da od najlepseg andjela i najmocnijeg medju andjelima da odjednom postane ruzan i zao ni to ne stima. Jer onda samo pokazujemo da je Bog nesposoban. AKo nisi registrovao da je neko takav u tvom prisustvu sta radis kog djavola.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Raven, strasno gresis, i mesas pojmove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 01:22:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.