Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:47:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o Luciferu  (Pročitano 52607 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
meni to izgleda vrlo prosto: Crkvi je trebao dualizam, pa su izmislili pale anđele, i sl... pa pazite, ako si dobar i vladaš se po pravilima crkve, onda ideš u raj, a ako ne pratiš pravila crkve onda ideš u pakao... gde je tu logika??? Onda bismo svi mi završili u paklu, jer je svako od nas prekršio bar jednu od 10 božjih zapovesti...

crkva je instrument u rukama masona preko kojeg upravlja čovječanstvom...

a dzamija ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49818
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
meni to izgleda vrlo prosto: Crkvi je trebao dualizam, pa su izmislili pale anđele, i sl... pa pazite, ako si dobar i vladaš se po pravilima crkve, onda ideš u raj, a ako ne pratiš pravila crkve onda ideš u pakao... gde je tu logika??? Onda bismo svi mi završili u paklu, jer je svako od nas prekršio bar jednu od 10 božjih zapovesti...

crkva je instrument u rukama masona preko kojeg upravlja čovječanstvom...

a dzamija ?

dzamija nije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
hehhehe.. crkva nema veze sa masonerijom... Bar se nadam... Jer se pre par vekova borila protiv tih istih masona... Smiley
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zemomak
Bravo ali nazalost polovican je odgovor, sve vece religije pocinju iz jednog mesta odakle je Piso familija slala svoje "apostole" po kojima su stvarali silne vere. Zavadi pa vladaj, masoni kontrolisu to je istina ali Iluminati su ti koji su u stvari iza svega.
Mrvica
Borila se to je istina ali to je bilo posle Templara koji su obozavali Baphometa, a oni su bili masoni. Katolicka crkva je zasnovana da Piso i De Medici familiji koji pripadaju masonskom stablu. Za Pravoslavnu Crkvu nisam siguran ali mislim da su prva 4 patrijarha bili u vezi sa masonima.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
Bašzbog toga sam i rekao da nisam siguran, jer su se i posle templara borili sa masonima... A da li se i dalje bore, to nisam znao... izgleda da ne Smile Moguće da jesu prva 4, jer se raskol crkve nekako desio u istom periodu kada su nastali templari, pa ništa čudno... Ja sam malo istraživao na nemu templara, ali čim je sve otišlo na temu masona i sl, prestao sam, jer mi nisu zanimljivi Smile 
IP sačuvana
social share
Love is love
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Potrazi o Iluminatima sve ce ti biti jasno. Vatikan je jos pod njihovom kontrolom.
Lucifer je jedno veoma interesantno bozanstvo.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
za iluminate sam čuo, ali nisam ništa konkretno istraživao o njima... zvanično ne postoje... Smiley
IP sačuvana
social share
Love is love
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
za iluminate sam čuo, ali nisam ništa konkretno istraživao o njima... zvanično ne postoje... Smiley
  iluminati inace vladaju svetom. tu su najbogatiji ljudi na svetu medju kojima je engleska kraljica, rotsildi, rokfeleri, a od skoro i bil gejts. dakle nemaju veze sa masonima. osim sto upravljaju njima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Bosch ima centrifugu
RAvene malo si pobrkao loncice - Templari nisu obozavali Bafometa nego su pratili liniju gnostickog hriscanstva - bar oni koji su se vratili iz prvog i drugog krstaskog pohoda. Znali su tajnu Hrsitove poruke - zato su bili opasni za katolicku crkvu a posebno su bili opasni zbog kolicine bogatstva koje su imali u svom posedu i vojnoj sili koja nije imala premca u evropi u 13 veku. Filip Lepi ih je uklonio posle aminovanja Rima jer se i sam bojao za svoj presto u Francuskoj. Put izbeglih Templara vodi preko Irske i Skotske gde se ustolicuju prvi pojmovi masonstva koje je pak , tradicija zasnovana na mudrosti kralja Solomona i neimara njegovog cuvenog hrama. Gnosticizam koji je praktikovan ima mnogo dodirnih tacaka sa Kabalistima a ovaj mnogo toga zajednicko sa istocnjackim filozofijama - jednom reciju nista lose u njima. Masonsvo na koje se ti pozivas je kult koji je nastao mnogo kasnije kada su se rituali gnostika izfiltrirali kroz Englesko protestantsko jezgro sacinjeno pretezno od dokonih bogatasa i samozvanih lordova, vucibatina i zelenasa koji su gledali kako na bilo koji nacin sebi da prilepe plemenske titule i time opravdaju bogatstvo seceno u harackim pohodima po kolonijama. Expanziju dozivljava u 17 i 18 veku kao i kasniji revival pocetkom 20tog veka ali tokom prvog rata mnogo te moci koja je uglavnom ostala vezana za tadasnje imucne bankare vezane za jevrejske porodice prelazi u Ameriku i otud zrno nazovi "masonstva" i tamo. Masonstvo na koje se pozivas ima veze samo sa jednom stvari - zelja za moz i bezkurpuloznost dolazenja do iste. Nikakve veze sa Hristom a ni sa Djavolom. Drevna simbolika koja se koristi u izvrnutom obliku da bi se necemu sto nema vrednost pridodala vrednost i zamazale oci takvima kao sto si ti koji ce se podsvesno plasiti i diviti toj moci umesto da je ignorisu kao nepostojecu.

Pare prijatelju nisu moc - osecaj da ti pare nisu potrebne da bi bio mocan je prava moc.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

bravo decky999  Smile  Smile  Smile  al pazi sta radis ovde ima mracnjaka koji istrazuju. (samo ne znam odakle  Smile  )
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:47:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.