Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 21:06:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ispovedaonica  (Pročitano 13296 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
pa verujem da neko moze ...samo kako jbm mu mater  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Zašto ne bismo naterali sve guglere da objave svoju sliku na sajtu, pa da ih onda možemo pljunuti ako ih slučajno sretnemo na ulici? Ili samo da nose neku traku oko ruke, da se jasno razlikuju od poštenog sveta... Ova država je ovde gde jeste baš zbog njih !  Idite u Ameriku kod Lerija Pejdža pa tamo guglajte, prevaranti jedni ! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Osecam da ovi najcinicniji googlaju cim ih je to tako pogodilo.Opet kazem nije cilj ovoga bio da se takvi ljudi izopste ili bilo sta samo eto da kazu.Izgleda da je jedino totalis posten(decko lepo prriznaje i nema tu sta).Eto njemu svaka cast,a vi ostali prozvani nebudite zluradi
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
majsore, koja svrha od toga sto ce priznati, to je njihovo pravo, ako oces, izvoli pa guglaj... ako te toliko zanima, reci mi, ja cu ti nabrojati nekoliko iz prvih 20 koji guglaju i kraj.
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Osecam da ovi najcinicniji googlaju cim ih je to tako pogodilo.Opet kazem nije cilj ovoga bio da se takvi ljudi izopste ili bilo sta samo eto da kazu.Izgleda da je jedino totalis posten(decko lepo prriznaje i nema tu sta).Eto njemu svaka cast,a vi ostali prozvani nebudite zluradi

Užasno, ali užasno si dosadan. I čisto da udovoljim tvojoj, toliko velikoj radoznalosti, guglam odgovore koji se tiču pesama koje pevaju marginalne grupe tipa Hladno pivo i Ruž, kao i srceparajuće balade ekipe sa hrvatsko-crnogorskog primorja (i brda). Možda se malo više angažujem (pravljenje Branko Miljković/ NIN-ove nagrade spiska), ali tek kad mi se završi ispitni rok. Nekada sam i bio u top 100, trenutno održavam zeleni krst.

Da ti nisi dosadan, ne bi kao odgovor dobio sarkazam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ako je neko spreman na rizik da ne odgovori na pitanje zato sto ce pokusati brzinski da izgoogla odgovor - ok. Nesto moze da se izgoogla, vecina ne moze, al u svakom slucaju nije razlog da se drami.
I to je vestina, koju treba ceniti.

Uostalom, pre neki dan sam igrao sa test naloga jednu partiju gde su me pojedini izvredjali jer sam odgovarao posle 6-7 sekundi, cesto tacno... a odgovarao sam jer paralelno radim 5 stvari i ne mogu da cekam svaki put prvi trenutak...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
gde su me pojedini izvredjali

mora da su "privremeno" banovani na stotinak godina  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
LG g5
Uostalom, pre neki dan sam igrao sa test naloga jednu partiju gde su me pojedini izvredjali jer sam odgovarao posle 6-7 sekundi, cesto tacno... a odgovarao sam jer paralelno radim 5 stvari i ne mogu da cekam svaki put prvi trenutak...

bravo  Smile Smile Smile

ovo sam cekao
optuze te izvredjaju a pritome se ne pitaju sta ti radis
meni se to desilo vise puta da tako dam odgovor i onda vredjanje od njihove strane
i samim time mi uniste volju za igranjem
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0

Smile eeee, ovde se već ja osećam prozvana... Nadam se da ne mislis na mene, jer ja sam te "izvredjala" samo što nisi hteo da četuješ sa nama i što nisi znao da nataša djordjević peva "avaturistu" - priceless  Smile  Smile a moooožda sam rekla da guglaš, jer to četo koristi u svhu šale u poslednje vreme... kad neko neće da četuje u prijateljskoj (što je obavezno kada se sa mnom igra)... a plus se pretstavlja kao admin  Smile ali to je krajnje bezbolna šala, mogu ja to mnoooogo bolje  Smile

Aleks, pa što te to vredja, neka i dalje misle da guglaš i neka se teše time da su svi uspešniji ljudi od njih gugleri i neka ne uzmu ništa da nauče i daleko će dogurati u životu - svijetu se ne može ugoditi... a to što neko misli da ti znaš koliko i internet pretraživač, je tebi samo komplimet  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Vi ste me prozivali, u narednoj partiji su me izvredjali Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 21:06:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.