Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Испирање мозга - рат без оружја  (Pročitano 22190 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Sony xperia
Znaci bitno je sto je novinar, nebitno sto se neke stvari potvrdile i osta nezakacena za njega jer si izvukla zakljucak da je sarlatan ? Smiley
Pa vidis i novinarka, sa druge strane planete je podnela tuzbu protiv Svetske zdravstvene organizacije, zbog prevare koja ce nastupiti oko svinjskog gripa. I znas sta je bilo ? Svi joj se smejali. Novinarka, sarlatan, izgubila posao .. A onda prodje vreme pa ispade da je u pravu. Smiley

Znaci, direktnije receno, nego sto sam iznad napisao. Po cemu zakljucujes da li je neko relevantan da nesto kaze ? Po cemu zakljucujes da je neko strucnjak ili sarlatan ? Za oboje, ne poznajuci ih, citas iz drugih izvora. Koji isto mogu biti sarlatanski. Smiley

Bezmenov je strucnjak, a strucnjaci ne grese, jos se oslonis na jednog i sve je jasno jer on tako kaze ? Ili zato sto tebi odgovara ono sta on prica? Smiley

Smiley

Ех...
Није он један, има и неких других, али сам изабрала њега јер:
1. на малом простору објашњава битно
2. је објективно један од најбољих, а ја никад нисам прогутала комунистичку пропаганду да сви вриједимо једнако, па нпр. чистачица има једнаке предиспозиције за дипломатску службу као и школовани дипломата
3. вријеме је његову стручност потврдило
Izvini, ja lepo citam. Smiley Da li je najbolji od najboljih, to mogu biti sitne nijanse.  Smile

Ziva ti meni bila. Ae da ti ne "opeterecujem" temu ...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2011, 19:30:53 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.07.0
...Ni na jednoj od njih nije kritikovan ili potkopan autoritet Hašima Tačija beskrupuloznog krvnika, nesposobnog komandanta KFOR Bilera i nemačke dupeuvlakačke pozicije prema muslimanima , ekspanzionističke politike Albanije i Turske, podmitljivosti Amerika drogom i novcem, pa čak ni izjava gospodina izvinjavala o tome da unapred mogu da rade šta hoće on neće braniti Srbe oružjem. Svuda su samo potkopani autoritet i pozicija ljudi koji pregovaraju za srpsku stranu.

И можда би могла бити случајност, али само за оне који не читају Блиц. Smiley Знам, Блиц је у цјелини одличан примјер, али ја већ написах на другој теми да је у Блицу скоро немогуће пронаћи текст који не представља контаминацију. А кад га након дуге потраге пронађеш, онда му је сврха да забашури контаминацију.
IP sačuvana
social share
Гамби и Nksamsj - нисам заборавила. Smiley Молим вас да ми опростите и не питате (засад) за разлоге.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.07.0
Znaci bitno je sto je novinar, nebitno sto se neke stvari potvrdile i osta nezakacena za njega jer si izvukla zakljucak da je sarlatan ? Smiley
Pa vidis i novinarka, sa druge strane planete je podnela tuzbu protiv Svetske zdravstvene organizacije, zbog prevare koja ce nastupiti oko svinjskog gripa. I znas sta je bilo ? Svi joj se smejali. Novinarka, sarlatan, izgubila posao .. A onda prodje vreme pa ispade da je u pravu. Smiley

Znaci, direktnije receno, nego sto sam iznad napisao. Po cemu zakljucujes da li je neko relevantan da nesto kaze ? Po cemu zakljucujes da je neko strucnjak ili sarlatan ? Za oboje, ne poznajuci ih, citas iz drugih izvora. Koji isto mogu biti sarlatanski. Smiley
Па, прилично је старомодна та процјена. Smiley Углавном се ослањам на ствари као што је формално образовање, гдје је оно стечено, посао/послови које је радио, начине на које је до њих дошао и такве ствари. Smiley

А кад се ради о Икеу (Icke) споменула сам утисак, а не закључак.

Bezmenov je strucnjak, a strucnjaci ne grese, jos se oslonis na jednog i sve je jasno jer on tako kaze ? Ili zato sto tebi odgovara ono sta on prica? Smiley

Smiley

Ех...
Није он један, има и неких других, али сам изабрала њега јер:
1. на малом простору објашњава битно
2. је објективно један од најбољих, а ја никад нисам прогутала комунистичку пропаганду да сви вриједимо једнако, па нпр. чистачица има једнаке предиспозиције за дипломатску службу као и школовани дипломата
3. вријеме је његову стручност потврдило
Izvini, ja lepo citam. Smiley Da li je najbolji od najboljih, to mogu biti sitne nijanse.  Smile

То и јесу нијансе. Али мијењају садржај.

Ziva ti meni bila. Ae da ti ne "opeterecujem" temu ...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Гамби и Nksamsj - нисам заборавила. Smiley Молим вас да ми опростите и не питате (засад) за разлоге.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Smiley evo i mene da je javim, ja koji sam izazvao ovu temu  Smile , dal sam prozvao ili sam prozvan nebitno, he he,  tema je zanimljiva , evo  da kazem sta imam pa begam mada verujem da sam i pogresno shvacen ali nema veze  ...

Ispiranje mozga kao vid specijalnog rata se uvelliko vodi ne samo kod nas vec u celom svetu. A mehanizma za to napretek...
Hteli mi to (ili VI) da priznamo ili ne u Srbiji rat se nije zavrshio , posle specijalnog rata , pa pravog , nastavio se sa specijalnim koji upravo ima za cilj ispiranje mozga pokolenjima koji dolaze, tako da se na taj nacin sustinski i korenito promeni svest ljudi. Svake godine kontinuirano se vodi bitka za 100000 potnecijalnih glasaca (a posto su izbori na 4 godine 400000)  , za to vreme umre nesto malo vishe, znaci  po teoriji sve je manje evroskepnita i sve vishe eurofanatika i kada to sada povezemo sa izjavama  EU zvanicnika Srbija ulece u eu 2020i neke . (generali NATO pakta su bio mnogo realniji jer su shvatili da su napravili veliku stetu i da ce trebati minimum 25 godina za zaborav ...) Promenom rezima aktivirana je mehanizacija da se napravi plodno tle za taj dogadjaj u buducnosti ...pominjanje EU i gde treba i gde ne treba, pa ona bajata spica dnervnika rts_a iz sedamdesetih , osamdesetih godina je samo dovoljna za primer ...

DANAS.. 2011.te na pola puta .... imamo sledece :

Do danas na izborima EU snage jedva dobijaju a za sledece ko zna sta ce biti (ja tipujem za fijasko)ZASTO ?

E sada paradox 12 godina kasnije prosecan momak koji ima 20-21g. je i DALJE patriotski nastrojen , a neki bi rekli postali ekstremisti LUDI , HULIGANI etc... , paradox jer program za ispiranje mozga nesto ne deluje na nasu mladez (ili deluje naopako) ?!? Iako propaganda radi punom parom od 2000-te.
   Mladez vecinom veran tradicionalnim vrednostima , sto mnogima bode u oci .
S druge strane Dzabe je to jer bez skole i obuke (koja bi tu energiju pozitivno kanalisao) takva osoba u nekom "pravom sukobu" je samo glineni golub za odstrel. Istina je da se NE  postaje dobar vojnik igrajuci  counter strike.
ZAkljucak institucije su krive za sve sto nam se deshava ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Da bi kontaminacija uspela mora da se deluje i šargarepom, u suprotnom previše štapa razbija propagandni efekat. Ista priča ko sa dresurom pasa, ko je dobar dobije, ko pogreši ne dobije nagradu. Ali vavilonska kurva nema više novca za nagrađivanje. Sad im je ostao još samo štap i štap. Vrlo brzo će i ova propaganda koja sad deluje za njih ostati bankrot. Ko ne veruje nek čita malo mrgijeve pacijente e-novine, tamo sve piše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Citat
у Блицу скоро немогуће пронаћи текст који не представља контаминацију. А кад га након дуге потраге пронађеш, онда му је сврха да забашури контаминацију.

Smile

Citat
E sada paradox 12 godina kasnije prosecan momak koji ima 20-21g. je i DALJE patriotski nastrojen

знаш ли ти колики је то успех ... после свих изгубљених ратова, после свих официра који су вршили своју дужност па осуђени ''по командној одговорности'' и здушно оцрњени по медијима, а ако нису осуђени ил осумњичени за неки злочин онда су бар изложени тихом медијском руглу јер су за ничије бабе здравље бранили земљу ... поред свих НВО исфрустрираних баба које 24/7 блајве фалус по проевропским медијима ... поред блеее92 и сличних ... а да са друге стране немаш ни приближно адекватну противтежу

Ја сам поносан на ту децу  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
huligančino  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
satana je glavni mastermajnd ispiranja mozga

uz ovog

http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Bernays
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 3510
"Sacra congregatio Christiano nomini propaganda"
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.07.0
Smiley evo i mene da je javim, ja koji sam izazvao ovu temu  Smile , ...

Поздрав, alephone. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.