Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:19:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad se instalira XP?  (Pročitano 1609 puta)
20. Maj 2010, 03:48:20
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6120
Neki kazu da treba da se dzara po registru nakon instalacije, neki savetuju instaliranje sto jednog programa pored antivirusa. Ja vise nemam pojma sta je pametno. Ako neko moze da mi kaze jel dosta antivirus samo instalirati i neki registry cleaner i sto se odrzavanja windowsa koliko puta defragmentaciju raditi i ako treba jos nesto.... Smile Mnogo se bre ljudi mucim, te spyware te malware te defragment te sto drugih jada. Interesuju me iskustva sta vi radite  i sistem vam je stabilan i brz duze vreme bar godinu dana.
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung SGH-E630
Instalirati ono što je potrebno i one programe koje koristiš. Ne mora samo AV, šta god ti treba ali ne hiljadu gluposti koje nećeš koristiti u životu.
Ne treba ništa dirati po registru nakon instalacije. Defragmentacija prema potrebi, možda jednom mesečno Smile

Antivirus, firewall, firefox, visual c++ redistributable (za neke programe treba), neki PDF pregledač, neki office, ...šta znam  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22019
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 12, S21
prelistaj top teme, imas dosta price o tome kako se i sa cime boriti protiv malware-a, kako olaksati i ubrzati sistem, kako ga odrzavati...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
И трактор пичи кад вуче празну приколицу ... ал кад натовариш пет тона шута ... почеће да трокира.

Држи инсталиране само програме који ти требају и које користиш, не кликћи на све живо по нету и помири се са тим да кад инсталираш све програме који ти требају и игрице које ти се играју, систем неће радити онолико брзо колико је радио после саме инсталације

Ja користим поред свега и CCleaner ... згодна справица за чишћење џанк фајлова  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6120
otprilike se slazemo  Smile jos i taj antimalware da pronadjem... Neinstaliram sve zivo, ja samo office koristim i ovo sto mora, malo photshopa i malo neta kolko mi treba za fax...al windows me mnogo nervira...poludeh...kako vreme prolazi sve vise usporava pa onda treba da ga skeniram sa sto jada ili da format c ali mi se to uopste ne svidja  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22019
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 12, S21
linux mozda?  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6120
Bojim se za Linux da cu morati mnogo da citam... a to bas sad ne mogu sebi da priustim...a nemam pojma ni kakva je aplikativna podrska u linuxu...najblaze receno znam linux ko moj deda windows  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung L700
ubaci antivirus, na primer NOD32 lako ces naci sta ti bude kasnije potrebno... pored toga i mbm reg cleaner i cc cleaner

a za ostalo po petrebi i mozeš http://forum.burek.com/besplatno-podesavanje-racunara-u-samo-10-koraka-t172356.html da odradis ne skodi a vreeeeeeeeeedi mnoooooooooooogo
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tvrdoglavi Kernel

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
Ma nuxli i vozdra. Meni je tranzicija teško pala,al se isplatilo.
IP sačuvana
social share
Il' si hardkor il' si smor...
no woman no grind
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple 
lindza je ok, savet.. skines ubuntu 10.04lts.. probas TRY.. a ne INSTALL.. kad ti digne sistem vidis dal ima drivere za sve, ako ima, instaliras.. i nema glava da te boli (ukoliko nema driversku podrsku, batali), sto se tice programa, bitno ti je da si povezan na net, ubuntu sve pograme koje bi da instaliras skida iz centrale za DZ.. tako da nema krakovanja, pechovanja antivirusa i ostalih gluporija..

ne znam koliko si aplikaciono zahtevan ali za osnovne stvari, gledanje filmova, slusanje muzike, obradu slika, skidanje torenta, office paket i surfovanje.. linux rulls..

Smile
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:19:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.166 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.