Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:45:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ислам  (Pročitano 37405 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
a znas li ti sta je sudnji dan?(@reloader)

Знам у хришћанској конотацији.

Za mene Vi i Mi je nepoznat pojam... dijelim ljude samo na dobre i lose... a tebe prepustam tvojim zabludama Wink

Лажеш САМО самог себе. Горе у тексту помињеш "оне који немају појма а пљују по исламу" и "оне који појма немају а пљују по хришћанству". Дакле подела ипак постоји, само је питање да ли желиш да је видиш или ћеш да живиш у свесној заблуди...
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 00:13:59 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
OK.To je netacno,i sta pricas i sta je bilo sa tobom....eee bas tebi,a sta si to jeo sto si toliko dobar da je tebe izabrao da ti nesto kaze(lazzzzzz!!!!!!!) Smile Smile Smile
PS
ok reloader znaci znas sad sta znaci sudnji dan,da ti pojasnim
videt ces kad umres ko je tvoj gospodar,neces ga licno videt ali ces svatit da sam ja u pravu
ne teram te da primis islam,samo hocu da ti razjasnim neke stvari
 Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 00:06:17 od darkNight »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Note 10+
Nisam rekao da  je mi nesto rekao,to se u pravoslavlju zove Bozija Blagodat,sto ti ne mozes znati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
a znas li ti sta je sudnji dan?(@reloader)

Знам у хришћанској конотацији.

Videt cete na sudnjem danu ko je vas gospodar i da li je Kur'an istina

Чврсто верујем да га ти нећеш ни дочекати.

Za mene Vi i Mi je nepoznat pojam... dijelim ljude samo na dobre i lose... a tebe prepustam tvojim zabludama Wink

Лажеш САМО самог себе. Горе у тексту помињеш "оне који немају појма а пљују по исламу" и "оне који појма немају а пљују по хришћанству". Дакле подела ипак постоји, само је питање да ли желиш да је видиш или ћеш да живиш у свесној заблуди...
Pa za mene nije dobar covjek ko ne poznaje Islam ili Hriscanstvo a pljuje po istom...Ima jako puno Muslimana koji ne pljuju po Krscanstvu i Krscana koji ne pljuju po Islamu...trebao si mi reci da ti treba sve na slogove Wink  (hoces na jos jednostavnije slogove ili sta?)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
videt ces kad umres ko je tvoj gospodar,neces ga licno videt ali ces svatit da sam ja u pravu

Знаш, та твоја особина се зове фанатизам и спада у психичка обољења...

ne teram te da primis islam,samo hocu da ti razjasnim neke stvari Smile

Па и да ме под претњом смрћу тераш не би га примио...

Pa za mene nije dobar covjek ko ne poznaje Islam ili Hriscanstvo a pljuje po istom...Ima jako puno Muslimana koji ne pljuju po Krscanstvu i Krscana koji ne pljuju po Islamu...trebao si mi reci da ti treba sve na slogove   (hoces na jos jednostavnije slogove ili sta?)

Сад ти мењаш тему - зашто муслимане зовеш муслиманима а хришћане хришћанима кад делиш људе само на "добре и лоше"?
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 00:30:57 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Aha...ipak evo na prostije slogove: Tema je Islam, postoje dobri i losi Muslimani kao i dobri i losi Krscani.Eh...dobri Muslimani i dobri Krscani su kod mene u istoj grupi a oni drugi su u drugoj... Postoje dobri i losi ateisti...od kojih samo ovi prvi idu u prvu,bolju grupu.A losi Muslimani i losi Krscani su ti koji prave nered na zemlji...iako jedni sebe nazivaju Muslimanima a drugi Krscanima...oni su po mom poimanju isti, losi ljudi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Aha...ipak evo na prostije slogove: Tema je Islam, postoje dobri i losi Muslimani kao i dobri i losi Krscani

Е па ако досад ниси могао да схватиш - МИ смо Срби а ВИ сте ОДРОДИ од Срба. Већина НАС су хришћани, већина вас су МУСЛИМАНИ. Али ипак мислим да си ме схватио но' си се само правио луд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Aha...ipak evo na prostije slogove: Tema je Islam, postoje dobri i losi Muslimani kao i dobri i losi Krscani

Е па ако досад ниси могао да схватиш - МИ смо Срби а ВИ сте ОДРОДИ од Срба. Већина НАС су хришћани, већина вас су МУСЛИМАНИ. Али ипак мислим да си ме схватио но' си се само правио луд.
Ne bih ovo da govorim...no, sam si se strpao u drugu grupu ljudi s kojima sam ja ovako ili onako dosao u kontakt,svejedno mi je jel' tebi to svejedno ili ne. Pokusavas me povrijediti na nacionalnoj osnovi, no to nikome jos nije poslo za rukom jer se ne smatram pripadnikom nijedne grupe, ja sam individua koja zivi svoj zivot jer moju srecu,bol i tugu ja dozivljavam a ne moja tkz. nacija. Uvazavam misljenje svih ljudi koji imaju klikere...ne boj se...ne spadas u tu grupu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Жао ми је али СВАКА ПТИЦА СВОМЕ ЈАТУ ЛЕТИ. Можеш ти да одбијаш да будеш оно што јеси колико хоћеш, то те и даље не искључује из исте групе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
I refuse to accept the view that mankind is so tragically bound to the starless midnight of racism (nationalism) and war that the bright daybreak of peace and brotherhood can never become a reality... I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:45:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.