Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:40:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iskustvo sa prodajom Kirby-a  (Pročitano 25846 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Svidja mi se kad neko prodaje kvalitetan proizvod imam Kirbi i jako sam zadovoljna sa njim.
Mada neki promoteri znaju biti jako napasni...nisu u stvari oni krivi,vec nasi "prijatelji" odnosno poznanici,shto im daju nashe telefone.
Zovu...kazu moze prezentacija...kazem ,imam Kirbi,e vec kad pocnu ,a kod koga si ga kupila i sl...tada puknem,moram im se josh ispovijedati i pricati sa njima...ma zamislite molim vas,ko su oni u mom zivotu? e svashta,to mrzim kod njih.

draga tim ženama devojkama nije lako veruj mi ...
one na taj nacin dobijaju poene i zaradjuju svoju platu ...
Kirby je zaista odlican i ne postoji bolji usisivac za održavanje higijene .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Pa di ste bre kirbijevci jer i dalje pevate himnu kad dodjete tamo na posao?pipate se za srce i dusu?Tapsete na odbrojavanje svakom u zavisnosti broja prezentacija?Jel problem i dalje izazov?Nadam se da neko zna o cemu pricam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony 
Pa di ste bre kirbijevci jer i dalje pevate himnu kad dodjete tamo na posao?pipate se za srce i dusu?Tapsete na odbrojavanje svakom u zavisnosti broja prezentacija?Jel problem i dalje izazov?Nadam se da neko zna o cemu pricam
video licno  Smile
delovalo mi kao neka sekta bre  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
stvarno grešite ....sa vašim predrasudama ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N70
Eeeeeeeehhh....ljudi,kupite nove tepihe..prodajte ih..ulepshajte,ja usisivache nevolim,a kirby pogotovo  Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto se tice samog proizvoda, stvarno je odlican, i nije lepo da neko ko ne zna o cemu se radi prica kako je svejedno imati Kirby ili obican usisivac, meni nije svejedno i planiram uskoro da ga kupim, pre mesec-dva je izasao najnoviji model a cena mu je 2050 evra osnovni model.
Sto se tice Kirbijeve kese u koju ulazi prasina, napravljena je od 3 sloja presovanog mikrofibera i u sebi zadrzava 99,nesto% najsitnijih cestica, sto ce reci da maltene nikakva prasina ne izlazi napolje, ima svoj sopstveni ventilator za hladjenje motora tj. ne hladi se sa usisanim vazduhom, dok recimo kod ovih na vodu sitna prasina prolazi kroz vodu jer vazduh kroz nju prolazi u vidu mehurica u koje se skupi ta prasina, pa zatim se sa njim hladi motor, samim tim se i ostecuje i na kraju izlazi nazad u prostoriju...Kirbi u sebi sadrzi tresac tepiha, dubinski tresac mebliranog namestaja, mnogo prakticniji obican usisivac i cistac tvrdih podloga, da ne govorim o kompresoru itd, znaci mnogo uredjaja u sebi a ne samo obican usisivac...
Ovo sve znam jer sam i sam dva meseca radio taj posao ovde u NS-u, april i maj ove godine, za to vreme sam prodao 8 komada, zaradio sam 1000 evra, televizor Samsung, pantalone, kosulju, dve kravate, hteli su da me unaprede u menadzera, al dolazilo je leto a iskreno to je jako naporan posao i sva sreca pa mi se ukazala prilika da radim u Banci te sam sa zadovoljstvom otisao, stekao sam lepo iskustvo, lepo sam i zaradio, al dosta je bilo! Isao sam na zakazane prezentacije svojim autom, a oni koji nemaju auto njih potrpaju u kombi odvezu ih u neki deo grada pa nek se snalaze...Za ta 2 meseca duzio sam aparat i imao sam ga kuci, a stan je skroz zasijao, keva je inace pre par godina kupila Cepter-usisivac, boze koje je to sranje, znaci nijednom ga nije uzela u ruke dok je tu bio Kirby i sada me svake nedelje pita kada cu ga kupiti posto joj je muka kada treba da usisava sa Cepterom!
Tacno je da se svako jutro pevaju pesmice, nekog to moze da podseti i na sektastvo, ja sam tamo bio zbog para i bilo me je briga za ambijent, zeleo sam da prebrodim vreme dok ne nadjem neki drugi ozbiljan posao...Iskreno posle Kirbija vise se ne bojim dal cu uspeti da se snadjem u zivotu, kada sam tu uspeo, uspecu i drugde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Ovde niko nije kritikovao kirbi kao usisivac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja nisam ni rekao da ga je ovde neko kritikovao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li neko ima iskustva sa kupovinom kirbija preko e-bay, tamo se mogu naci stare ispravne verzije za stotinak dolara, a sa dodatnom opremom malo mladji i za par stotina. Nikad nisam kupovao preko bay-a, pa....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
pozdrav za nssaleta .... Smile

kako se firma zove u kojoj si bio?  možda smo se sreli nekada .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:40:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.