Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iskustva sa telefonima "made in hungary"?!?  (Pročitano 3490 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Mobilni je verovatno nokia a ako ti zamene za nov telefon garancija pocinje teci od pocetka (Zakon o zastiti potrosaca)

kako znas da je nokia?! i znaci kolko shvatam garancija treba da traje od datuma kad je novi telefon uzet pa narednih 6meseci(kolko je i prva trajala)?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
tacno tako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne postoje kopije telefona svi su originali,jedino je pitanje kako su izasli iz fabrike,nijedan tehnicki uredjaj se ne proizvodi u razvijenim zemljama vec u Kini,Koreji isl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
.. garancija pocinje teci od pocetka (Zakon o zastiti potrosaca)

pa dobro posto su hteli da me zavrnu za garanciju tamo gde sam kupio mob...nisu mi dali nov mob negu su kao zamenili celu plocu u telefonu(reko ajde nema veze) i hteli su samo da mi produze garanciju za vreme dok je mob bio u servisu za jedno 20 dana..  Smile  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Veliki broj nokia telefona (nizih klasa) koje se prodaju na nasem trzistu proizvedeno je u Madjarskoj i namenjeno je njihovim mrezama. Telefoni ko zna kojim kanalima i vezama posto su skinuti sa njihove mreze dospevaju na nase trziste da bi se dekodirali i izmenio im se fabricki imei (prpvero imei svog telefona).
Pravilno su postupili sto su ti produzili garanciju za onaj vremenski period za koji je telefon bio kod njih.
Ako se kvar ponovi trazi da ti zamene za nov telefon pod pretnjom da ces isti odneti u ovlasceni servis zajedno sa racunom njihove firme. Za popravku mobilnih telefona nisu ovlasceni trgovci nego ovlasceni serviseri a barem u Beogradu imas ovlascene servisere za vecinu mob. na nasem trzistu.
« Poslednja izmena: 24. Dec 2006, 23:27:11 od tozijaner »
IP sačuvana
social share
Ja kroz selo idem za mnom vicu babe ev`e ide onaj sto zivi za dzabe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
..Pravilno su postupili sto su ti produzili garanciju za onaj vremenski period za koji je telefon bio kod njih.
ovo mi nije jasno ?!

oni su prvo su hteli da mi produze prvu garanciju za jos jedno 20 dana pa su mi onda  ipak dali novu garanciju na 6meseci ali tek posle natezanja..sto mi i zvuci logicno sobzirom da ja ne mogu da predpostavim da se i novi mob(nova ploca u mobu) nece pokvariti za mesec dana po isteku garancije i da ce mi u servisu isto reci da nema svrhe da se popravlja i da onda lepo mogu da bacim telefon... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
ljudi,sve su to original fonovi.mislite li da je jeftino napraviti brand copy npr. nokia-e?nije isplativo.svi fonovi se rade po licenci,tako da nema tu neke razlike
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
ljudi,sve su to original fonovi.mislite li da je jeftino napraviti brand copy npr. nokia-e?nije isplativo.svi fonovi se rade po licenci,tako da nema tu neke razlike

Niko nije ni rekao da je telefon kopija, te nokie proizvedene u Madjarskoj su originalne nokie samo je problem u tome sto su skinute sa njihove mreze a potom kod nas dekodirane i izmenjen im je imei. Posle takve intervencije desi se da telefoni brze crkavaju od onih telefona na kojima nista nije radjeno.
IP sačuvana
social share
Ja kroz selo idem za mnom vicu babe ev`e ide onaj sto zivi za dzabe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N80IE Black
Koje gluposti,pa Nokia fabrika u Madjarskoj ne proizvodi telefone samo za njihov Telenor,nije Madjarska Kina ili Rusija ili... pa da Nokia ima fabriku samo za njih,a uz to je na BB5 Nokiama nemoguce izmeniti IMEI telefona,a i vrlo tesko ih je dekodirati,tako da se nalupase neki bas dobro,na kraju ostaje cinjenica da su sve to ORIGINAL Nokie (ne znam koja jos firma ima fabriku u Madjarskoj pa pretpostavljam da je o njoj rec) jer je to Nokia fabrika i samim tim se radi po standardima i tehnologijama koje je sama Nokia odredila tako da to apsolutno nema veze sa lokacijom fabrike!!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E61i & S200
Koje gluposti,pa Nokia fabrika u Madjarskoj ne proizvodi telefone samo za njihov Telenor,nije Madjarska Kina ili Rusija ili... pa da Nokia ima fabriku samo za njih,a uz to je na BB5 Nokiama nemoguce izmeniti IMEI telefona,a i vrlo tesko ih je dekodirati,tako da se nalupase neki bas dobro,na kraju ostaje cinjenica da su sve to ORIGINAL Nokie (ne znam koja jos firma ima fabriku u Madjarskoj pa pretpostavljam da je o njoj rec) jer je to Nokia fabrika i samim tim se radi po standardima i tehnologijama koje je sama Nokia odredila tako da to apsolutno nema veze sa lokacijom fabrike!!
Pozdrav Smile

Apsolutno se slažem sa tobom!!! 

PozZdraw i tebi!    Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.