Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 13:35:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa ACER-ovim mointorom  (Pročitano 1069 puta)
11. Sep 2011, 11:58:18
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
Zastava
Browser
Chrome 13.0.782.220
evo ovako imam problem sa monitorom u pitanju je ACER A1716....e sad u cemu je problem?...problem je u tome sto kad palim racunar pojavimi se logo acera u nekoj tirkiz boji(ako neko ima acerov monitor znace o cemu pricam a ako nema to je start up logo acera)znaci kada ukljucim racunar u isto vreme mi se ukljuci i ekran i pojavi se jednom to acer pa se priakze ono gde mogu da biram u udjem u bios ili da bootujem sa cda...posle toga mi se par puta pojavi taj logo znaci jednom se pojavi iskuljuci se i ponovo se upali ekran i opet se vidi taj acer logo tako jedno 2-3 puta i zatim mi se pojavi ono windows xp kad se podize xp(pretpostavljam da svi znate na sta mislim a ne znam kako da obljasnim..ono kad se kao puni onaj kvadratic...xD)...e posel toga mi se pojavi jos jednom ili dvaput taj acer i onda mi se pojavi da biram kojeg cu usera izabrati dal moj ili mamin....kad izaberem pokaze mi normalno desktop...e sad posto volim da igram cs a komp mi je malo slabiji igram na res 800x600...a res na desktopu mi je 1280x1024....e sad kada pokusam da udjem u cs opet mi se pojavi taj acer logo i moze tako da se iskuljucuje i ukljucuje ekran do sutra..nista ne vidim sem tog acera logoa ali se cuje zvuk u csu i znam da mi je usao ali nista ne vidim e sad mislim da nije do ekrana ni do klabla jer sam uzeo sestrin laptop i na nejn laptop privezao moje ekran i sve normalno radi tako da bi zbog toga odbacio sumlju da je problem u kablu ili ekranu...e sad sledece sto moze biti je graficka posto mi je komp starijih generacija imam integrisanu graficku karticu....tacnije imam dve jedan je nVidia 6100 a druga je mislim nForce 410..posto drzim otvoreno kuciste da bi mi se bolje hladilo(znam da tako mnogo lakse ualzi prasina)kad bi korstio racunar jedno sat do dva vremena graficke bi mi bile toliko tople da ne mogu da na njima drzim prst 10 - 15 secundi...e sad me zanima da li je neko imao ovakav ili slican problem i kako ga je resia ako ga je resio xD usput par njih mi je reklo da reinstaliram windows e sad ja kad kliknem del da udjem u bios i da namestim damo u boot kartici da mi prvo bude bootable disc meni se opet pojavljuje onako acer i nece da mi udjemu bios e sad da li bi ja mogao da instaliram windows dane ulazim u bios nego samo da lupim F12 i da odma bootujem sa cda win...ako moze pokusacu  iskreno ne verujem da cu uspet pretpostavljam da ce mi se isto onako pojavljivati acer evo vam specifikacije mog racunara... AMD Sempron(tm) Processor 2800+
1.61GHz, 448MB of RAM
Display:
Acer AL1716 on nVidia GeForece 6100
System:
Microsoft Windows XP Professional
Version 2002
Service Pack 3
takodje imam i GYGABYTE GA-K8N51GMF-RH maticnu plocu
hvala u napred svima.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Siemens C55
pojavljuje ti se acer logo i dok si u biosu?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
pojavljuje ti se acer logo i dok si u biosu?
da...kao i za cs mislimd a mi udje u bios ali da ne mgou nsita da vidim.....nzaci mogu na slepo to uraditi kad bi znao kako isto tako i cs ja iz cs mogu na slepo izaci ili minimizirati..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Testiraj ti te grafike, cinimi se da ti one prave problem...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Testiraj ti te grafike, cinimi se da ti one prave problem...
kako da ih testiram o.O mislis temperaturu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Siemens C55
prati temperaturu ocisti detaljno racunar mogao bi eventualno da odradis i clear cmos odnosno da izvadis cmos bateriju mada ne verujem da ce to pomoci ako je u pitanju grafika ne znam sta bih predlozio mozda video memory stress test sa hirens boot cd-a ili 3dmark... mada ja da sam na tvom mestu nabavio bih neku agp(predpostavka posto je stariji racunar) grafiku pa bih video kako se ponasa sa njom
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 13:35:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.15 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.