Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 16:12:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Irina Vukotic  (Pročitano 608733 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 220
Savršeno Irinino izdanje jutros   Smile Gledajte je sad na sofi, kida, gostima u studiju sigurno nije lako  Smile
cita irince burek 100%  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 3298
Zastava
Savršeno Irinino izdanje jutros   Smile Gledajte je sad na sofi, kida, gostima u studiju sigurno nije lako  Smile

Pa prosle godine je dva puta postavila fotke koje postije samo na Bureku na svoj instagram story.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
Pre svega dama pa sve ostalo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 625
pa ne bi to bile noge no 3 od 101

zajsta ima brutalne noge!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114

Blago vama ljudi moji, vi mislite da ona zbog nas drkadžija sa ovog foruma ima onakva izdanja. Kao dođe ovde da pročita komentare, pa ispunjava želje, možda se i napali. I sa forumom i bez foruma, ona "mora" da ima takva izdanja, to je deo dres koda na Pinku, ko bi inače gledao njihov Jutarnji. E sad, što je ona ubedljivo najbolja pička tamo, pa joj dres kod, savršeno stoji, to je već drugi padež.

Ali hajde, ako ste već utvrdili da čita šta se ovde piše, da zamolim za još onakvih izdanja silaska niz stepenice, još slika u uskim šorcićima, da vidimo i bikini,  seksi stomačić, malo šetanja guze, da i nju odmerimo i obradimo. Pogledaj Irina malo kako to radi Marija Savić Stamenić, pa pokaži da si bolja pička od nje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 3298
Zastava

Blago vama ljudi moji, vi mislite da ona zbog nas drkadžija sa ovog foruma ima onakva izdanja. Kao dođe ovde da pročita komentare, pa ispunjava želje, možda se i napali. I sa forumom i bez foruma, ona "mora" da ima takva izdanja, to je deo dres koda na Pinku, ko bi inače gledao njihov Jutarnji. E sad, što je ona ubedljivo najbolja pička tamo, pa joj dres kod, savršeno stoji, to je već drugi padež.

Ali hajde, ako ste već utvrdili da čita šta se ovde piše, da zamolim za još onakvih izdanja silaska niz stepenice, još slika u uskim šorcićima, da vidimo i bikini,  seksi stomačić, malo šetanja guze, da i nju odmerimo i obradimo. Pogledaj Irina malo kako to radi Marija Savić Stamenić, pa pokaži da si bolja pička od nje. Smile

Ne znam gde si procitao da ona zbog nas forumasa ima izdanja kakva ima ? To nigde nisi mogao da procitas. Naravno da se tako oblaci jer je politika Pinka da voditeljke moraju izgledati atraktivno.

Kao sto sam rekao dve fotke koje su iskljucivo bile na ovoj temi su osvanule na njenom storiju.
Prva fotka je moja, licno sam je skrinovao, cropovao i provukao kroz filter radi kvaliteta boja a druga je bila krokogatorova, koju je i on editovao pa je na fotki bilo nekoliko Irina na barskoj stolici.

Ne bi bila ni prva ni poslednja koja je posetila forum..Svi znaju za Irinu Ivic koja je kontaktirala admina i zabranila njene fotke na forumu ili za Jovanu Joksimovic koja je javno rekla da je sa Srdjanom citala sta se pise po forumu ali da je prestala. A Jokina Burek tema je nekada bilo prvo sto bi Google izbacio kada bi se ukucalo "Jovana Jankovic"

A tvoj drugi pasus necu ni da komentarisem..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 3298
Zastava

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4247
Blago onom ko je ubija od kurca!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114

Ne znam gde si procitao da ona zbog nas forumasa ima izdanja kakva ima ? To nigde nisi mogao da procitas. Naravno da se tako oblaci jer je politika Pinka da voditeljke moraju izgledati atraktivno.

Kao sto sam rekao dve fotke koje su iskljucivo bile na ovoj temi su osvanule na njenom storiju.
Prva fotka je moja, licno sam je skrinovao, cropovao i provukao kroz filter radi kvaliteta boja a druga je bila krokogatorova, koju je i on editovao pa je na fotki bilo nekoliko Irina na barskoj stolici.

Ne bi bila ni prva ni poslednja koja je posetila forum..Svi znaju za Irinu Ivic koja je kontaktirala admina i zabranila njene fotke na forumu ili za Jovanu Joksimovic koja je javno rekla da je sa Srdjanom citala sta se pise po forumu ali da je prestala. A Jokina Burek tema je nekada bilo prvo sto bi Google izbacio kada bi se ukucalo "Jovana Jankovic"

A tvoj drugi pasus necu ni da komentarisem..

Pa pročitao sam između redova. Dođe čovek i napiše kako ona čita forum i onda vi kao potvrđujete. Ono što sam hteo da kažem je da vi previše važnosti dajete forumu. Ovo što si ti napisao za Jovanu i Irinu Ivić, to su bila neka druga vremena, kada je ovaj forum zaista bio dosta značajan. U ovom trenutku je mnogo značajniji instagram, a kod mlađih generacija tik-tok, pa će i voditeljke u nekoj budućnosti verovatno morati i taj teren da osvajaju. A i na forumu je nekad bilo više aktivnih komentatora, interakcije. Uzmi pregledaj teme pa ćeš videti da se na svakoj vrti manje-više nekoliko fanova koji ponavljaju iste komentare. Čim se javi neko ko ima neku kritiku, odmah njih nekoliko skače. I da više ne dosađujem, ima tu još mnogo stvari.

A očigledno nemaš osećaj za ironiju, zezanje, pa kao ovo drugo nećeš da komentarišeš. To je bilo karikiranje, jer me podstakao lik koji je, zamisli, na Irininoj temi izrazio želje kako da se Kosjerina pokazuje. Niđe veze. Kao doći će Irina na forum, videti šta sam napisao i za par dana će na instagramu osvanuti polugola. Ona gura svoju priču, sledi politiku Pinka, a na instagramu uglavnom postavlja studijska izdanja, i to će ona nastaviti da radi, ne zbog foruma, niti bilo čijih komentara.

Dakle, nemam ništa protiv Irine, smatram je vrhunskom pičketinom, odvaljivao bih je od kurca. Komentari su više bili ironični spram nekih drugih komentara. Tebe pozdravljam, a ako je problem, neću više dolaziti na temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 3298
Zastava
Iskreno ja ne znam sta je tebi konkretno zasmetalo ? To sto si negde (ne zanam gde) procitao da ona dolazi onako obucena zbog nas forumasa ili to sto postoji mogucnost da je posetila ovaj forum ? Dve razlicite stvari..

A i ne kontam ovo osvajanje instagrama i tik-toka..Ko tu mora sta da osvaja ? Zbog cega i zbog koga ? Ja sam mislio da se na to tripuju ovo influenseri i yutuberi jer zive od toga valjda..

Mozda se samo zalis na forum sto nije kao pre, smatras da ima forumasa koji ga precenjuju ili te nervira forumas koji je pozeleo da se njegova miljenica oblaci kao Irina..

Evo brate stvarno se trudim ali ne kontam a tri pita sam citao tvoj komentar Smile Verovatno je do mene.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 16:12:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.