Jeste da je ono izdanje u crnoj haljini bilo spektakularno i brutalno, ali po meni je ova objava sa instagrama na kojoj silazi niz stepenice za sada najbolje njeno izdanje. U studiju ona hara već dugo vremena, skoro svako izdanje je manje-više antologijsko, ali to je realno zanimljivo samo nama na ovom forumu, što je šteta jer razbija. Ali mora da ima više ovakvih izdanja na instagramu da bi dobila pažnju koju zaslužuje. Jebi ga, vreme je društvenih mreža, tamo sada tv lica moraju da se pokažu. Zato treba da nastavi da isporučuje ovakve šetnje, da se više slika u šorcićima, da ponekad opali neki provokativni bikini i ima da žari i pali i na instagramu.
Evo, lepo je neko sve sklopio. Iscediće me do poslednje kapi.
Zena kida i trenutno joj nema ravne..Samo neka nastavi tako.
Nadam se da ce se i najveca zvezda rts-a Dragana Kosjerina ugledati na koleginicu i konacno pokazati nesto vise od lepog lica pred tv kamerama.
Uz dužno poštovanje, ne mogu da verujem šta si ti napisao. Da li ti stvarno očekuješ da Kosjerina vodi bilo koju emisiju u Ireninim izdanjima. Sve i da hoće to RTS dres kod ne dozvoljava. To je kao kad bih ja rekao da bih voleo da Kristina Radenković vodi kviz u bikiniju. Kosjerina neće imati atraktivnih izdanja u studiju za celu karijeru koliko Irina skupi za samo sedam radnih dana.
A Irina ne da kida nego izuva, ali je preterano reći da joj nema ravne. Nema joj ovde na forumu, ali van foruma i van studijskih izdanja, konkurencija je više nego žestoka.
Ali da ne dosađujem, svi svakako jedva čekamo novo Irinino izdanje, pa da se pada u nesvest sutra ceo dan.