Baš je lepa jutros, frizura interesantna, zamerka jedino za štikle, da su više Malo se pojavio i dekolte na kraju :P :ballbounce: =D> :flower: :-k ](*,)
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Uhhh Iriniceee mmmm... jutros je super skratila, ostalo ništa psoebno, ali suknjica i nogare oooh mmm.... :shock: :shock: :shock: :shock: :P :evil: :flower: ](*,) :-$ :ballbounce: =D> :D :D :D
Juče, upropašćena frizura, glupo joj stoji ravna kosa i ovaj bezvezni sako, bez nabudženih sisa, Dan žalosti jelte, ali zato soidan minić, crne najlonke i njene, meni omiljene, nanulice :D :chuckel: :mrgreen: 8) :shock: :P :ballbounce: :-$ ](*,) :flower: =D>
Danas, opet imamo inzteresantnu frizuru, i jedan zanimljiv detalj, providan gornji deo bluze, pa se provide bretelice brushaltera, a u nekim momentima i korpe :evil: :P Ista dužina suknjice kao juče, lepšravo, lepo, i njene čuvene seksi stileto sandalice
Ne znam kako juče niko nije snimao
Preko trnja do zvezda, i apsolutno zasluzeno. Zena je dosla do samog vrha, najjaca je voditeljka trenutno. Sa svojim 40 i kusur godina je to postigla, jer je zena kao vino! Pre nije bila ni u top 10, a sad je lagano na prvom mestu, LAGANO.
Kosjerina je izgledom bomba, ali je dosadna do bola i nema takva provokativna izdanja. Ostale rts-ovke nisu joj ni prici. Zaboravih Ivanu, ali Ivana se nesto povukla, ne znam sta joj je. :weirdface: Pinkuse neke su do jaja, ali su vise za magistralu. Marija Savic Stamenic je... Svaka cast za trud, ali ni do kolena Irini, sto je video svako ko je gledao novogodisnje izdanje Najslabije karike. Ima i drugih dobrih voditeljki, ali ne, niko kao Irina.
Gospodjo Vukotic, svaka cast! Zasluzili ste jednu kiticu cveca! :flower: