Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Иран копа гробове за непријатељске војнике  (Pročitano 30572 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Citat
E e e, ako ti kazes, onda necu...
Aj opet procitaj opet onaj tarzanski tekst sto si gore napisao!? Ukinuo sam veto, mozes da seres koliko hoces, u zdravlju da te sluzi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Ma da...Ameri jesu glupava nacija, onako generalno...
Administracija SAD jako dobro zna sta radi i sa kim i u kojem momentu radi, kakva je "reakcija" u svetu i tako to ,da bi se sad ovde lozili kako cemo svi gledati kako se krljaju oni i Iranci... Smile
Pa ja od svog rodjenja, a i nasi roditelji...slusamo pricu o "propasti Amerike i  imperijalistickog Zapada... Smiley 1
U medjuvremenu-propadanja SAD...Srbija je pala najnize u svojoj istoriji,od Kosova pa na dalje...sto ekonomski sto teritorijalno, sto istorijski...tako sto je Srbiji kao zemlji pobednici i zemlji saveznici u dva svetska rata udaren pecat koji zbog naseg doskorasnjeg rukovodstva nosimo svi i nosicemo ga....
I sad...posle svega i takvog naseg gorkog iskustva...mi nemamo pametnija posla,nego da cekkamo "da propadne Amerika"...
I sta kad i ako propadne???
Oce neko da zivi bolje,osim sto ce se ona stvar dici patoloskim likovima???
Oce neko bolje da zivi, ako sutrta ne bude Bugarske,Rusije<Francuske...nece...
I zato o eventualnom napadu na Iran mogu samo da masturbiraju pojedinci sa ovog podforuma....koji btw. ne umeju realno analizirati situaciju i desavanja oko sebe,vec ovde prosipaju svoje majmunske urlike...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70
Прочитао сам целу ову страну сада и могу рећи да нисам скоро прочитао нешто тако концизно и јасно изложено... Smile  Smile

Smile Smile Smile Smile

Citat
E e e, ako ti kazes, onda necu...
Aj opet procitaj opet onaj tarzanski tekst sto si gore napisao!? Ukinuo sam veto, mozes da seres koliko hoces, u zdravlju da te sluzi  Smile

Ok, priznajem da sam se malo israo (u tom post koji si citirao, ne u ostalim), ali samo malo i nije bas tarzanski  Smile Smile. Vidis da sam uvideo da ce rasprava otici u glupom smeru pa sam napisao da se ne moze svesti na odnos dva coveka itd.   Smile

@niko79

To je to, svaka cast.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2008, 23:21:32 od sima01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Jafari: "Svaki napad na Iran biće shvaćen kao početak rata"

24SI - Islamska republika Iran će svaku vojnu akciju protiv svojih nuklearnih postrojenja shvatiti kao početak rata, prenosi danas iranska novinska agencija "Irna". "Svaka država koja koja napadne Iran, zažaliće zbog toga", izjavio je komandant iranske vojske, general Mohammad Ali Jafari.

Međutim, kako ocjenjuje Jafari, šanse da će neko zaista i napasti Iran su minimalne.

Vojna vježba koju je sproveo Izrael prošlog mjeseca, u Iranu je shvaćena kao ozbiljno upozorenje. SAD i Izrael smatraju da je nuklearni program Irana namijenjen proizvodnji nuklearnog oružja, dok Iran insistira da je taj program namijenjen proizvodnji električne energije.

(24sata.info)
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Cionisticka oligarhija je odlucila...ovog ljeta napasce Iran

Dobro obavijesteni izraelski sajt http://www.debka.com/headline.php?hid=5363 , prognozira da je napad na iranska postrojenja neizbjezan i da je vec sve dogovoreno na relaciji Washington-Jerusalem.

Ovo ce biti do danas nevidjen rat sa strahovitom ubojnom snagom.
Ocekuje se nekoliko miliona mrtvih u kratkom razdoblju od nekoliko sedmica.
Napad ce poceti razornim plotunom od preko hiljadu balistickih raketa iz izraela prema iranskim postrojenjima i baterijama protuavionske odbrane. Zatim slijedi udar sa stotinu super modernih cionistickih F-15 i F-16 aviona preko Iraka i moguce je Turske.

Iran za pocetak sprema udar sa deset hiljada balistickih raketa po americkim ciljevima u Iraku i Izraelu dok bi Sirija krenula sa milion vojnika na izrael uz koristenje najnovijih iranskih Shahaba i ruskih podmornica. Takodjer slijedio bi sihronizovani udar Hizbollaha iz Libanona i Hamasa iz Gaze.

IRAN VEC POSJEDUJE NUKLEARNE KAPACITETE ALI I BALISTICKI I NAJSUVREMENIJI PROTUVAZDUSNI ARSENAL RUSKE PROIZVODNJE DA NE GOVORIM O BOBENOM MORALU REVOLUCIONARNE GARDE.

Cionisticka Zvjer svijesna je da je sada momenat bilt ili ne biti..to zna i arijski iranski narod koji u kataklizmu ulazi svijestan svoje bozanske misije..jer iz ovoga rata..iz ovoga napada mozda ce nestati i Iran i Izrael..ali napad na islamsku rapubliku Iran pokrenuce svjetsku revoluciju protiv Nepravde i Tame u kojoj ce pasti i cionisticki rezim u Washingtonu...Milioni mrtvih, nevjerovatna razaranja u kratkom periodu...nuklearno unistenje Irana i Izraela...ali i pocetakm kraja Zla...propasti sotonskog kapitalistickog materijalizma i trijumfa duhovnosti monteistickih snaga svijeta...Plamen rusevina cionistickog kapitalizma vidjet ce se iz svakog kutka planete..iz Venecuele..iz Rusije...iz Kine..iz Afganiustana..iz Srebrenice..iz Meksika..iz Palestine..iz srca svakog Potlacenog na ovome svijetu bez obzira na vjeru i rasu...sprzice taj plamen munafike i u Saarejevu..mafiju Izetbegovicevog okota kojem ce napljackano blago biti bezvrijedno...

izvor. zid.ba
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Na ovoj temi vlada atmosfera "toooooooo jedva cekam da se rokaju, ima da dozivljavam orgazme svaki put kada vidim da je bar i jedan Amer ranjen" sto mislim da je jako zabrinjavajuce... Smile
У праву си. Ипак треба видети да ли је лакше или теже рањен.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Niko, sve to stoji ali pored jebanja od sopstvenih vlasti imao si sex i sa "imperijalistickim zapadom".  Jebe mi se da cekam ceo zivot da propadne Amerika, imam pametnija posla, a ako se njima desi neko sranje bar cu sa smeskom da popijem kafu uz jutarnje novine........
Citat
У праву си. Ипак треба видети да ли је лакше или теже рањен.
Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2008, 23:41:20 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Niko, sve to stoji ali pored jebanja od sopstvenih vlasti imao si sex i sa "imperijalistickim zapadom".  Jebe mi se da cekam ceo zivot da propadne Amerika, imam pametnija posla, a ako se njima desi neko sranje bar cu sa smeskom da popijem kafu uz jutarnje novine........
I...???
Sta kad popijes kafu i krenes u prodavnicu da nesto kupis...oce li biti svega za bedza, zato jer je propala Amerika?
O.K...neka propadne,nek izgori...i sta cemo onda?
Ko ce nam onda biti kriv, ili tad nastupa raj na zemlji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Не наступа, али ћемо се бар радовати. И борити се против неког новог силника.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
i opet ce taj silnik da nam bude kriv za sve nase nevolje?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.