Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NS: 5.000 dinara zbog pranja ulice  (Pročitano 12990 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
U NS-u ih poznaješ na stotine, i oni ne govore srpski? Mada nije ni bitno, svako gleda stvari iz nekog svog ugla, i glupo je sada da se raspravljamo oko gluposti. Naravno ljudima u Srbiji niko ne valja, i nikada neće valjati, nije ni čudo da nas svuda mrze kada i mi sami mrzimo sve druge, ali eto kada neko negde napiše protiv Srbije oni su divljaci, dok je ovde sve fino  Smile

PS. jel su i tih stotine jajare?

ништа више јајара него код срба или румуна
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
I sa kojim jebenim pravom se obraca komunalcu na jebenom madjarsko/rumunskom/slovackom/ruskom/americkom jeziku?
Zna se koji je zvanican jezik ove male jebene jazbine. Jedino nam je to i ostalo  Smile

Ti kada ideš u Grčku naučiš grčki jezik? Sada svi koliko poznajete ratnih pobegulja koje žive u Njemačkoj i Švicarskoj a i posle 20 godina natucaju nemački.

Kakav ti je to argument? Ja idem kao turista .... Smile
Trebao je zube da mu izbije, da ga toliko unakazi da odma zaboravi sve mađarske reči, trebalo je da ga obeleži sa 4S na čelu, da se više nikad ne zajebe.

Telep malo si osetljiv  na ovu temu,a?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Zasto, zato sto ne mrzim nekoga sto je Madjar? Mada nebitno je, nastavite da hejtujete svakoga, to je bar normalno za ove prostore. Zavrsio, na ovu temu.
« Poslednja izmena: 12. Avg 2012, 23:28:27 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
Samsung S8 Plus
Ne hejtujemo mi zbog toga sto je Madjar, vez zbog toga sto samo takvi slucajevi izadju u medije a nije mi jasno zasto  Smile Valjda smo svi jednaki u ovoj drzavi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Zasto, zato sto ne mrzim nekoga sto je Madjar? Mada nebitno je, nastavite da hejtujete svakoga, to je bar normalno za ove prostore. Zavrsio, na ovu temu.

Ko ovde koga hejtuje? Ne mozes da se sluzbenom radniku RS obracas na madjarskom jeziku, prosto ne moze. Ako znas madjarski ili bilo koji drugi jezik pricaj koliko hoces i pevaj dok peres tu ulicu. Ali kad ti dodje sluzbeno lice, kad ides da vadis licnu kartu, kad overavas dokumenta u sudu ...- pricas srpski.

Vidi da ti kazem...Madzare i ne volem mnogo...zasto? To je moja stvar. Ali ne hejtujem nikoga.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Dobro je da mu se nije obratio na Albanskom
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mislim stvarno smo jaje drzava!svesni cinjenice da u nasoj zemlji zive i nacionalne manjine,mi formiramu javnu sluzbu,a da pri tome ne razmisljamo o nac.manjinama,uzas!umesto,da javne sluzbe,odnosno sluzbenici tih sluzbi jednostavno nauce jezike svih nac.manjina ukoliko zele da vrse tu sluzbu.tako,da ako konkurises za npr.kom.policajca ti jednostavno moras znati jedno 10-15 jezika,ukoliko mislis da radis taj posao u srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Samsung SGH-E590
mislim stvarno smo jaje drzava!svesni cinjenice da u nasoj zemlji zive i nacionalne manjine,mi formiramu javnu sluzbu,a da pri tome ne razmisljamo o nac.manjinama,uzas!umesto,da javne sluzbe,odnosno sluzbenici tih sluzbi jednostavno nauce jezike svih nac.manjina ukoliko zele da vrse tu sluzbu.tako,da ako konkurises za npr.kom.policajca ti jednostavno moras znati jedno 10-15 jezika,ukoliko mislis da radis taj posao u srbiji.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pajdo koma!

Mogu da se kladim da je ova prica prepumpana samo zato sto je ovaj Madjar jer u Srbiji ima mnogo njih koji zele takve neke sukobe...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
I sa kojim jebenim pravom se obraca komunalcu na jebenom madjarsko/rumunskom/slovackom/ruskom/americkom jeziku?
Zna se koji je zvanican jezik ove male jebene jazbine. Jedino nam je to i ostalo  Smile

Ti kada ideš u Grčku naučiš grčki jezik? Sada svi koliko poznajete ratnih pobegulja koje žive u Njemačkoj i Švicarskoj a i posle 20 godina natucaju nemački.
Ајде бре, не бркај бабе и жабе. Једно је туриста, друго досељеник, а треће урођеник.

Узгред, јеси ли припадник мањине у Србији?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ma da, mozda bi to svi gradjani trebali uraditi cisto da se zadovolje sve nacionalne manjine, pa covek bi trebao da bude genije da govori sve  te jezike i jos da ih uci, a manjine ne moraju da znaju jezik zemlje u kojoj zive, rade i sviraju kur''. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.